Bildirim
FORD KUGA Trend X 1.6L EcoBoost 180PS A/T 4WD...ALIP LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Turbo beslemeli motorlar için lpg kiti çıktı mı?? -
BRC DE LDİ DİYE BİR SİSTEM ÇIKMIŞ O OLUYORMUŞ GALİBA -
http://forum.donanimhaber.com/forumid_376/tt.htm Buradaki ustalar bu konuda cok daha sağlıklı cevaplar verecektir, bence bu bölüme yönelseniz daha garanti bilgiler alabilirsiniz. -
bu motor direkt enjeksiyon olduğu için sıralı lpg uygun değil ama bu motorlar için özel kitler var onlara bakabilirsiniz -
FORD KUGA Trend X 1.6L EcoBoost 180PS A/T 4WD...ALIP LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.... konusunu başlattı (4 sa. önce, 10:27) FORD KUGA Trend X 1.6L EcoBoost 180PS A/T 4WD.ALIP LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUMSİZCE NASIL OLUR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM FİKİRLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNE... Mesaja git » yeni sorento ekimde geliyormuş galiba bilgisi olan var mı ? konusunu başlattı (18 gün önce, 11:17) yeni sorento ekimde geliyormuş galiba bilgisi olan var mı ?... Mesaja git » cee'd Sportywagon PREMIUM tavsiye edermisiniz ???? konusunu başlattı (25 gün önce, 16:32) cee'd Sportywagon PREMIUM tavsiye edermisiniz yorumlarınızı bekliyorumteşekkürler : )... Mesaja git » 60.000 - 65.000 tl civarında dizel otomotik vites suv almak istiyorum ne tavsiye edersiniz ? konusunu başlattı (bir ay önce, 09:42) 60.000 - 65.000 tl civarında dizel otomotik vites suv almak istiyorum ne tavsiye edersiniz ? honda cr -v 1.6 dizel bekliyorum ama heralde fiyat yüks... Mesaja git » honda cr-v 1.6 i-dtec konusunu başlattı (2 ay önce, 22:59) YENİ HONDA C-RV 1.6 DİZEL İ-DTEC'İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ AYRINTILARI 09-Temmuz-2013 Salı 15:07 Honda, beklenen modeli C-RV 1.6 i-DTEC'in teknik özel... Mesaja git » honda cr-v 1.6 i-dtec mi ? opel zafira tourer 1.6 cdti mi ? konusunu başlattı (3 ay önce, 11:26) honda cr-v 1.6 i-dtec mi ? opel zafira tourer 1.6 cdti mi ?... Mesaja git » Daha az aktivite göster | Açtığı bütün konular
-
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
FORD KUGA Trend X 1.6L EcoBoost 180PS A/T 4WD...ALIP LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.... konusunu başlattı (4 sa. önce, 10:27) FORD KUGA Trend X 1.6L EcoBoost 180PS A/T 4WD.ALIP LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUMSİZCE NASIL OLUR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM FİKİRLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNE... Mesaja git » yeni sorento ekimde geliyormuş galiba bilgisi olan var mı ? konusunu başlattı (18 gün önce, 11:17) yeni sorento ekimde geliyormuş galiba bilgisi olan var mı ?... Mesaja git » cee'd Sportywagon PREMIUM tavsiye edermisiniz ???? konusunu başlattı (25 gün önce, 16:32) cee'd Sportywagon PREMIUM tavsiye edermisiniz yorumlarınızı bekliyorumteşekkürler : )... Mesaja git » 60.000 - 65.000 tl civarında dizel otomotik vites suv almak istiyorum ne tavsiye edersiniz ? konusunu başlattı (bir ay önce, 09:42) 60.000 - 65.000 tl civarında dizel otomotik vites suv almak istiyorum ne tavsiye edersiniz ? honda cr -v 1.6 dizel bekliyorum ama heralde fiyat yüks... Mesaja git » honda cr-v 1.6 i-dtec konusunu başlattı (2 ay önce, 22:59) YENİ HONDA C-RV 1.6 DİZEL İ-DTEC'İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ AYRINTILARI 09-Temmuz-2013 Salı 15:07 Honda, beklenen modeli C-RV 1.6 i-DTEC'in teknik özel... Mesaja git » honda cr-v 1.6 i-dtec mi ? opel zafira tourer 1.6 cdti mi ? konusunu başlattı (3 ay önce, 11:26) honda cr-v 1.6 i-dtec mi ? opel zafira tourer 1.6 cdti mi ?... Mesaja git » Daha az aktivite göster | Açtığı bütün konular
Üstad sana durmak yok, gerçekten mükemmelsin
-
quote:
Biraz kafası karışık sanırım arkadaşın.
-
quote:
-
Yahu ne bekliyorsunuz? ? Adam bir model danışıp sürekli onun peşinde mi koşmalı? Arkadaş belli ki yüksek bir araç i!stiyor. Bazen abartıyorsunuz . Forum burası... Soracak, danışacak.... Karar değiştirecek.. Bir daha soracak, yine karar değiştirecek... İlkokullara karşıyım ama Adam gibi sormuş arkadaş... Trollemenin bu gibi durumlardda hiç bir manası yok diye düşünüyorum. @shadowgeist @BebeBiskuvisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greencher -- 9 Eylül 2013; 14:25:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: greencher
Yahu ne bekliyorsunuz? ? Adam bir model danışıp sürekli onun peşinde mi koşmalı? Arkadaş belli ki yüksek bir araç i!stiyor. Bazen abartıyorsunuz . Forum burası... Soracak, danışacak.... Karar değiştirecek.. Bir daha soracak, yine karar değiştirecek... İlkokullara karşıyım ama Adam gibi sormuş arkadaş... Trollemenin bu gibi durumlardda hiç bir manası yok diye düşünüyorum. @shadowgeist @BebeBiskuvisi
Bana da garip bi durum gelmediği için yazdım zaten. Benzer tarzda araçlar sormuş.
EcoBoost'a LPG takılmıyor diye biliyorum bu arada. Yine de yapabileceğini iddia eden ustalar elbette olacaktır da LPG zaten sıkıntı çıkarmaya hazır bir sistem. Kesin bir çözüm olmadığı sürece taktırmamak gerekiyor diye düşünüyorum. 4x4 arıyorsanız LPG ile tam uyumlu ikinci el bir Forester alabilirsiniz.
-
kimsenin trollediği yok,aylardır farklı araç konularıyla forumu oyalayacağına tek bir konu üzerinden devam etse bu tepkiyi almaz.
O konulara mesaj yazan insanların da emeğini düşünüyoruz,konuyu aç millet orada cevap yetiştirsin,ondan sonra arkana bakmadan uzaklaş yeni konuyla gel.
asıl trollemek budur. -
quote:
kimsenin trollediği yok,aylardır farklı araç konularıyla forumu oyalayacağına tek bir konu üzerinden devam etse bu tepkiyi almaz.
O konulara mesaj yazan insanların da emeğini düşünüyoruz,konuyu aç millet orada cevap yetiştirsin,ondan sonra arkana bakmadan uzaklaş yeni konuyla gel.
asıl trollemek budur.
Valla hocam forumun ne kafası karışır ne de hafızası dolar. Bırakın insanlar adam gibi sordukça sorularını sorsun.
Aksine sizin dediğiniz şekilde bir başlık altında farklı araçlar hakkında bilgi Toplamak zordur. Görüyoruz başlık Lpg - ecobost. İleride başlık değiştikten sonra 2. Ve 3. mesajlardan sonrası hepsi sabit kalıyor, kimin ne dediği belli olmuyor konuyu takip etmeyenler için. Bazı konularda güzel oluyor, fakat bu tarz ince konularda gereksiz.Burası ekran kartı sevenler sohbet konusu değil. Ve bu şekilde daha çabuk bir iletişim sağlandığına inanabilir arkadaş.. Arkadaş idüşündüğü gibi sorsun, siz düşündüğünüz gibi..Yardımcı olmak İsteyenler cevaplasın...
Konu ile alakalı bir mesaj yazmıyorsak trollemş sayılırız, şu anda bende sizde trollüyoruz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greencher -- 9 Eylül 2013; 14:41:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Valla hocam forumun ne kafası karışır ne de hafızası dolar.
benim mesajımı sanırım okumamışsınız.
forumun kafası karışır demedim,hafızası dolar da demedim.
Şunu dedim:
insanlar bu konulara emek ediyor,cevap yetiştiriyor,birilerinin her hafta başka araçlarla gelip aylarca insanları oyalaması doğru ve etik bir davranış değildir.
Biz bunu ifşa ederek forumu trolleyenleri o konuya cevap yetiştirenlere gösteriyoruz.
Forumu trollemek gibi bir niyetimiz yok.
İsteyen istediğini sorsun bu doğru,kaldı ki farklı konular açıp bilgi veren veya bilgi alan insanlara sözümüz yok.
Ama aylardır suv konularıyla forumda millete yorum attırıp farklı farklı konularla gelerek oraya yorum atan insanların emeğinin çalınması hiçbirimizin hoş karşılayabileceği bir durum değil.
Lpg tavsiyesi istiyorsa arkadaşımız ilk açtığı konuyu değiştir butonuna basarak da isteyebilirdi,olaya bu kadar saf açıdan bakmayın.
-
bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle....
ben sürekli bu forumda yazan biri değilim yaklaşık 4 ay kadar önce bir suv almaya karar verdim ama sıfırmı alayım? ikinci elmi alayım derken honda cr-v 1.6 dizel çıkıcanı duydum zateb honda ya sempatim vardı
ama fiyatın sanki b,raz yüksek çıkıcanı duyunca arayışa geçtim sonuçta bende herkes gibi elimdeki bütçetçeyle mümkün olduğunca sizlerinde yardımıyla en doğru seçimi yapıp bir suv sahibi olmak çok üzerinde duruyorum çünki arabayı aldımmı allah nasip ederse uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
farkında olmadan forumun işleyişine tesr düşecek bir şey yaptıtsam kusuruma bakmayın....... -
quote:
quote:
Valla hocam forumun ne kafası karışır ne de hafızası dolar.
benim mesajımı sanırım okumamışsınız.
forumun kafası karışır demedim,hafızası dolar da demedim.
Şunu dedim:
insanlar bu konulara emek ediyor,cevap yetiştiriyor,birilerinin her hafta başka araçlarla gelip aylarca insanları oyalaması doğru ve etik bir davranış değildir.
Biz bunu ifşa ederek forumu trolleyenleri o konuya cevap yetiştirenlere gösteriyoruz.
Forumu trollemek gibi bir niyetimiz yok.
İsteyen istediğini sorsun bu doğru,kaldı ki farklı konular açıp bilgi veren veya bilgi alan insanlara sözümüz yok.
Ama aylardır suv konularıyla forumda millete yorum attırıp farklı farklı konularla gelerek oraya yorum atan insanların emeğinin çalınması hiçbirimizin hoş karşılayabileceği bir durum değil.
Lpg tavsiyesi istiyorsa arkadaşımız ilk açtığı konuyu değiştir butonuna basarak da isteyebilirdi,olaya bu kadar saf açıdan bakmayın.
Mesajınızı gayet güzel okudum merak etmeyin.İlkokullulara karşıyım. Bunu belirttim, ama arkadaşın açtığı konulardanda arkadaşın ilkokullu olmadığı besbelli...İfşa edilecek bir durum yok.. Konuyu daha fazla meşgul etme gereği de yok. Selametle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
bence gerçek forum takibi yapan arkadaşlardan birisiniz.zaten mesaj durumunuzdan belli
tüm başlıklar açılmış ve içi detaylandırılmamış. gidip görülüp testi paylaşılmamış
dediğiniz sanırım :: önemli olan başlık açmak değil önemli olan ne aradığını bilmek yada bilmemek??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X