Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rahmi2253

aracı göremedim ama ölçülerini kıyaslayınca bagaj hariç rav4 ten ve tiguandan fazlası var eksiği yok. Tüketimide bunlardan daha iyi gibi durmakta, ancak böyle bir araç yapıyorsan ki dış dizaynı bence başarılı, ya şu klasik fokus direksiyonunu niye koyarsın, navigasyon ve sunroof opsiyonu niye olmaz anlamıyorum. Alan arkadaşlardan biri arka diz mesafesi kötü değil ama çokta geniş değil demişti; e o zaman bagaj neden küçük onuda anlamak mümkün değil. Herneyse çanlı görünce daha objektif olarak fikrimi belirtecem.

Allah kısmet ederse yarın aracımı teslim alacağım , o zaman daha objektif bilgi verebileceğim ama şimdiden bagaj konusundaki fikrimi belirteyim; bagaj ın altında bagaja entegre istepne olduğu için biraz dar (sorentoda aracın altında duruyor,asansörlü) , ayrıca perdeyi kullanmassanız bagaj yukarı doğru artmakta , arka camlar film olduğu için böyle bir yükleme kötü durmaz dışarıdanbakıldığında.

• Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRLaNDo

quote:

aracı göremedim ama ölçülerini kıyaslayınca bagaj hariç rav4 ten ve tiguandan fazlası var eksiği yok. Tüketimide bunlardan daha iyi gibi durmakta, ancak böyle bir araç yapıyorsan ki dış dizaynı bence başarılı, ya şu klasik fokus direksiyonunu niye koyarsın, navigasyon ve sunroof opsiyonu niye olmaz anlamıyorum. Alan arkadaşlardan biri arka diz mesafesi kötü değil ama çokta geniş değil demişti; e o zaman bagaj neden küçük onuda anlamak mümkün değil. Herneyse çanlı görünce daha objektif olarak fikrimi belirtecem.

Allah kısmet ederse yarın aracımı teslim alacağım , o zaman daha objektif bilgi verebileceğim ama şimdiden bagaj konusundaki fikrimi belirteyim; bagaj ın altında bagaja entegre istepne olduğu için biraz dar (sorentoda aracın altında duruyor,asansörlü) , ayrıca perdeyi kullanmassanız bagaj yukarı doğru artmakta , arka camlar film olduğu için böyle bir yükleme kötü durmaz dışarıdanbakıldığında.

Hocam bu anların tadını çıkar, çok keyiflidir bu süreç, şimdiden hayırlı olsun. Bizim dediklerimiz bir yana ne olursa olsun iyi bir araç aldın bence.

• quote:

quote:

hayırlı olsun, kararı verdiğine göre şunu alsam bunu alsam olayı da bitmiştir, tadını çıkar.. ilk gaza bastığında heyecan yaptırıyor mu, o yeter..

• quote:

quote:

hocam aracı aldıysan ilk görüş ve resimleri bekliyoruz

• Cepten baglandigim icin fotolari su an yukleyemiyorum. Arac fotolardaki gibi cok kucuk durmuyor, uzun bir arac ozellikle önü bana uzun geldi , tavan baş mesafesi cok iyi yolda gidisi bir passat gibi rahat. Suspansiyon sistemi adeta saliniyor kesinlikle sarsma yok yol tutus olsun esp olsun sorentodan sonra otomobil gibi geldi Motorun cekisi gayet iyi. Aracin baz modeli olmasina ragmen dolu bir arac, on arka park sensoru yari deri spor koltuklar cruise control yagmur sensoru karanlik sensoru gibi gibi bircok guzel ozellik var , 100 km yolu 8 litre ortalama ile seri kullanimda geldim , rodaj suresi icin guzel bu da , soyleyeceklerim simdilik bunlar.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 8 Temmuz 2010; 23:07:34 >
  • Tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız kullanımlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

FORD KUGA POWERSHIFT

Bu direksiyon simidi ford transit minibüslerde ve connectlerde aynen kullanılıyor.Ford az biraz değişik yapsaydı.En azından smax veya mondeo ya benzeseydi daha hoş olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autograph

hem Captiva hem de Kuga makyajlanıyormuş...
    http://www.autobild.de/artikel/erlkoenig-bildergalerie-teil-100_1194276.html

almancası olan varsa bi zahmet bizi bu haberle ilgili aydınlatırsa seviniriz
  • Denizli Yargül de KUGA test sürüşüne cıktım.otomobil diğer rakiplerine göre biraz küçük ama tatlı bir havası var.
    vites geişleri güzel ve rahat
    işçilik orta seviyede
    bagaj hacmi rakiplerine küçük ama benim için yeterli gidip görülmesi lazım

titanium 72.900
    titanium x paket 77 kusur

selective 82.900 bir kurus asagi inmiyorlar
    simdi siparis verilirse agustos sonuna teslimat günü veriliyor.
    bu da biraz aractan soguttu benı.

size bir sey daha danısmak ısterım.opel insignia kullanmıslıgı ya da bilgisi olan varmı.
  • arkadaşlar benim aracı aldığım fiyat 69000 tl titanium paket ,

bulunduğunuz bölgenin bölgeye özel indirimi ile bu fiyata alınabiliyor , bu ford un yeni satış stratejisi imiş , bölgeye müşteri kaçırtmamak için , fakat anladığım kadarı ile genelde diğer bayilerde pek indirim olayına girmek istemiyor, özellikle baz modelde, çünkü araçta sıra var ..
  • nereden aldın 69000 tl ye
  • bütün bayiler o fiyata verebilir yeterki aynı bölge ol mesela bandırma - balıkesir , kemalpaşa - bursa , biga - çanakkale , ama problem şu; araçlarda sıra var , elinde olmayan araca da fiyat veremiyor bayi liste fiyatı haricinde , araç ta 2 ay sıra var diyorsun 2 ay sonraki liste fiyatının da ne olacağı belli değil , benim şansım ufak bir ilde bulunmam ve ilk kugayı ben sipariş verdim (daha araçta sıra oluşmadan )
  • sevgili orlano, güle güle kullan, hayırlı olsun. iyi araç, doğru donanım seviyesi, iyi fiyat...
  • ORLANDO;
    bir kaç gündür araca biniyorsun izlenimler nasıl?
    sorentodan sonra çok daha keyifli diyorsun, binek araç (passat 2.0 tdi) tan sonra kuga olsa aynı keyfi verir mi
    araç bursada sadece sönmez koçta (selective olarak) var, o da 900 tl gibi cüz i bir indirim yapıyor maalesef

ilk ve tek tercihim audi a4 2.0 tdi multitronic esasında. hafif donanımlısı 90 bin tl civarında... bir araca bu kadar para verilmez diye düşünüyor almıyorum(hani 4-5 sene sonra pul oluyor o açıdan)

nedense 70 bin liraları gözden çıkardım. kuganın titanium paketini 74 bine alabilirsem, hem otomatik hem dizel hem suv hoş bir 0değişiklik mi olur ki diyorum...

bu düşüncelerime yorumlarınız nedir?
  • arac yolda gidiş olarak d sinifi araclardan eksik degil, ayrica çok dikkat çekici , Caddede giderken otomobillere merakli tipler araci bayagi bir inceliyor :)
  • Pm'den konuşmuştuk ama burda yazma fırsatım olmadı.
    Hayırlı olsun Kuga. Sorento'dan sonra görüntü olarak da çok daha sportif bir araç bence.
    Memnun olduğuna göre kararın doğruymuş.
    Güle güle binin inşallah.
  • quote:

quote:

güle güle kullanın yeni poweshıft nasıl iyimi merak ediyordum iyi diyorlardı dsg ye rakip

• @supremum, kadircim çok teşekkurler :) @zone , teşekkürler :) ,vites kutusu mukemmel , sarsıntısız ve seri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 12 Temmuz 2010; 21:40:25 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.