Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni kuga sahiplerini de aramızda görmek ne güzel. Gerçekten yaz yaz yorulduk:))

Kugayla ilgili sanırım en güncel eklenti running daylights ve navigasyon olurdu ama ikisi de malesef otokoç tarafınca getirilmiyor.!
  • buraya yazmaktan arabayı kullanamadık yav, daha 28 bin oldu 2 senede,
    biraz yeniler yazsın da biz arabaya binelim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Yeni kuga sahiplerini de aramızda görmek ne güzel. Gerçekten yaz yaz yorulduk:))

Kugayla ilgili sanırım en güncel eklenti running daylights ve navigasyon olurdu ama ikisi de malesef otokoç tarafınca getirilmiyor.!

Aslında arabasıyla yakından ilgilenen bir kac kisi belki daha fazlasi bunları halletti
    Benim su an araştırdığım araç ici kamera
    Uygun fiyata kaliteli bulabilirsem alacağım
    Dikiz aynasının önüne gizleyip elektriğini de oradan alacağım
    Kontak açınca otomatik kayıda başlıyor kapatınca kayıt sonlaniyor
    Sd kartlara devamlı üstüne kayıt yapıyor
    Siz unutuyorsunuz ne zaman ki sürüşle ilgili bir geriye dönüş
    İsterseniz o zaman kartı çıkarıp pcnizden izleyebiliyorsunuz

http://instagr.am/p/OotNAUuv01/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimekan -- 31 Ekim 2012; 12:24:48 >

• Vay canına! araç içi kamera fikri hiç aklıma gelmemişti. Amacı biraz karışık galiba? Başkaları söz konusu olunca yasal bir sıkıntı yaratır mı merak ettim?
  • Kamera aracın içini değil, ön camdan yolu kaydediyor galiba. Hani şu Ruslar'ın kaydettiği kaza görüntüleri var ya bu şekilde görüntüleniyor sanırım.
  • araç içini de kaydeden var ama o ticari araclarda daha çok kullanılıyor
    benim kastettiğim ön camdan yolu kaydediyor
    youtube da bir çok çekim örnekleri, sahibindende de araçiçi kamera çeşitleri mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Bu arada İstanbulda bir galeri yeni kuga daha doğrusu escape diye getirmiş ve 92bin dolara satıyor!!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-brooklyn-motors-2013-ford-escape-awd-sel-pkg-1-6l-92435275/detay

Millet burada tartışırken adam getirmiş ya la yeni escape'i temmuzda hemide...

• Bilmem katilirmisiniz 2.0 dizel motor a verilen fazla vergi ile 1.4 veya 1.6 benzinli motorların yaktığı fazla yakıt birbirini karşılıyor gibi biz vergiye ödüyoruz onlar yakıta üstelik bizimkiler 4x4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en yeni benim galiba.. şimdi aklıma takılanları sorayım diyorum ama muhtemelen daha önce tartışılmıştır, ama göremedim. size şeyi soracaktım: araca yazılım yükletip dikiz aynaları otomatik olarak anahtarla katlamanın bi yolu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylansim

quote:

Orijinalden alıntı: masum mert

merhabalar foruma yeni üye oldum. ford kuga 2012 titanyum x aldım. ilk iş buraya üye oldum. forum aktif değil mi? öyle yani.

Topiclerin aktif olabilmesi için yeni arkadaşların paylaşım yapmaları gerekiyor. Biz alalı neredeyse 2 sene olacak Kuga'yı paylaş paylaş, ancak bu kadar.

zevkle paylaşırız tabi..
  • navigasyon tartışılmış da; araca navigasyon yerine arka görüş kameralı ekranlı bi dvd taktırabilir miyiz? var mı böyle bi alet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masum mert

en yeni benim galiba.. şimdi aklıma takılanları sorayım diyorum ama muhtemelen daha önce tartışılmıştır, ama göremedim. size şeyi soracaktım: araca yazılım yükletip dikiz aynaları otomatik olarak anahtarla katlamanın bi yolu var mıdır?

Maalesef Ford servislerinde o tür opsiyonlar yok. Bu konu daha öncede tartışılmıştı yalnız Kullanıcıların geneli bunun pratik bir özellik olmadığını, hatta olumsuz sonuçlara yol açabileceğini düşünmekteler.
  • Öyle bir cihaz bulabiliyorsanız Kuga'ya uygun, taktırabilirsiniz tabi. Şunu unutmayın yalnız; bu tür cihazların hemen hemen hepsi Çin'de no name üretilen kalitesiz cihazlar ayrıca hemen hemen hepsi Kuga'ya uyumsuz. Ha takılmaz mı? takılır sonradan ön konsoldan gelen çıtırtılar pıtırtılar ses sistemindeki olumsuzluklar bıktırır sizi.
  • Cyclone, necvox, navigold gibi markalarda kugaya uygun hale getirilmiş navigasyon, dvd, geri görüş kamerası takılıyor epeydir. Ancak hiçbirisi onaylanmış, orjinal kuga aparatı değiller. Mondeo, focus için üretilmiş yan sanayi ürünler.

Asıl mümkün olsa almanyada, ingilterede for orjinal blaupunkt navigasyon, kamera sistemi takıyor servislerinde veya fabrikadan öyle çıkarıyor araçları. Bizim otokoçun umrunda değil. Çok pahalı olur kimse almaz diye hiç getirmediler. Sipariş bile almıyorlar!
  • Yeni Kuga sonunda İstanbul Oto Fuarında görücüye çıkmış.
    1.6 Lt ecoboost motor 150 ve 180 ps
    2 Lt Dizel Motor 163 Ps

http://www.ford.com.tr/ford-hakkinda/otomotiv-fuarlari/autoshow-2012
  • Bu zaten uzun zamandır bilinen ve beklenen şeydi. yeni Kuga fuarda tanıtılacaktı. Gidelim yakından görelim nasıl bişey yapmışlaarr:))
  • Bugün gittiğim AutoShow'da yeni kugayı gördüm. 2 adet getirmişler. bir tanesi yüksek bir standın üzerinde ve etrafında kar temalı bir düzenleme var. ziyaretçilere kapalı durumda.

diğer araç normal standta ve incelemeye açık.

bu araçta sony müzik seti yok. konsolun üst bölümü azcık sönük kalıyor.

1 manken ve 1 ford yetkilisi sürekli olarak ayaklarını arka tamponun altında sallayıp duruyordu ancak bagaj kapağını açmayı başaramadılar. kendi hallerine kendileri de gülüyordu

Şubat ayında satışa sunulacakmış. Haliyle fiyat bilgisi yok, yeni kuga için broşür isterseniz isterseniz iletişim bilgilerinizi alıyorlar. Broşür yayınlanınca sizinle irtibata geçip ileteceğiz diyorlar. (Özellikle mail adresini doldurmanızı istiyorlar, PDF gönderecekler sanırım.)

arka koltuklara yönelik bardak tutucu yok, ön koltuklar arasındaki bardak tutucular öylece açıkta, üzerlerinin sürgülü bir kapakla kapatılmamış. Plastikler alışık olduğumuzdan (mevcut kuga, focus, c-max) farklı değil.

Xenon var mıydı, adaptif miydi değilmiydi hatırlamıyorum.

B-max'in kahverengine benzer bir renkteydi ziyaretçilere açık olan araç.

186 boyum ve 95kilom ile sürücü koltuğunda hiç ayar yapmadan rahat edebildim. koltuk ve direksiyon ayarlarından sonra çok daha iyi olacaktır.

ön yolcular arasında bolca omuz boşluğu kalıyor. arka koltukta da tavan yüksekliği yeterliydi.

araçta cam tavan vardı, perdesi manuel mi elektrikli mi? cam tavan açılıyor mu dikkat etmedim.

Güncel kuga ile aynı fiyatla piyasaya çıkarsa + lansman kampanyası vs ile ilk anda biraz satış yapabilir. aksi halde 100bin TL'lik crossover'lar arasında Tigu 2.0 benim gözümde ortalamanın iyisi bir araç olarak devam edecek (yakın zamana kadar tigu kullandığım için biraz yanlı bir yorum olmuş olabilir.)

• sanırım haklısınız.. bu yuzden en iyisi araç orjinal kalsın.. bu arada yeni kuga nın fiyatı ne olacak aceba? ford un web sitesinde arac fiyatları güncelleniyo diye açılmıyo.. güncel kuganın fiyatı çok düşer mi sizce?
  • Cumartesi günü ben de merakla fuara gidip kugayı gördüm. Çok kalabalıktı çok rahat bir inceleme yapamadım ama genel itibariyle şık bir araç.
    Yalnız benim kugamdan daha albenili değil. O zaman kuga çıktığında tasarımıyla fark yaratmıştı. herkes başını çevirip tekrar bakardı. Bunda o hava yok. Yalnız ön konsolu baya enerjik ve dinamik tasarlamışar en çok onu sevdim.
    Camtavanı var ve üstelik artık açılabiliyor da!!! Ancak tavan genişliği dar tutulmuş. Eski kugada tavan çok daha ferahtır!
    İşçilik fena değil ancak çok daha iyi değil. Bir de koltuklar biraz kabarık ve eski kugaya göre daha sportif ama daha dar bir iç mekan olmuş. İçinde çok da ferah hissettirmedi. Arka diz mesafesinin çok iyileştirildiğini duymuştum ama çok da farklı gelmedi bana??
    Bagaj hacmi de sanki çok fazla büyütülmemiş. Ancak bu günlerde haftaiçi tekrar gidip ayrıntılı bakmak istiyorum.
    Ön görüntü oldukça şık ama dediğim gibi fark yaratmıyor.
    Bakalım görenlerin fikri nasıl olacak??

• Ha bu arada yetkili şubatta satışa çıkacak dedi ama fiyatta tahmini bir rakam söyledi.

Ona göre 1.6 ecoboost 72bin civarından, 2.0 dizel 108bin civarından başlayacakmış sanırım!! Beklediğimden daha iyi fiyatlar
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.