Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hong kongtan mı? :) azminize saygı duyuyorum...
  • bende fiyatını bekliyorum açıkçası,
    hemen sipariş edecem:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 3 Ağustos 2012; 2:47:20 >
  • Evet Hong Kong'dan DHL Kargo ile 1 haftada geldi.
    Kargo dahil toplam maliyeti 280$

Takma ücreti sanayide 20 lira. :)

Buda son montajı yapılmış hali.
    Plastikler araç rengine boyatılabilir aslında ama benim böyle hoşuma gittiği için boyatmadım.
    Belki daha sonra düşünebilirim. çıkarması 5dk iş.

FORD KUGA POWERSHIFT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 8 Ağustos 2012; 5:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Evet Hong Kong'dan DHL Kargo ile 1 haftada geldi.

Plastikler araç rengine boyatılabilir aslında ama benim böyle hoşuma gittiği için boyatmadım.

FORD KUGA POWERSHIFT

valla bana göre yine pahalı da,
    internette ara ara bulamadım yine de bu fiyatı bile
    bulabildiğim en yakın fiyat bunun 2 katı:)

• @Cengaver1, hocam bulabildigim en iyi en kaliteli ve en uygun buydu. Bende cok arastirdim.
    Ebay almanyada 100€ ya vardi ama sadece kaşlardaki ufak plastik kadardi. Orjinalini sordum servise 2000 lira cekti.
    Bu h fiyat bakimindan h şıklık bakimimdan hemde montaj bakimindan en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güle güle kullan hocam, çok yakışmış
  • quote:

@Cengaver1, hocam bulabildigim en iyi en kaliteli ve en uygun buydu. Bende cok arastirdim.
    Ebay almanyada 100€ ya vardi ama sadece kaşlardaki ufak plastik kadardi. Orjinalini sordum servise 2000 lira cekti.

Hocam montajı yaptırdıysanız, kontrol butonu var mı? yoksa far düğmeleriyle mi kontrol ediliyor.
    Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek07 -- 9 Ağustos 2012; 14:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylansim

quote:

@Cengaver1, hocam bulabildigim en iyi en kaliteli ve en uygun buydu. Bende cok arastirdim.

Hocam montajı yaptırdıysanız, kontrol butonu var mı? yoksa far düğmeleriyle mi kontrol ediliyor.

Kontrol butonu sana bağlı
    Ben direk bağlatttım araba çalışınca %100 yanıyor. Kısa farları açınca %70e düşüyor parlaklık.
    Bağlatırken ister sis farına ister parklara bağlatırsın onları açınca drl yanar.

• quote:

quote:

quote:

Kontrol butonu sana bağlı
    Ben direk bağlatttım araba çalışınca %100 yanıyor. Kısa farları açınca %70e düşüyor parlaklık.
    Bağlatırken ister sis farına ister parklara bağlatırsın onları açınca drl yanar.

hocam yardımcı olur musun,
    netten mi aldın yoksa honkongda bi yerden mi,
    bende almak istiyorum bilgi verirseniz

• Satici ile direk iletisime gecerek aldim. Paypal ile odedim sonra kargoladi Dhl ile 1 haftada geldi. Pm ile ulasirsaniz gerekli bilgileri veririm

• yok. yanlış yönlendirmedim. benim aracın yakıtı fazlaydı. değiştirdiler düzeldi. ancak yeni yazılım yüklendiği doğru. isteyene yapmaları lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcg

yok. yanlış yönlendirmedim. benim aracın yakıtı fazlaydı. değiştirdiler düzeldi. ancak yeni yazılım yüklendiği doğru. isteyene yapmaları lazım.

Sn drcg sizde bir hata yok.

"Yeni yazılım varmış banada yükleyin" diye servise gidilirse adamlar başından savıyor tabi. Cep telefonu mu bu kardeşim? diye söyleniyorlardır belkide

"Araç çok yakıyor" diye giderseniz yeni yazılım yüklenmiş mi diye bakıyorlar.

Benden söylemesi.
  • Yeni kuga ne zaman satışa çıkacak. Ayrıca 180 ps motor powershift ve 4x4 seklinde mı gelir? Duyumu olanlardan yanıt verebilir mı!

• quote:

Orijinalden alıntı: technogen

Yeni kuga ne zaman satışa çıkacak. Ayrıca 180 ps motor powershift ve 4x4 seklinde mı gelir? Duyumu olanlardan yanıt verebilir mı!

http://www.ford.co.uk/experience-ford/AboutFord/News/VehicleNews/2012/All-New-Kuga

>>"..Engines available from launch in the UK in early 2013 include 140PS and 163PS versions of Ford’s popular 2.0-litre TDCi diesel engine, with Ford Powershift automatic gearbox an option. Kuga will also offer the 1.6-litre EcoBoost petrol engine,.."

• quote:

Evet Hong Kong'dan DHL Kargo ile 1 haftada geldi.

FORD KUGA POWERSHIFT

Hocam bugün verdim siparişi aynı yere 280$ gene fiyat
    yalnız bu paypal 1.88 den çakıyor doları ona bozuldum.
    Velhasıl umarım haftaya elime geçer de bizde ledleniriz

• Adanadan ford servis tavsiyesi var mi kugaci dostlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şaka gibi, 13 eylül de siparişini verdiğim led farlar
    taa hong kong dan 5 günde, yani bugün elime geçti.
    taktırınca fotoları paylaşırım
  • quote:

quote:

yok. yanlış yönlendirmedim. benim aracın yakıtı fazlaydı. değiştirdiler düzeldi. ancak yeni yazılım yüklendiği doğru. isteyene yapmaları lazım.

"Yeni yazılım varmış banada yükleyin" diye servise gidilirse adamlar başından savıyor tabi. Cep telefonu mu bu kardeşim? diye söyleniyorlardır belkide

Benden söylemesi.

Herkese selamlar
    Araç çok yakıyor diye gittim servise yazılımım güncel dediler.Soyulmaya başlayan direksiyon simidi garantiden değişecek
    TEST sürüşü yapan usta turbodan ses geliyor dedi bugun bakıldı turbo nun değişmesi gerekiyormuş garantiden onay alacaklarmış
    aracım 38000 de turbo kanatlarından biri eğilmiş.TURBO arızası için erken değilmi arkadaşlar
    aynı sorunları yaşayanlar oldumu,biraz canım sıkıldı turbo meselesine neden olabilir dedim malzeme kaynaklı olabilir dediler,
    yakıttan olur dediler OPET ten başka yakıt almıyorum.Gruptaki arkadaşlarla paylaşmak istedim
    HERKESE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER

• quote:

Orijinalden alıntı: murat7979

quote:

quote:

Benden söylemesi.

Herkese selamlar
    Araç çok yakıyor diye gittim servise yazılımım güncel dediler.Soyulmaya başlayan direksiyon simidi garantiden değişecek
    TEST sürüşü yapan usta turbodan ses geliyor dedi bugun bakıldı turbo nun değişmesi gerekiyormuş garantiden onay alacaklarmış
    aracım 38000 de turbo kanatlarından biri eğilmiş.TURBO arızası için erken değilmi arkadaşlar
    aynı sorunları yaşayanlar oldumu,biraz canım sıkıldı turbo meselesine neden olabilir dedim malzeme kaynaklı olabilir dediler,
    yakıttan olur dediler OPET ten başka yakıt almıyorum.Gruptaki arkadaşlarla paylaşmak istedim
    HERKESE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER

Direksiyon simidini 7000 KM'de soyulduğu için garantiden değiştirdiler. Yalnız simidi değil direksiyonun tamamını değiştiriyorlar. Ayrıca bagaj kapağının lastiklerini de garantiden değiştirdiler, arkadan garip sesler geliyordu, kapak lastiklerindenmiş. Turboda bir sorun yok ama aracın kaporta dizaynı berbat, o kadar ince saç kullanmışlarki dokunduğunuzda çökme yapıyor.(Özellikle arka çamurlukların üst kısımları) yanlışlıkla birisi yaslanmasın, o kadar yani.
    İşin özü aracı satın alırken dikkat edilecek noktaları iyi yapmışlar ama kullandıkça iyi olduğu anlaşılacak noktalarda (kaporta, deri döşemeler vs.) kötü işçilik bariz ortada.

• Uzun süre arayıp bulamadığım rdl'ları getirtip taktıran arkadaşlara saygılarımla... Darısı bizim başımıza diyorum:)

Aracım 52 binde, hiç sorunum yok çok şükür. Keyifle kullanmaya devam YALNIZ!!!

Virajlarda veya bazen hızlanma, yavaşlama sırasında sanki hafiften sağa sola kayıyor gibi hissediyorum ama bu durum çok nadiren oluyor. Yoldan mı, psikolojik mi anlayamadım:) Yol tutuş, viraj kabiliyeti konusunda sıkıntı yaşayan var mı acaba???
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.