Şimdi Ara

Ford Kuga Almak Üzereyim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ycgurdal

quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

Kugayı severim de

Km ve fiyat bana çok geldi

Km bence fazla değil sonuçta 5 yıllık araç muhtemelen 2007 çıkışlıdır.

O zaman araç pahalı.
    Pek tutulmayan bir modelin manuel ve yüksek kmli bir örneği.
    Ayrıca hasar, arıza ve boya durumu da var.
    Ben olsam o araca o kadar para vermezdim.

5k daha verip bunu alabilirsiniz. misal
    Yüksek model ve otomatik vites.

Bencede biraz pahalı hem yeni kasası gelevcek bir araç.

• Gayet alınır sonuçta dizel araç adam dizel farkını neden veriyor fazla km yaptığı için 50 binlerde olsa şüphe edilmeli bence biz demiyormuyuz yılda 20 bin yapmıyorsak dizele çok gerek yok diye. Beğendiyseniz alın derim 4*4 suv için fiyat fena değil bakımlar düzenli yapılmış ve boyasız orjinal olma şartı ile

• Yıllık 25 bin km normal arkadaşlar.

Eski benzinli araçlar ile yeni nesil dizellerin km'lerini kıyaslarsanız fazla tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: cyberm

Arkadaslar ilanda gorulen araci bugun inceledim ve begendim. Samsunda kullanacagim ve genelde uzun yol icin dusundugumden yakit simdilik sorun degil. Sizlerinde sadece arac icin yorumunuzu rica ederim. Neden kuga dersenizde kuga olacak cunki 3 arkadasimda var ve hepsi memnun..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-2009-model-tertemiz-ford-kuga-titanium-x-81186070/detay

size önerim aracı tramerden km ve kaza sorgulaması yaptırmanız. Sonra kötü süprizlerle karşılaşmayın

Bugun aracin bi onceki sahibini de buldum. doktor cikti.. sorgulamalari yaptirdim ve temiz cikti.. butun bakimlar servise yaptirilmis.. kayitlari var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Gayet alınır sonuçta dizel araç adam dizel farkını neden veriyor fazla km yaptığı için 50 binlerde olsa şüphe edilmeli bence biz demiyormuyuz yılda 20 bin yapmıyorsak dizele çok gerek yok diye. Beğendiyseniz alın derim 4*4 suv için fiyat fena değil bakımlar düzenli yapılmış ve boyasız orjinal olma şartı ile

Bu zamana kadar sadece bı ayna degısmıs oda servıste orgınal olarak.. Yok kıllanıyorum bu zamanda bu kadar temız arac ve satıcı kalmaz dıye Hemde ıstanbulda.. Kafamı kurcalayan da o zaten..

• bir ara bende kugalara çok bakmıştım. yukarıda bir arkadaşın örnek verdiği 66.000 civarında olana da bak o da nisan ilanı. kuga çok fazla rağbet gören bir model değil. ben de çok beğeniyorum açıkçası ancak durum bu rağbet edilmiyor modele.
  • Son karari bayramda vericem insallah..

• Aman hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Aman hocam

Derken ???

• quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

araç dıştan güzel ah o focus'tan bozma iç dizayn'ı yok mu

Aynen öyle +1
  • Bır terslık olmaz ıse bu hafta alımı gerceklestırıyorum.

• Ben de 2011 model otomatik kuga titanyum X sahibi biriyim ve kuga hayranı, aracını çok seven birisi olarak tabii ki tavsiye ederim. Kuga çok tutmadı lafına inanın hiç itibar etmedim. Türkiyenin arabalara bakış açısı, mantığı farklıdır. İkinci eli önemli, araç alınırken kazandırır, iyi satmayacaksa ne olursa olsun alma mantığı bence çok anlamlı değil. Severek kullanacağınız, size tam hitap eden güvenli! bir aracı zevkle yıllarca kullanmak daha önemli. Tabii ki hiç satılmayacak, çok zarar ettirecek bir araç da olmamalı:)

Kuga ile hiç sorun da yaşamadım. Düz vitesi de uzun süre kullandım ve otomatiğinden kesinlikle daha keyifli ve kullanımı güzeldir onu da belirteyim. Otomatiği tabii ki daha kullanışlı, kolay, zahmetsiz o ayrı!

İstanbul trafiğinde kugayla hiç ama hiç sıkıntı yaşamadım. O arkadaş niye bıkmış anlamadım? Millet land rover, escalade, hatta hummer ile cirit atıyorken. Kuga çok güzel boyutlandırılmış, iç hacmi ve görüş açısı çok ferah bir araçtır. İnanın kugayla trafikte hiç zorlanmazken eşimin kuzenin otomobillere binince kendimi dar camdan bakan, çukura düşmüş biri gibi hissediyorum ve kullanmak çok daha zor geliyor. Hem ön hem arka park sensörleri de oldukça yardımcı!!

Bence kimseyi takmayın güle güle keyifle kullanın! Yeni kuga çok farklı tipe sahip, bu yıl içi gelir ama eminim fiyatı oldukça yüksek olacak.

• Bu arada bizim kuga forumunda da paylaştım. İstanbuldan bir galeri yeni ford escape diye yeni kugadan getirmiş satıyor. İncelemek isteyen olursa baksın ama fiyat 92bin dolarr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-brooklyn-motors-2013-ford-escape-awd-sel-pkg-1-6l-92435275/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberm

Bır terslık olmaz ıse bu hafta alımı gerceklestırıyorum.

hocam noldu aldınmı ?
  • Eski kasa ile yenisini birer gün ara ile inceledim.Yeni kasada boyutlar arttı deniyor ama eskisine oturduğumda daha yüksekte hissettim.Oturma, sürüş pozisyonu falan daha yüksek geldi.Bilgisi olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.