Şimdi Ara

FORD MONDEO KULUBÜ (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.985
Cevap
52
Favori
706.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun kazasız belasız,güle güle kullanırsınız inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafatufekci

donanımı güzel esp nin olması büyük artı çünkü o senelerde opsiyondu sanırım. sizinki tam donanımlı bir ghia olsa gerek sunroof var mı araçta

Esp arabayı almamda önemli bir etken oldu..Araştırmalarımda 2004-2005 ghia-x lerde dahi esp göremedim, çok zor bulunuyor yalnızca 2007 ghialardan itibaren standart ..Sunroof yok araba ghia+güvenlik paketli sanırım

quote:

Orijinalden alıntı: ruge

Hayırlı olsun kazasız belasız,güle güle kullanırsınız inşallah

Sağolun, cümlemize..

• quote:

Orijinalden alıntı: x15

quote:

Orijinalden alıntı: mustafatufekci

donanımı güzel esp nin olması büyük artı çünkü o senelerde opsiyondu sanırım. sizinki tam donanımlı bir ghia olsa gerek sunroof var mı araçta

Esp arabayı almamda önemli bir etken oldu..Araştırmalarımda 2004-2005 ghia-x lerde dahi esp göremedim, çok zor bulunuyor yalnızca 2007 ghialardan itibaren standart ..Sunroof yok araba ghia+güvenlik paketli sanırım

quote:

Orijinalden alıntı: ruge

Hayırlı olsun kazasız belasız,güle güle kullanırsınız inşallah

Sağolun, cümlemize..

aracınız hayırlı olsun. esp 2006 model ghiallarda standart diyemicem ama çoğunda var. tahminimce 2006 model mondeoların belli bir aydan sonra gelen kısmı standart olarak espli geldi. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 4 Eylül 2009; 22:48:23 >

• Merhaba arkadaşlar
    Bugün 2004..05 mondeo 2.0 tdci almaya karar verdik hatta bi kaç yeri aradık ama ilanlardaki arabalar satılmış.

Bugün teknik özelliklerine bakarken arabanın ağırlığı gözüme çarptı araba neredeyse 1600 kg geliyor.
    Tank yavrusu mübarek.

Bundan dolayı yakıt konusunda biraz tedirginlik oldu.
    Şehir içi yakıtı ne kadardır acaba?

Ayrıca arabanın hassas noktası nedir arabayı alırken neresine dikkat edelim?

Bu forumu biraz okudum sorunlara bakmak için ama maşallah araba gayet sorunsuz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 4 Eylül 2009; 23:17:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

aracınız hayırlı olsun. esp 2006 model ghiallarda standart diyemicem ama çoğunda var. tahminimce 2006 model mondeoların belli bir aydan sonra gelen kısmı standart olarak espli geldi. .

Teşekkürler..Sahibinden.com dan olsun dışarıdan olsun benim gördüğüm çoğu 2006 da esp yoktu..Ancak sizin de dediğiniz gibi en son çıkan modellerde standart olabilir..
  • x15, demek focus'tan mondeo'ya terfi ettin. hayırlı olsun, kazasız-belasız sürüşler dilerim.

quote:

Selamlar..2001 Mondeo ghia esp+tcs ile aranıza katılmış bulunmaktayım..Belçika Genk üretimi ilave hava yastıkları ve mercekli xenon da var..Daha arabayı yeni yeni tanımaya başlıyorum donanım hakkında tam bir bilgim yok..ilk çıkan mk3 kullanıcıları var mı aramızda?
  • quote:

quote:

Teşekkürler..Sahibinden.com dan olsun dışarıdan olsun benim gördüğüm çoğu 2006 da esp yoktu..Ancak sizin de dediğiniz gibi en son çıkan modellerde standart olabilir..

benim aracım 2006 mondeo ghia tdci araçta esp var.aynı araçtan abimdede var onunkindede esp mevcut. benim aracım 2006 şubatta trafiğe çıktı.
    sahibinden.comdaki ilanlara bakarken 2006 ghiiaların çoğunda esp yi görüyorom ama dediğim gibi esp olmayanlarda mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Merhaba arkadaşlar
    Bugün 2004..05 mondeo 2.0 tdci almaya karar verdik hatta bi kaç yeri aradık ama ilanlardaki arabalar satılmış.

Bugün teknik özelliklerine bakarken arabanın ağırlığı gözüme çarptı araba neredeyse 1600 kg geliyor.
    Tank yavrusu mübarek.

Bu forumu biraz okudum sorunlara bakmak için ama maşallah araba gayet sorunsuz sanırım.

araç 1600 kg değil 1496 kg. mondeonun dizel düz vites şehir içi fabrika verisi 7.7 lt şehir dışı 4.7 lt. otomatiği şehir içi 10.2 lt şehir dışı 5.8 lt. görüldüğü gibi düz viteslisi o kadar fazla yakmıyor.
    aracı alırken turbosuna ve enjektörlerine baktırabilirsiniz. mondeo güzel arabadır ama masraf çıkarırsa parçası pahalıdır. bildiğim kadarıyla serviste turbo 5000 tl civarında ayrıca enjektörler ise 3000 tl kadar tutuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 5 Eylül 2009; 0:59:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zooropa

x15, demek focus'tan mondeo'ya terfi ettin. hayırlı olsun, kazasız-belasız sürüşler dilerim.

quote:

Selamlar..2001 Mondeo ghia esp+tcs ile aranıza katılmış bulunmaktayım..Belçika Genk üretimi ilave hava yastıkları ve mercekli xenon da var..Daha arabayı yeni yeni tanımaya başlıyorum donanım hakkında tam bir bilgim yok..ilk çıkan mk3 kullanıcıları var mı aramızda?

Sağol zooropa..Comforttan ghiaya geçişte bayağı bir fark ettirdi..Mondeonun keyfi bir başka..

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

Tank yavrusu mübarek.

araç 1600 kg değil 1496 kg. mondeonun dizel düz vites şehir içi fabrika verisi 7.7 lt şehir dışı 4.7 lt. otomatiği şehir içi 10.2 lt şehir dışı 5.8 lt. görüldüğü gibi düz viteslisi o kadar fazla yakmıyor.
    aracı alırken turbosuna ve enjektörlerine baktırabilirsiniz. mondeo güzel arabadır ama masraf çıkarırsa parçası pahalıdır. bildiğim kadarıyla serviste turbo 5000 tl civarında ayrıca enjektörler ise 3000 tl kadar tutuyormuş.

Teşekkürler dostum.
    Araç kaskosu kaza dışında bu masrafları karşılıyor mu acaba?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

Tank yavrusu mübarek.

Teşekkürler dostum.

araç kaskosu karşılamaz ancak aracın fabrika garantisi varsa karşılar ama sizin alacağınız 2004-5 model araç olduğundan garantisi bitmiş olacaktır.

• Selam arkadaşlar,
    60bin civarı bir bütçemiz var.
    2009 Ford Mondeo titanium 2.0tdci düşünüyoruz,yakıt tüketimi,artıları,eksileri nedir?2.eli nasıldır fordların?Kullanan arkadaşlar bilgilerini paylaşaiblir mi acaba?

Bir de bu güzelim kasa ne zaman değişicek?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

Tank yavrusu mübarek.

Teşekkürler dostum.

araç kaskosu karşılamaz ancak aracın fabrika garantisi varsa karşılar ama sizin alacağınız 2004-5 model araç olduğundan garantisi bitmiş olacaktır.

Saol dostum anladım.
    Bu arada dün oto pazarına gittik sadece bi tane mondeo vardı o da otomatik.

• quote:

Önceki Mondeo 2001-2007 arası 6 yıl sürdüğüne göre bu da en az onun kadar sürer sanırım. Ama ben 1-2 yıl içinde bir makyaj göreceğini tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

quote:

Önceki Mondeo 2001-2007 arası 6 yıl sürdüğüne göre bu da en az onun kadar sürer sanırım. Ama ben 1-2 yıl içinde bir makyaj göreceğini tahmin ediyorum.

Yakıt tüketimi,artıları,eksileri nedir peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __king_of_diez__

Selam arkadaşlar,
    2009 Ford Mondeo titanium 2.0tdci düşünüyoruz,yakıt tüketimi,artıları,eksileri nedir?2.eli nasıldır fordların?Kullanan arkadaşlar bilgilerini paylaşaiblir mi acaba?

arkadaşım şuan düşündüğün arabanın aynısı bende var.ilk olara söylim bu araba yakıt olarak çok iyi.yani az yakıyo.ilk başta araç daha fazla yol yapmadan(yani motoru tam açılmadan.)şehir içi 8.5/9 gibi şehir dışı 6/6.5 gibi yakıyor(tabi benimki böyle)bi 4000/5000 km yaptıktan sonra ise şehir içi 7 şehir dışı ise 5.5 hatta bazen 6. viteste 110/120 km ile 5 litreye kadar düşüyor.yani kısacası yakıt konusunda seni asla üzmez.inş. verdiğim bilgiler işine yarayacaktır.

bu arada hangi renk düşünüyorsun?benimki siyah eğer her hafta en az birkez yıkayabileceksen siyah tavsiyemdir

• Orijinalden alıntı: jaguar19
    Saol dostum anladım.

ALOK:
    alacağınız araç için ne kadar bütçe ayırdınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 7 Eylül 2009; 22:19:44 >
  • Orijinalden alıntı: ALOK

Saol dostum anladım.

ALOK:
    alacağınız araç için ne kadar bütçe ayırdınız ?

max. 25 bin tl.
  • dizel mondeo alacaksanız yüzbin km. devirmemiş değişeni olmayan ,1-2 parça boyadan fazlası olmayan araçlara bakmanızı öneririm. aslında araç alırken yüzbin bence psikolojik sınır. mondeo nice yüzbinler gider. ama araç genelde ne kadar az km. yapmışsa o kadar az sorun çıkarır
    mondeo alacak olanlara bütçeleri elverirse hep ghia öneririm ama yukardaki kriterlere göre 25000 tl ye temiz bir makyajlı mondeo 2004-5 ghia dizel bulmak zor. bu yüzden yaa trend tdci alacaksınız yada aralık ocak aylarını bekleyip bu aylarda araç fiyatları genelde düşer . kışın temiz bir ghiayı uygun fiyata alabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_mondeo_dizel-98WQQaXQQ16048209WQQpXQQdisplayitem
    trend dizel 104000 kmde araçta orjinal ghia x jantı var ve dediğine göre güvenlik paketi (esp+tcs ) varmış. güvenlik paketli araç çok az var 2004-5 ghida bile zor bulunur çünkü opsiyoneldir.

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_83000_km_2004_model_ford_mondeo_tdci-02WQQaXQQ14581493WQQpXQQdisplayitem
    araç ghia dizel ama fiyatı yüksek eğer pazarlıkla düşürülebilirseniz alınabilinir.tabii bu araçların değişeni boyası var mı yok mu sormak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 7 Eylül 2009; 23:44:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mondeoemirhan

quote:

Orijinalden alıntı: __king_of_diez__

Selam arkadaşlar,

arkadaşım şuan düşündüğün arabanın aynısı bende var.ilk olara söylim bu araba yakıt olarak çok iyi.yani az yakıyo.ilk başta araç daha fazla yol yapmadan(yani motoru tam açılmadan.)şehir içi 8.5/9 gibi şehir dışı 6/6.5 gibi yakıyor(tabi benimki böyle)bi 4000/5000 km yaptıktan sonra ise şehir içi 7 şehir dışı ise 5.5 hatta bazen 6. viteste 110/120 km ile 5 litreye kadar düşüyor.yani kısacası yakıt konusunda seni asla üzmez.inş. verdiğim bilgiler işine yarayacaktır.

bu arada hangi renk düşünüyorsun?benimki siyah eğer her hafta en az birkez yıkayabileceksen siyah tavsiyemdir

Çok teşekkür ederim hocam.Aydınlattınız baya.Koyu lacivert düşünüyorumHe bu arada yakıt tankı 70 lt degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __king_of_diez__ -- 8 Eylül 2009; 2:28:05 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.