Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazılım değiştikten sonra bayağı fark etti. daha yeni ama şehir içi 7,2 lere düşme var. biraz daha kullanayım gene bilgi veririm. şehir dışı 120 ile servis denediğinde 6,5 civarı rakam vermiş. 180 ile 7,5 çıkmış.
  • arabayı geçen hafta aldığımda 30 bin bakımına yeni girilmişti...yazılım vs dikkat etmedim.genel bakım yada yapılması gereken ne varsa yapıldı diye bilgi verdiler.hergünde günde 30 km uzun yol yapıyorum.100 ü hiç,2200 deviride geçmediğim halde 7.3 den aşağısını göremedim.üstelik yolumda yokuş vs de yok.
    eğer dediğiniz gibi değerler çıkıyorsa gerçekten bu süper bir olay..
  • Yeni yazılımla vites geçişleri de çok daha seri ve sarsıntısız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: amlocard

arabayı geçen hafta aldığımda 30 bin bakımına yeni girilmişti...yazılım vs dikkat etmedim.genel bakım yada yapılması gereken ne varsa yapıldı diye bilgi verdiler.hergünde günde 30 km uzun yol yapıyorum.100 ü hiç,2200 deviride geçmediğim halde 7.3 den aşağısını göremedim.üstelik yolumda yokuş vs de yok.
    eğer dediğiniz gibi değerler çıkıyorsa gerçekten bu süper bir olay..

yeni yazılım yüklendikten sonra otobanda ki testime ait resimleri bir önceki sayfada yayınlamıştım 100 - 110 km hızla 4.6 ya kadar düşürmeyi başardım. şehire yaklaşırken 140 -160 km hızlarda ve şehir içi ortalamasıda yani evin önüne park etiğimde 6.1 di şü an şehir içi 7.3 ...
  • usb de benim gibi sorun yaşayan varmıdır acaba.4 gb lık usb yi fat 32 ile biçimlendirdikten sonra mp3 leri yükledim.ilk başta açıyor 1 2 şarkı çalıyor ama sonrasında invalid file deyip okumuyor artık.usb yi yuvasına takıp çıkarmadanda hiçbir işlem yapmıyor.
    benmi bi yerde hata yapıyorum yoksa sorun mu var anlamadım gitti.
  • arkadaşlar biz 15 bin bakımı yaptırdık 2-3 ay önce,
    acaba şimdi gitsek aynı servise yazılım yükletmek istesek
    ücret talep ederler mi, veya ücret isteniyor mu yazılım için?
  • ben götürdüm ücret almadılar. bursa şentürkler otomotivde hallettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: amlocard

usb de benim gibi sorun yaşayan varmıdır acaba.4 gb lık usb yi fat 32 ile biçimlendirdikten sonra mp3 leri yükledim.ilk başta açıyor 1 2 şarkı çalıyor ama sonrasında invalid file deyip okumuyor artık.usb yi yuvasına takıp çıkarmadanda hiçbir işlem yapmıyor.
    benmi bi yerde hata yapıyorum yoksa sorun mu var anlamadım gitti.

arkadaşlar foruma uğrayan yok galiba.:)herkes arabasından çok memnun aynı benim gibi.
    bu usb sorunum olmasa değmeyin keyfime.
    yokmudur bunun bir çaresi..
  • birde arkadaşlar bu kapı kapanma sesi olayına bir çözümü olan yada bulan arkadaşların tecrübelerini paylaşmasını bekliyorum.
  • Arkadaşlar ,

Arabanızın ses sistemi ayarlarıyla oynayan var mı ?...geçenlerde biraz kurcaladım TONE tuşa basıp BASS ve TİZ leri sona getirip MİD
    i ( - 3 ) e düşürdüm cd de mp3 çalıyordu .. sesteki değişime inanamadım. her kapı bir sabwoffer oldu. bass ve tizler de ki berraklık inanaılmaz. yolculuk artık çok daha keyifli. 320 kbps mp3 lerde de çıkan sesin kalitesini anlatamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaman -- 1 Haziran 2012; 16:24:15 >
  • Ben de lineami satip kuga alarak araniza katildim arkadaslar
    Bu yazilim olayini ben de merak ettim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radik

Ben de lineami satip kuga alarak araniza katildim arkadaslar
    Bu yazilim olayini ben de merak ettim...

Hayırlı olsun..
  • bugün depoyu shell den vpower ile 3.77 den fulldedim.217 tl lik mazot aldı.750 km yol yapmışım ve yol bilg da hala 90 km gider yazıyordu.ağırlıklı ş.dışı.ortalama yakıtım 7.1 di.
    sizce yakıt değerim nasıl arkadaşlar..
  • Bu arada hareket edince bagaj otomatik kilitleniyor, kapıları açmadığınız sürece bagaj kilitli kalıyor, AVM girişlerinde bagaj kontrollü yapılırken keşfettim. Arabanın kapılarını haretket halinde iken kilitlemediğim halde bagaj dışarıdan açılmıyor.
    Bir de araba kilitli iken sadece bagajı açıp sonra kapattığınızda bagaj otomatik olarak kilitleniyor, bagajdan eşya alırken anahtarı kenara falan koyup içeride unutmayın sakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcg

yazılım değiştikten sonra bayağı fark etti. daha yeni ama şehir içi 7,2 lere düşme var. biraz daha kullanayım gene bilgi veririm. şehir dışı 120 ile servis denediğinde 6,5 civarı rakam vermiş. 180 ile 7,5 çıkmış.

Hangi il ve hangi serviste yeni yazılımı yüklettiniz paylaşabilirmisiniz,
    Ben Otokoçta 15.000 bakıma girdim " sizde yeni yazılım yüklü gerek yok " dediler ama ben pek tatmin olmadım..
  • bursa şentürkler.
    servis sorumlusu mustafa bey. ayhan usta baktı, ilgileniyorlar.
  • Ayhan ustayi arayip bu konuyu sordum.Bu yazılım olayı sizin araçtaki soruna yönelik bir duzenlemeymiş sadece .beni ve diğer kullanıcıları güncelleme beklentisine sokup yanlış yönlendirmeyin lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylansim

Arkadaşlar bu led olayı Kuga'da biraz çakma gibi duruyor. Ne kadar ledli Kuga gördüysem aklıma hep çakma olduğu fikri geldi. Gündüz ledleri sadece Audi'ye yakışıyor bence.

Bu linkteki (LINK)Kuga DLR (gündüz farı) için çok güzel duruyor, diğerleri hatta kuganın kendi ürettiği bile çakma gibi duruyor haklısın
    Ben mail ile sordum kargo dahil 285 dolara yolluyorlarmış. Almakta hala kararsızım...

Birde bu DRL (gündüz farı) ler için çalışma modu nasıl oluyor onu çözemedim
    Ayrı bir anahtarmı oluyor... yoksa parkları açınca mı yanıyor (kısa farı yaktığımızda parlaklığı azalıyor onu biliyorum) ...

bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimekan -- 3 Temmuz 2012; 13:13:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bimekan

quote:

Arkadaşlar bu led olayı Kuga'da biraz çakma gibi duruyor. Ne kadar ledli Kuga gördüysem aklıma hep çakma olduğu fikri geldi. Gündüz ledleri sadece Audi'ye yakışıyor bence.

Bu linkteki (LINK)Kuga DLR (gündüz farı) için çok güzel duruyor, diğerleri hatta kuganın kendi ürettiği bile çakma gibi duruyor haklısın
    Ben mail ile sordum kargo dahil 285 dolara yolluyorlarmış. Almakta hala kararsızım...

Ayrı bir anahtarmı oluyor... yoksa parkları açınca mı yanıyor (kısa farı yaktığımızda parlaklığı azalıyor onu biliyorum) ...

Sn Bimekan,
    Sanırım yurtdışından getirteceksiniz. Bu konuda gümrük olayına dikkat etmeniz gerekli, öncelikle onu hatırlatayım. Sanırım 100 Usd'nin üzerindeki gönderilere gümrük uygulanıyor.
    Gündüz farları için herhangi bir açma kapama butonu olmadığını düşünüyorum. Kontağı açtığınızda yanıyor, farları açtığınızda azalıyor veya tamamen kapanıyor diye biliyorum ama emin değilim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bimekan

quote:

Sn Bimekan,
    Sanırım yurtdışından getirteceksiniz. Bu konuda gümrük olayına dikkat etmeniz gerekli, öncelikle onu hatırlatayım. Sanırım 100 Usd'nin üzerindeki gönderilere gümrük uygulanıyor.
    Gündüz farları için herhangi bir açma kapama butonu olmadığını düşünüyorum. Kontağı açtığınızda yanıyor, farları açtığınızda azalıyor veya tamamen kapanıyor diye biliyorum ama emin değilim.

Evet yurtdışından ürün getirtmenin sıkıntıları oluyor. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba...

Birde bugün baktım far butonunda 0 konumunda aşağı bastırıp sola çevirebildiğimiz doğru 1 mod var bu modda kuga sadece ön ve arka park lambalarını yakıyor, butonu sağa bir kademe cevirdiğimde ise ön arka parkları ve iç göstergeleri yakıyor sonraki kademede farları yakıyor, aşağı bastırıp sola çevirdiğimiz mod sanki bir nevi gündüz farı için ayarlanmış bir mod galiba. 0 kademesinde aşağı bastırıp sola çevirdiğimizde sadece gündüz farı yanar diye düşünüyorum ancak kısa farları açtığımızda yüzde 50 daha az parlak yanması olayını bu durumla pek bağdaştıramadım fordclupta bir arkadaş orijinal kuga gündüz farı taktırmıştı 1100 liraya ona bir danışayım bu konuyu.

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.