Şimdi Ara

ford kuga 1.6 EcoBoost a tüp taktıracağım yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
18.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yukarıdaki gibi birçok zavallı vatandaşın düşünce yapısı bu. Bu insanlara semer vuran çok olur çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Sıvı lpg de sübapları haşlıyormuş haberin olsun, bence sat dizel megan al kurtul.

Ne güzel bir cevap, dur bir tanede ben söyleyeyim, sat arabanı LPG ye tam uyumlu Brodway al mis gibi bin... Hey Allahım yaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Itibar konusundan bahsetmiş birileri. Arkadaş hiç kafanız çalışmıyor mu. Geçen gün lpg konumunda gidiyorum. Baktım hiç itibar görmüyorum. Köpekler bile kovalamıyor arabayı. Kalabalık bir durakta trafik sıkıştı. Baktım duraktakiler sırtını dönmüşler hiç bakmıyorlar. Hemen benzin konumuna aldım. Hepsi yüzünü bize döndü. Duraktaki kız gülümsedi. Sonra hanımın çimdirmesiyle lpg konumuna geçmem bir oldu. Itibar gerekince benzin konumuna alırsın olur biter.

hocam mükemmelsin.Bu lpg işini cok iyi çözdün. Valla bende artık lpgye geçecefim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun kit varsa taktırın. Ancak bu kitler sıradan kitlere göre 2 kat pahalı oluyor. Bunun için yaptığınız kmyi aracı kaç sene kullanacağınızı hesaplamanız gerekir. Uzun vadede bu kit sayesinde kitin fiyatından 2 kat kar edebiliyorsanız takılır. Edemiyorsanız sadece psikolojik arabam az yakıyor rahatlığı yaşarsınız. Tabi ne kadar uyumlu kit var denilse de forumlara şikayet sitelerine bakın. O kiti o araca taktıranların yorumlarına ulaşmaya çalışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.