Şimdi Ara

FORD MONDEO KULUBÜ (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.985
Cevap
52
Favori
705.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar Merhaba.

İlandaki arabayı almak istiyorum ama kafam çok karıştı. Kimi sanayiden çıkamazsın diyor. Kimi sıkıntısı bitmez diyor.

Fikirlerinizi alabilir miyim?

Teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar,

2011 1.6 Tdci Trend Mondeo sahibiyim. Aracımın 100.000 km bakımını yaptıracağım. Trigeri değiştirme zamanı gelmiş midir sizce? Birde Ostim'de Oto Akdemirler'i tavsiye ediyorlar. Giden bilen var mı merak ettim.

Yılda ortalama 15.000-20.000 arası km yapıyorum. Son olarak araç altındaki hortumları koruyan ince uzun bir plastik koruyucu var. Onu sanırım bir yere sürtmem sonucu bir kısmı kırıldı. Tam ismini bilen var mı acaba. Fotoğrafa da ekledim. Teşekkürler cevaplar için.

• Selam arkadaşlar. 1997 model ford Mondeo Ghia 2.0 var. Lastik üzerinde 185/65r/14 yazıyor. Bana 4 lastik için 500tl ye kadar öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun zamanını takip ederek hepsiburada'dan nokian derim. 500 tam olmaz ama çok da geçmez.

Birini alırsın kupon verir o kuponla bir diğerini diğer kuponla bir diğerini alabilirsin.

Ben 170 liralık lastiği 195/65/15 140 liraya aldım.
  • ZNGN 61 Z kullanıcısına yanıt
    hepsi burada nokianlari rus mali.

bi kere kaza yapmama kaldirima vurmama sebep oldu rus mali nokian. berbat bi lastik demedi demeyin.

orjinal nokianlar ile alakasi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 2.0 tdci otomatik vites mk3 kasa ghia donanım mondeomu satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa öm atabilir

• Teşekkür ederim km biraz yüksek iyi akşamlar

• Geçen gün baktığımda far sileceği kapaklarından birinin olmadığını farkettim. Diğerine bakınca sileceğin ucundaki parça (kapağı tutan kısım) kırılmış. Far silecekleri sıkıntısız çalışmasına rağmen serviste far sileceğinin tek parça satıldığı (612 TL) üstteki parçanın değiştirilemediği söylendi. Sadece kapağı alsam bir şekilde tutturabilir miyiz acaba o kısmı? Ya da çıkma bulabilme şansım nedir? MK4.5 bu arada araç.
  • gugu03 G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar kısmetse yarın 1998 - 2000 motel otomatik ghia mondeo ile aranıza katılmayı planlıyorum. Yarına kadar bu araç hakkında kullanıcı yorumlarını yollarsanız daha bilinçli olarak hareket edeceğim. yardı----
  • macerg M kullanıcısına yanıt
    Burdan kimseyi bulamazsın. Facen varsa eğer gruba gel daha faydalı. Ford Mondeo Mk2 (Satış Yasaktır) diye yazman yeterli.

• Aklıma takılan bir kaç şey var.

2005 2006 2007 model 2.0 otomatik mondeo bakıyorum uzun zamandır ghia veya ghia x paket. bütce sınırlı olduğu için km haliyle yüksek oluyor. Şimdide bi 1.6 fsi passat fırsatı çıktı 2005 model comfortline. Hasar kaydından dolayı uyguna verecek fakat fsi motor ile yakıt tüketimi konusunda pek iyi şeyler okumadım. Konfor olarak passat diyen var mondeo diyen var.
    2011 1.4 tsi passat'ın konforu 2005 1.6 fsi passat da varmıdır çünkü çokca kullandım memnun kalmıştım.

son olarak 2005 1.6 fsi passat comfortline mı almalıyım ? (196000 km)
    yoksa 2005-2007 arası dizel benzin farketmez 2.0 ghia - ghia x mondeo mu almalıyım ? (200.000 + km)
  • Mehmet K. kullanıcısına yanıt
    passat fsi motorların yakıtı nedir bilmiyorum lakin geçen hafta uxun yolda tam dolu klima tamamen açık mondeo aracım ort 6.3 gösterdi dönüşe araç boş klima açık 5.3 ü gördüm hızım 100 civarında birde araçta özellikle dizel araçlarda o yaşlarda düşük km bulmanız cok zor bulduklarınızda emin olun gerçek km leri değildir muhakkak az binilmiş olan vardır lakin insanlar yakıt ekonomisi olduğu için dizel araçlra biniyor birde ne hikmetse ülkede hiç 300 bin ve yukarısı arac yok nasıl oluyor anlamadım 10 yasındaki araçta 100bin bandında 3 yaşındaki dizellere 20 yaşındaki araçlarda ben mondeo öneririm
  • face üzerinden güncel büyük grup kırmak istedik.

mondeocular bekliyoruz.

Ford Mondeo ClupTR

face üzerinden birbirimize yardımcı olabiliriz.
  • Mondeo 1.6 tdci selective aracım var. Aracın tipi gidişi çekişi herşeyi gerçekten çok güzel. Tek kusuru sert bir araç

• Facebook grubumuza bekleriz arkadaşlar.

97-00 modeller için.

Grubumuz bilgi paylaşım adına faaliyet göstermekte. Ayrıca satış sayfamız da bulunmakta.

Bilgi paylaşım sayfamız:

Ford Mondeo Mk2 TR (Satış Yasaktır)

Satış sayfamız:

Ford Mondeo TR (Satış Sayfası)

• Merhaba,

2009 Model 1.6i Trend Ford Mondeo satın alarak aranıza katıldım.

Aracımda değişen yok, bir buçuk parça boyalı.

Taba deri döşeme koltuklar,

205 bin km'de.

25 LT'lik prins marka LPG mevcut.

Araç ile alakalı bilmen gereken ya da dikkat etmem gereken birşey var mıdır.

Daha önce 1993 model Toyota Corolla , 2013 model Dacia Sandero Stepway ve 2016 model Renault Megane HB kullandım. Ford'a ilk defa biniyorum. Daha önce 2004 Ford Focus 1.6 Collection modelini kullanmışlığım var ama toplasan 100 km ancak.

Bu arada exper raporunda lastik diş kalınlığı 3.5 çıktı sizce bu iyi mi? Adam bana 15 bin km daha gidersin dedi ama bir de size sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeksTrade -- 1 Kasım 2017; 16:8:38 >
  • Hayırlı olsun.guzel tercih.bende yakın zamana bende aynı modellerde düşünüyorum ama Mondeo mu Avensis mi karar vermedim henüz.yakit fiyatları böyle giderse araç alırken önce buna dikkat etmek lazım galiba.

Bir müddet sonra görüşlerinizi bekliyorum araç ile ilgili.

Lpg de uyum sorunu var diye okumuştum ne kadar doğru acaba.

Bu arada kaça aldınız aracı?

• iyi günler herkese. 2009 model 1.6 lpgli mondeomda şöyle bi sıkıntı var, araba lpg de hiçbir sorun yok fakat benzinde gaz yemiyor, arada tekliyor atıyorum 1 den 2 ye vites attığımda ilk bi 5 6 saniye yığılıyor sonradan biraz açılıyor araba. sabahları daha az yapıyor bunu yüklenmezsem idare edercesine gidiyor. benzin şamandırasını orjinal VDO marka ile değiştik. ancak sorun geçmedi. benzin hortumları da kontrol edildi. başına gelen yada sorunu bilen biri çıkar umarım. ustam servisin taktığı şamandıra ile değişmemiz gerek diyor ancak oda 1600 tl civarı. parasından değilim ama yine geçmezse boşu boşuna değişmiş olacağız. şimdiden teşekkür ederim.
  • 1.5 Ecoboost kullanan var mı?
  • werrol kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum, 1.5 ecoboost 160 hp lik yeni kasa mevcut, koltuk soğutma hariç her opsiyon bulunuyor...
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.