Bildirim
Ford mondeo 1.6 ecoboost selective 2013 alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
2. Eli çok zayıf. Bir de çok yaktığı söyleniyor.
Geniş olması neden sorun olsun? Harika bişey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 30 Ekim 2018; 22:21:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geniş olmasıda beni cezbetti demek istemiştim. -
Eğer satarken zorlanırmıyım düşüncesi hızlı satarmıyım sorusu ise evet zorlanırsın ama aylarca beklerim benim gibi düşünen biri illaki çıkar diyorsan alınır binilir tabi mondeo dizeli bile çok tercih edilen bir araç değilken benzinlisine bakan çok çok az kişi oluyor... Bu zamanında sıvı lpg üreten Marjet firmasında 1.5 ecoboost kuga vardı araç üst kapak çatlatmıştı ilk lpgden herhalde dediler ama serviste 3 tane benzinli kuga yatıyordu... Bu yüzden bunu alıp lpg takarım gibi düşünceniz olmasın elbette olur güzelde olur ama soru işareti benim işim ce çevrem lpg ile ilgili olmasına rağmen ben almam alsamda sıvı lpg bile takmam bırak karma sistemi o derece... -
2.0 dizelini alquote:
Orijinalden alıntı: ssgg
Geniş olmasıda beni cezbetti demek istemiştim. -
Motor problemi yaşayan yeni motor yaptıran çok insan var forumlarda ben bu yüzden vazgeçtim. Ayrıca iyi niyet falan kapsamına da almıyor servisler bilginiz olsun onbinler havada uçuşuyor
2.0 Ecoboost olan modeli daha mantikli. Motor da cok saglam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyaları yakar o araba... LPG uyumlu değil, sadece genişlik için maceraya girmeye gerek yok bence... Alınacaksa dizeli alınır yoksa boşver hocam yazık etme kendine
Bizde 2010 Titaniumu var 1.6 ti vct motorlu araba çok güzel. Bizimki makyaj öncesi yinede araç hakkında sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım.
Ama o motor hakkında bilgim yok. Focuslardaki 182lik versiyonuna sorunlu diyorlardı.
öyle bi motor olduğunu bilmiyodum,quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
2.0 Ecoboost olan modeli daha mantikli. Motor da cok saglam.
0-100 7,5 sn harika bi değer.
Bahsi geçen problem "knockdown" olarak bilinen, hemen tüm küçük hacimli benzinli araçlarda görülebilen bir problem. Doğru yağı kullanmak, bakımları ihmal etmemek ve düşük devirde aniden gazlamaktan kaçınmak bu problemi çözüyor. "E ani gaza basamayacaksam hızlanmam gerektiğinde ne yapacağım" sorusu akla gelebilir ama buradaki "ani gazlama"dan kasıt normal bir yüklenme değil, ille de yüklenilecekse (örneğin performanslı kullanım yapılacaksa) manuel olarak vites küçültüp yüksek devire geldikten sonra yüklenerek bu sorun bertaraf edilebilir.
Özetle doğru yağ ve biraz dikkatli kullanımla ilgili piston kırma problemi çözülebilir. -
1.6 TDCI olanları da seçeneklerinize ekleyin derim. -
Bireysel Emeklilik Sistemi de dahil olunca bence alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsefaaa -- 12 Kasım 2022; 10:38:48 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X