Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum niye durdu başka kuga kulüp altında bir adres varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Uzun süre arayıp bulamadığım rdl'ları getirtip taktıran arkadaşlara saygılarımla... Darısı bizim başımıza diyorum:)

Aracım 52 binde, hiç sorunum yok çok şükür. Keyifle kullanmaya devam YALNIZ!!!

Virajlarda veya bazen hızlanma, yavaşlama sırasında sanki hafiften sağa sola kayıyor gibi hissediyorum ama bu durum çok nadiren oluyor. Yoldan mı, psikolojik mi anlayamadım:) Yol tutuş, viraj kabiliyeti konusunda sıkıntı yaşayan var mı acaba???

hocam ledleri tavsiye ederim gerçekten çok hoş duruyor,
    araçtan hiç bir sıkıntımız yok, hatta ne kadar memnun olduğumuzu anlatsam sayfayı geçer
    virajlarda biraz yatıyor sadece o da konforu performanstan önde tutmasından kaynaklı sanırım.
    tek dezavantajı bana göre koltuklar biraz dar geliyor sırt kısmı, o da devede kulak bana göre

• Sevgili dostum cengaver cevap için teşekkürler. Bu ledleri istanbulda alıp taktırabileceğimiz bir yer varmı bildiğin?

tecrübenizi paylaştığın için de teşekkürler
  • Arkadaşlar yarın ikinci el 18000 km de almak üzereyim pişman olmam dimi yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood
    Sevgili dostum cengaver cevap için teşekkürler. Bu ledleri istanbulda alıp taktırabileceğimiz bir yer varmı bildiğin?
    tecrübenizi paylaştığın için de teşekkürler

hocam istanbul içi satan var mı bilmiyorum ama her elektrikçi takar, ama servis 2 milyara yakın para istiyomuş onu biliyorum sadece,
    bence al 280 dolara adamlar güvenilir biz testini yaptık sn.nuclear ile birlikte. taktırması sadece 20 tl:)

quote:

Orijinalden alıntı: halukturgut
    Arkadaşlar yarın ikinci el 18000 km de almak üzereyim pişman olmam dimi yardım lütfen

hocam hiç düşünmeden al, o kadar çok hayır dua ediceksin ki bana sen bile şaşarsın:)

• Gerçekten Kuga güzel araç. İlk çıktığından beri hayalimdeki araçtı. 2 yıl bekleyip otomatik çıkınca hemen almıştım ve çok memnunum. Ford'un en güzel , en özellik ve kişilik sahibi aracıdır diyebiliriz. Tavsiye ederim, alın ve güle güle kullanın
  • Dün aldım arkadaşlar herkese t.s.k.

• İyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah!!

Araçla ilgili düşüncelerinizi, beklentinizi karşılayıp karşılamadığını da paylaşırsanız seviniriz
  • hayırlı olsun, gülerek kullanın
  • İlk çıktığı zamanlarda aylarca takip etmiştim Kuga'yı. Sonra almak kısmet olmadı. Derken vergi artışı geldi vs, 100binin üzerine çıktı fiyatı iyice ulaşılmaz oldu.

derken derken 2011 aralık ayında geldim bir gaza, gittik Ttiguan 1.4 TSI 122HP whitenight aldım. 10 ay kullandım, 20bin km yaptım. Performans ve tüketim konusunda tam bir faciaydı, sattım. Yollarda hala Kuga'lar takılıyor gözüme.

yaklaşık 1 yıl aradan sonra yine bu topici okumaya başladım. Kuga, escape adındaki yeni model ile güncellenecekmiş. escape'in içini özellikle de karmaşık bolca düğmeli kokpitini çok beğendim. ama dış tasarımı bana güncel Kuga kadar çekici gelmedi. gerçeğini merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpug

İlk çıktığı zamanlarda aylarca takip etmiştim Kuga'yı. Sonra almak kısmet olmadı. Derken vergi artışı geldi vs, 100binin üzerine çıktı fiyatı iyice ulaşılmaz oldu.

derken derken 2011 aralık ayında geldim bir gaza, gittik Ttiguan 1.4 TSI 122HP whitenight aldım. 10 ay kullandım, 20bin km yaptım. Performans ve tüketim konusunda tam bir faciaydı, sattım. Yollarda hala Kuga'lar takılıyor gözüme.

yaklaşık 1 yıl aradan sonra yine bu topici okumaya başladım. Kuga, escape adındaki yeni model ile güncellenecekmiş. escape'in içini özellikle de karmaşık bolca düğmeli kokpitini çok beğendim. ama dış tasarımı bana güncel Kuga kadar çekici gelmedi. gerçeğini merakla bekliyorum.

Aslında yeni Kuga'nın tasarımını eski Kuga'ya yapılan eleştirilerden sonra düzenlemişler.

Mevcut tasarım için yapılan en büyük eleştiri arka diz mesafesinin kısalığı ve herkes tarafından kabul görmeyen bagaj hacminin küçük olması.

Yeni Kuga'yı yaklaşık 10 cm uzatarak bu iki sorunu da çözmüşler.

Bunu sonucu olarak kompakt tasarım gitmiş yerini biraz daha cüsseli bir tasarım almış. Bence fenada olmamış.

• Yeni Kuga ili ilgili naçizane fikrim:)

Boyut artışı, iç panelin güncel olması, bagaj hacmi, diz mesafesi, eller doluyken tamponu tekmeleyip bagajı açtırmanız :) kesinlikle çok önemli yenilikler ama!! mevcut kuganın tipine göre daha iyi, daha dengeli gövde yapısına sahip bir araç değil. Hatta nerdeyse sıradan diyeceğim. Kuganın tipi çok daha orjinal, şık ve dengeliydi kanımca. Kugamı ilk gördüğümde araca vurulmuştum desem yalan olmaz. Yeni kugayı gördüm, güzel dedim ama hala alışamadım!:)
  • Ha tabii şunu unutmamalı yeni kugada ecoboost, 1.6, 180bg civarı oldukça performanslı, yakıtta cimri ve ötv'si düşük bir araç da gelecek!!! Ama sanırım fiyatı çok da makul olmayacak
  • Bence yakıtta cimri olduğu tartışılır ecoboost 1.6 motorun.
  • Merhabalar bayramınız mübarek olsun
    Ben Max 60000 tl civarında arac arıyorum büyuk ihtimal o fiyata otomatik vites bulamam siz değerli forum üyelerinden tavsiye ve yorum istiyorum
    Turbo baski balata gibi aracın en yüksek maliyetli parçaları kac km den sonra değişir

Az yakması icin bahsedilen program düz viteslerde uyumlumudur

Yani bu arac icin 2. Elde extra bakacağım ve dikkat edeceğim konular hangileridir

• Benim araç 55000 km'de ve bugüne dek hiçbir mekanik sorun, parça değişim ihtiyacı yaşamadım. Aslında hiç ciddi sorun da yaşamadım diyebiliriz. Kuga yakıt tüketiminde sınıfında en iyilerdendir. Benim ortalam tüketim 7.2lt/100km olarak yol bilgisayarında görülüyor uzun süredir.

O fiyata otomatik almanız imkansız. Ancak düz vitesi seven biriyseniz inanın kuganın düz vitesini kullanmak kesinlikle otomatiğini kullanmaktan daha zevkli. Otomatik tabii ki daha konforlu ve zahmetsiz ama ben ikisini de uzun süre kullanan biri olarak otomatik ihtiyacınız yoksa düz vitesini kesinlikle öneririm. tek sorun düz vitesin ikinci elde zayıf olması ama siz zaten 2. el uygun da fiyata alırsanız sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
  • Bu arada İstanbulda bir galeri yeni kuga daha doğrusu escape diye getirmiş ve 92bin dolara satıyor!!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-brooklyn-motors-2013-ford-escape-awd-sel-pkg-1-6l-92435275/detay
  • merhabalar foruma yeni üye oldum. ford kuga 2012 titanyum x aldım. ilk iş buraya üye oldum. forum aktif değil mi? öyle yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukturgut

Dün aldım arkadaşlar herkese t.s.k.

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: masum mert

merhabalar foruma yeni üye oldum. ford kuga 2012 titanyum x aldım. ilk iş buraya üye oldum. forum aktif değil mi? öyle yani.

Topiclerin aktif olabilmesi için yeni arkadaşların paylaşım yapmaları gerekiyor. Biz alalı neredeyse 2 sene olacak Kuga'yı paylaş paylaş, ancak bu kadar.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.