Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otodr arkadasın dediği gibi vitesi gösteren harfler sağda konumlandırılmış.halbuki katologlarında sola konumlanmış olarak gösteriliyor.artık düz vites getirmiyorlarmış.mutlaka panoramik cam tavan ile alınmalı.ben aldım .ağustosta 2011 olarak teslim alacam.bu fiyata bu araba iyi derim.Q5 yada X3 tabiki çok güzel araçlar ama 50 daha fazla vermek istemem..
  • yeni x3 karma 5.6/100 km mazot tüketiyomuş.

bu arada 8 ileri vitesli yenileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 21 Temmuz 2010; 21:32:48 >
  • Makyajlı rav4 deneyen var mı?? Yakıt tüketimi bayağı iyi görün üyo teknik verilerinde benzinli olmasına rağmen. Kuga ve rav4 arasında kaldım. 76500 e bayağı iyi donanım var.
    Ama suv olunca 2.0 dizel tercih etmek istiyor herkes. şehir içi rav4 9.4 lt kuga 8.5 yanılmıyorsam
    Donanımları ekleyince zaten fiyatı rav4 e yaklaşıyor. Ne dersiniz?
  • bir arkadasım crv aldı.2 ay sonra tüp taktırdı.benzine yetişemiyorum dedi.suv için benced dizel tercih edilmeli.tork açısından düşünürsekte dizel derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inkus

Aracı test ettim ve otomatik vitesi beğendim.tabiki dizel bir sedan çevikliği bekleyemezsiniz ama tatminkar.Bu arada parası ile navigasyon alınabiliyor.fordun navturk ile anlaşması var.kit olarak takıyorlar ama tuzlu.

Takılan kitleri bana gösterdiler biri navitech diğeri ise hiç bilmediğim bir kore malı. İki üründe böyle bir araçta güven vermiyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcenk

Makyajlı rav4 deneyen var mı?? Yakıt tüketimi bayağı iyi görün üyo teknik verilerinde benzinli olmasına rağmen. Kuga ve rav4 arasında kaldım. 76500 e bayağı iyi donanım var.
    Ama suv olunca 2.0 dizel tercih etmek istiyor herkes. şehir içi rav4 9.4 lt kuga 8.5 yanılmıyorsam
    Donanımları ekleyince zaten fiyatı rav4 e yaklaşıyor. Ne dersiniz?

Denemedim ama bir arkadaşım yeni aldı ve binme şansım oldu.
    Yeni tasarımı ve navigasyon donanımlı iç dizaynı çok güzel. Bana sorarsanız tek eksiği şöyle güçlü 2.0 bir dizel motor. Mevcut benzinli motoru arabayı iyi taşıyor. ankara şehir içinde 100 km de 10-10.5 yakıyor gibi. ankara Antalya arası 7.5 lt/100km yaktı ki arabada 4 erişkin ve dolu bagaj vardı. Dediğim gibi kuganın motorunu alıp bu arabaya taşısan 10 numara araba olurdu. Tabiki fiyatı şişirmemek kaydı ile..

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

Dediğim gibi kuganın motorunu alıp bu arabaya taşısan 10 numara araba olurdu. Tabiki fiyatı şişirmemek kaydı ile..

hiçbir zaman hiçbir araba maalesef tam olmuyor ya da cuk diye oturmuyor.. motoru-şanzımanı iyi olsa kasa uygun olmuyor (yeti).. ya da bagajı dar oluyor (kuga)..veya yakıtı çok oluyor (rav4, crv). ya da vergisi çok oluyor (hemen hepsi).. ya da otomatik şanzıman olmuyor (tsi tiguan).. liste uzayıp gidebilir. sonuçta istekleri ve araçların sahip olduğu özellikleri çok iyi tartıp, değerlendirip bir karar vermek lazım çünkü para çok zor kazanılıyor (çoğumuz için tabi ki!)

• haklısın hocam, hele hele dizel otomatik alacam diye tutkun varsa iş iyice zorlaşıyor, yeterli opsiyon olmadığı gibi fiyatta alıp gidiyor.
  • quote:

Yeni tasarımı ve navigasyon donanımlı iç dizaynı çok güzel. Bana sorarsanız tek eksiği şöyle güçlü 2.0 bir dizel motor. Mevcut benzinli motoru arabayı iyi taşıyor. ankara şehir içinde 100 km de 10-10.5 yakıyor gibi. ankara Antalya arası 7.5 lt/100km yaktı ki arabada 4 erişkin ve dolu bagaj vardı. Dediğim gibi kuganın motorunu alıp bu arabaya taşısan 10 numara araba olurdu. Tabiki fiyatı şişirmemek kaydı ile..

Valla bence bu rakamlar çok ii bir benzinli suv için. crv 12,5 13 gibi mesela şehir içi. Aslında valvematik motor fena deil 158 bg çok perf olmasa da. Örneğin crv o motorla çok hantal ve çok yakıyor. Rav4 atak diyolar. CVT şanzıman mükemmel zaten. İlla 2.0 dizel mi olmalı bu motor (2. el için mesela) ?? Dizel masrafları da hesaba katmak lazım Ne bileyim rav4 kafama yattı gibi ama yıl sonunu bekliycem son karar için deniyceem de tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

Valla bence bu rakamlar çok ii bir benzinli suv için. crv 12,5 13 gibi mesela şehir içi. Aslında valvematik motor fena deil 158 bg çok perf olmasa da. Örneğin crv o motorla çok hantal ve çok yakıyor. Rav4 atak diyolar. CVT şanzıman mükemmel zaten. İlla 2.0 dizel mi olmalı bu motor (2. el için mesela) ?? Dizel masrafları da hesaba katmak lazım Ne bileyim rav4 kafama yattı gibi ama yıl sonunu bekliycem son karar için deniyceem de tabii

• Tabiki şunu hatırlatmakta fayda var. Makyaj yemeden önce rav4 ün tüketimide crv den geri kalmıyordu. Yeni aracta encok önplana çıkardıkları özellik %20 ler çivarında düşürülen tüketim değeri olmuş durumda. (bu arada alırsan metalik inci beyazı harika duruyor.)
  • haziranın 20 si gibi sipariş verdim ama araç hala gelmedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trody

haziranın 20 si gibi sipariş verdim ama araç hala gelmedi...

seninle aynı anda sipariş verdim, alalı 25 gün oldu ,,
    alırken bayiye sözleşme imzalattım , en geç şu tarihte teslim edilecek , şu fiyat vs. diye , birde benim araç için ford un nette bayi sistemine girdirip aracımın seri numarasının yanına ismimi yazdırdım , satın almıştır kimseye verilemez diye, 10 günde de verdiler aracı ..

(anlaştığın fiyat galiba çok makuldu, araçta şu an yüksek talep var , iyi fiyat bulduğu birine aracını satabilirler dikkat et)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 27 Temmuz 2010; 17:46:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRLaNDo

quote:

Orijinalden alıntı: trody

haziranın 20 si gibi sipariş verdim ama araç hala gelmedi...

seninle aynı anda sipariş verdim, alalı 25 gün oldu ,,
    alırken bayiye sözleşme imzalattım , en geç şu tarihte teslim edilecek , şu fiyat vs. diye , birde benim araç için ford un nette bayi sistemine girdirip aracımın seri numarasının yanına ismimi yazdırdım , satın almıştır kimseye verilemez diye, 10 günde de verdiler aracı ..

(anlaştığın fiyat galiba çok makuldu, araçta şu an yüksek talep var , iyi fiyat bulduğu birine aracını satabilirler dikkat et)

aldığım bayi yamuk yapmaz çünkü sürekli tepelerindeyim... titanium araç orayada geldi ama selective henüz yok... ben selective almıştım...

• quote:

Orijinalden alıntı: inch

FORD C-MAX KULLANICISIYIM.KUGANIN DİREKSİYONUNU VE KONSOLUNU GÖRÜNCE BİR ANDA SOĞUDUM.HATTA TİKSİNDİM.DİREKSİYON BENİM ARABAYLA AYNI.SERİ ÜRETİM.KONSOLSA HEMEN HEMEN AYNI.AYIP YANİ FORDUN YAPTIĞI.80 BİN TL FİYAT ÇEK, SONRA DA SERİ ÖZELLİKSİZ KONSOL-DİREKSİYON KULLAN.CAPTİVAYA DA BAKTIM.GÖRÜNTÜ,HAŞMET 10 BASAR KUGAYA.AMA TEKNOLOJİ VE SÜRÜŞ ÖZELLİĞİNİ BİLEMEM.NOT: KUGA FORD C-MAX'DEN SADECE 10 CM BÜYÜK.DİNGİL MESAFELERİ VE DİĞER ÖLÇÜLER HEMEN HEMEN AYNI.C-MAX KULLANICISI OLARAK BU ARACA BU FİYATI HAYATTA VERMEM.

evet ben de düşünüyorum ama birinci tereddütüm aracın içi focus ailesini direkt gösteriyor..
    bir de 2.0 tdci 140 değil 160 - 180 PS arası olmalı.. acaba iç mekan en erken ne zaman makyaja girebilir?
    kuga yı daha önce de düşündüm ama bu sınıfta bir araç ( suv ya da compact suv ) mutlaka otomatik olmalıdır diyorum hep.. bu sebepl ertelemiştim..
    hayırlısı bakalım :)
    bu arada yeni araç alanlara hayırlı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: A.K.U.

cok ileri bir tarihe teslimat günü verilmesi nedeniyle aractan vazgectim.insignia cosmo karar kıldım.alan arkadaslara hayırlı olsun

güzel seçim tebrik ederim..
    bende de yaklaşık 5 aylık cosmo turbo var.. ama kuganın 163 hp lik ve içi makyajlanmış versiyonu çıkacak ise beklerim ve değiştirebilirim de insignia mı sanıyorum
    insignia mı çook seviyorum ama kuga yı ilk görüşte beğenmiştim düz vites olduğu için de elemiştim o zamanlar..
    şimdi de sık,seri ve ekonomik bir suv alma ihtimalim olursa da bir de kuga sahibi olmak isterim..
    ancak en az 1 sene geçer sanırım güçlü motor ve makyajlı iç dizayn için :(

• quote:

Orijinalden alıntı: corail

quote:

Orijinalden alıntı: A.K.U.

cok ileri bir tarihe teslimat günü verilmesi nedeniyle aractan vazgectim.insignia cosmo karar kıldım.alan arkadaslara hayırlı olsun

güzel seçim tebrik ederim..
    bende de yaklaşık 5 aylık cosmo turbo var.. ama kuganın 163 hp lik ve içi makyajlanmış versiyonu çıkacak ise beklerim ve değiştirebilirim de insignia mı sanıyorum
    insignia mı çook seviyorum ama kuga yı ilk görüşte beğenmiştim düz vites olduğu için de elemiştim o zamanlar..
    şimdi de sık,seri ve ekonomik bir suv alma ihtimalim olursa da bir de kuga sahibi olmak isterim..
    ancak en az 1 sene geçer sanırım güçlü motor ve makyajlı iç dizayn için :(

makyajı bilemem ama 163 hp versiyon Avrupada şu anda satılıyor. Otosan neden getirmez bilinmez
    ben de yıl sonunda Kugayı listeme dahil etmeyi planlıyorum açıkçası..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 29 Temmuz 2010; 19:13:38 >

• Mrb arkadaşlar,
    bende peder beye böyle bir araç almayı planlıyorum
    2 seçenek arasında kaldım en mantıklı gelen
    fiyat performans donanım dört genindeki 2 seçeneğim ford kuga oto. selective ve hyundai ix35 style plus

hyundai nin aradaki 10 bin tl farkı na ek olarak geri görüş kamerası, 183 bg lik bir motor gibi + ları var malumunuz
    bana ford daha güzel gözükse de ix35 in de görünümü gayet hoş.

Sizin fikirleriniz nelerdir acaba, arada başka ne farklar var, ve tercihiniz nasıl olurdu acaba?
    Bi de araç alım için uygun bir vakit mi sizce, yaz sonu veya yıl sonu gibi daha hesaplı olma ihtimali mi var yoksa zam gelebilir mi?
    teşekkürler
  • Kuga ile volvo xc60 arasında ne gibi benzerlikler var?
    aynı platformda mı üretiliyorlar? focus ve s40 gibi mesela?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.