Şimdi Ara

FORD MONDEO KULUBÜ (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.985
Cevap
52
Favori
706.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mondeo aramaktayım. Bi tane buldum özellikleri şöyle
    - 2006 model TDCI Ghia Düz vites
    - 34.000 km'de
    - Herhangi bir darbesi veya boyası yok, tamamen orijinal

Böyle bir araba için 31.000 TL'lik fiyat sizce nasıl arkadaşlar ?
  • Öncelikle herkese selam.Yaklaşık 1 ay önce 97 model mondeo glx satın aldım.Külübünüze katılmak istedim.Bu modeli kullananlara bır sorum olacaktı aracı frene basıp yavaşlattıgımda aractan uyarı sesi geliyor ne oldugunu çözemedim.Görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozturan

selam arkadaşlar,
    almayı düşündüğümüz bir 2004 Mondeo 2,0 dizel var.
    86binde.
    kazasız, 1-2 parça boyası var.
    düz 6 vites. sunrooflu, 8 hava yastığı..
    sport donanım diyor, benim bildiğim ghia ve trend vardı, böyle bir donanım var mı?
    fiyat 26000 TL, sizce uygun mu?
    bunların bakımları serviste ne kadara maloluyor?
    kaç binde bir yapılması lazım?

yardımcı olursanız aranıza katılacağım ;)

şimdiden teşekkürler..

Hozturan mondeoda sport diye bir model yok . dediğiniz gibi ghia , trend var. stil paket ise trend donanımına artı olarak sunroof ve çelik jant olan modeline denir. araçta sunroof var demişsiniz araç stil paketli olabilir. ayrıca 2006 model ve sonrasında titanyum modeli çıktı. araca bakın ghiaların göğsü ahşap kaplama ,sony teyp , hız sabitleyici vb. ekstraları var. bu özellikler varsa araç ghia .yalnız 2004 model mondeolarda makyaj oldu ama 2004 makyajsız kasa mondeoda mevcut.
    eğer araç makyajlı kasa ghia ise alabilirsiniz.
    bakımlar 15000 kmde bir .ortalama 300 tl civarında.araçta triger zincirlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Mondeo aramaktayım. Bi tane buldum özellikleri şöyle
    - 2006 model TDCI Ghia Düz vites
    - 34.000 km'de
    - Herhangi bir darbesi veya boyası yok, tamamen orijinal

Böyle bir araba için 31.000 TL'lik fiyat sizce nasıl arkadaşlar ?

eğer araç temiz ise pazarlıkla (29000-30000 tl. )biraz daha indirilip alınabilinir .2006 mondeo ghiaların çoğunda esp mevcut ama yinede esp olmayan 2006 mondeo ghialarda gördüm .esp düğmsi teyp altında var mı diye bakın. esp yoksa bence almayın.

bu araç izmirdeki siyah mondeomu.eğer o araçsa ilanda değişen yok diyor boya yok diye bir yazı yazılmamış. ayrıca resimde sanki esp düğmesi yok gibi görünüyor.
    şu ilanada bir bakın:
    http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2222248?MarkaModel=2006-FORD-Mondeo-Ghia-TDCi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 31 Ağustos 2009; 22:10:53 >

• quote:

bu araç izmirdeki siyah mondeomu.eğer o araçsa ilanda değişen yok diyor boya yok diye bir yazı yazılmamış. ayrıca resimde sanki esp düğmesi yok gibi görünüyor.
    şu ilanada bir bakın:

Evet o Mondeo. Adamla konuştum, detaylı bir şekilde sordum, sadece ön tamponun en alt kısımında çizikten lokal boya var dedi, tamponda yani, kaporta değil. Kaporta tamamen orijinal ve boyasız. Fiyat konusunda adam çok katı, "arabanın temizliğine ve km'sine nazaran bu fiyat az bile" diyor ki haklı sayılır bu km'de TDCI Mondeo bulmak gerçekten çok zor.

Ben 2. el araba konusunda çok titizimdir, km'si biraz fazla (50.000 üzeri) ve darbesi boyası olan arabayı alasım gelmez bir türlü. İçime sineni ve 1-2 milyar fazla vermeyi tercih ederim.En az 6-7 sene binmeyi düşündüğüm için fiyattan ziyade düşük km ve temizlik çok daha öncelikli benim için. Bu km'de ve temizlikte düz vites(olmazsa olmaz) Mondeo TDCI Ghia kolay kolay bulabileceğimi sanmıyorum. Sanırım bu arabayı alcam.

• tampondaki boya önemli değil. aracın km.si doğruysa araç alınabir . yalnız kesinlikle esp var mı diye bakın . bir sefer alınacak ve uzun yıllar bineceksiniz.
    ben aynı aracı bir buçuk sene önce 34000 tl ye almıştım. bundan 2 ay öncede abime 2006 ghia dizel otomatik viteslisini 31500 tl. ye aldık. araç 59000 kmde hatasız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 1 Eylül 2009; 10:40:50 >
  • Adam ilanda arabanın donanımlarını yazmış, ESP yazıyor orda, adama da bir sorayım. Tavsiyelerin için teşekkürler .
  • ilanlarda donanımlara tüm millet bilip bilmeden her şeyi yazıyor . esp yi genelde eps den karıştırıyorlar. nerdeyse murat 124 de bile esp , abs var yazacaklar.
    ilndaki mondeonun iç resminde gördüğüm kadarıyla esp düğmesi yoktu.bencede bir sorun .
  • Arkadaşlar, abiler merhabalar bizde mondeo almayı düşünüyoruz ama diğer konuda 97 modelden uzak durun denmiş. Niye böyle dendi bilmiyorum? 97lerde kronik sorun falan mı var?
    Ben bir tane buldum 97 model ghıa 120.000de. aston grisi renk. sedan kasa 2.0 motor lpgsi var. araba dış görünüş olarak temiz duruyor fiyat olarak ise 13.500tl yazmış. Ne dersiniz uygun mu sizce? Tabi direk 13.500 ile alınmaz birazda olsa pazarlık yapılır. ne dersiniz? Araç memur arabası olacak. Sabah iş akşam ev h.sonu piknik yıllık izinde de tatil arabası olacak. Uygun olur mu? Yakıt tüketimi vs. nasıldır? İlk defa ford alıcaz yedek parçası servisi vb. nasıldır? Biraz yardım ederseniz sevinirm.
  • @ruge arabamı beğenmeni sevindim türkiyede liftback 2.0 tdci ford'un sitesinde görünmüyor ama yollarda bnde birkaç tane gördüm oyüzden bilmiorm şuan satılıomu satılmıomu.

bu arada grup gerçekten foto bakımından zayıf kalmış oyüzden birkaç foto ekliorm

yorumlarınızı bekliorum.

FORD MONDEO KULUBÜ

FORD MONDEO KULUBÜ

FORD MONDEO KULUBÜ

• Arkadaşlar Merhaba Uzun süre farklı araç seçeneklerini düşündükten sonra 2003-2006 Mondeo 2.0 TDCİ 130 Hp almaya karar verdim yakıt tüketimini sahip olan arkadaşlar varsa tam olarak yazabilirlermi sehir ici sehir dısı min-max gibi çok yararlı bilgi olacak ben ortalamada km de 200 krs. yaktıgını dusunuyorum yaklasık pek altina dusmez sanırım sehirdisi tabi daha az olabilir şimdiden cok tesekkurler umarim bir an önce temiz bir TDCİ bulurum izmir deyim yardımcı olabilecek arkadaşlara tekrar teşekkürler ....
    Arkadaslar tekrar merhaba yok mu TDCI Mondeo kullanan bana yardımcı olabilecek bilgi verebilecek .... ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkersky -- 3 Eylül 2009; 13:45:21 >
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba Uzun süre farklı araç seçeneklerini düşündükten sonra 2003-2006 Mondeo 2.0 TDCİ 130 Hp almaya karar verdim yakıt tüketimini sahip olan arkadaşlar varsa tam olarak yazabilirlermi sehir ici sehir dısı min-max gibi çok yararlı bilgi olacak ben ortalamada km de 200 krs. yaktıgını dusunuyorum yaklasık pek altina dusmez sanırım sehirdisi tabi daha az olabilir şimdiden cok tesekkurler umarim bir an önce temiz bir TDCİ bulurum izmir deyim yardımcı olabilecek arkadaşlara tekrar teşekkürler ....
    Arkadaslar tekrar merhaba yok mu TDCI Mondeo kullanan bana yardımcı olabilecek bilgi verebilecek .... ?

Ben şöyle yardımcı olayım. Mondeo'lar önce 2004'de sonra 2006'da makyaj gördü.
    2004 makyajında arabanın ön ızgarası değişti, kromajlı hale geldi, kokpit biraz değişti, orta konsol daha güzel hale geldi.
    2006 makyajında ise arka stoplar değişti, Ghia'larda tampon biraz değişti ve araba biraz daha güzel hale geldi.
    Bunlar gözle görülen belli başlı değişiklikler, detaylarda daha fazlası da vardır.

Bu görüntüler dışında yapılan makyajlarda malzeme-işçilik kalitesinde de iyileştirmeler yapıldı. 2002 model ve 2006 model Mondeo'lar incelenirse aradaki işçilik-malzeme kalitesi farkı anlaşılabiliyor.

Size tavsiyem en az 2004 Model almanız. En azından 2004 makyajını görmüş bir Mondeo olsun. 2006 makyajını görmüş olanı alırsanız daha da güzel olur. Gerçi TDCI'ların 2004'ten öncesi yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 3 Eylül 2009; 14:51:13 >

• Herkese selam ben 97 ford mondeo glx kullanıcısıyım.Külübünüze girmek istiyorum.Aracı kullananlara bır sorum olacaktı.Ben aracı kullanırken frene basınca aractan alarm sesıne benzer uyarı sesi geliyor?
  • Çok teşekkürler yanıtınız için..

http://www.sahibinden.com/sunrooflu_mondeo-98WQQaXQQ13413945WQQpXQQdisplayitem

araç bu.
    fiyatla ilgili de yorumunuzu bekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

quote:

Orijinalden alıntı: hozturan

selam arkadaşlar,
    almayı düşündüğümüz bir 2004 Mondeo 2,0 dizel var.
    86binde.
    kazasız, 1-2 parça boyası var.
    düz 6 vites. sunrooflu, 8 hava yastığı..
    sport donanım diyor, benim bildiğim ghia ve trend vardı, böyle bir donanım var mı?
    fiyat 26000 TL, sizce uygun mu?
    bunların bakımları serviste ne kadara maloluyor?
    kaç binde bir yapılması lazım?

yardımcı olursanız aranıza katılacağım ;)

şimdiden teşekkürler..

Hozturan mondeoda sport diye bir model yok . dediğiniz gibi ghia , trend var. stil paket ise trend donanımına artı olarak sunroof ve çelik jant olan modeline denir. araçta sunroof var demişsiniz araç stil paketli olabilir. ayrıca 2006 model ve sonrasında titanyum modeli çıktı. araca bakın ghiaların göğsü ahşap kaplama ,sony teyp , hız sabitleyici vb. ekstraları var. bu özellikler varsa araç ghia .yalnız 2004 model mondeolarda makyaj oldu ama 2004 makyajsız kasa mondeoda mevcut.
    eğer araç makyajlı kasa ghia ise alabilirsiniz.
    bakımlar 15000 kmde bir .ortalama 300 tl civarında.araçta triger zincirlidir.

• verdiğiniz ilandaki araç makyajsız kasa trend stil paketli mondeo.sport diye bir şey yok. stil pakette suroof ve çelik jant var. bence alacaksanız makyajlı kasa alın . hatta bütçeniz elverirse ghia almaya bakın.
    2005 model trend makyajlı kasa ve sizin alcağınız araçdan fiyat olarak daha uygun .
    http://www.sahibinden.com/ford_mondeo_2_0_itdci-56WQQaXQQ13011052WQQpXQQdisplayitem
    2005 trend
    http://www.sahibinden.com/2005_tdci_6_ileri_96000_km_de_sahibinden_satilik-93WQQaXQQ15743781WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 4 Eylül 2009; 1:01:21 >

• bencede fiyatı çok yüksek aracın,21000 e 2005 ini sattı bir arkadaşım,aracın birkaç kazası,değişeni vs falan vardı ama öyle olmasada 25 falan isterdim herhalde diyordu.

bendekide benzinlisi bu aracın,aynı stil paketlisi.normal trendlerden farkı jantlar,sunroof bir de park sensörü.ama inanın tutupta bir ghia ya binerseniz arada ne kadar fark var anlarsınız ve keşke ghia alsaydım dersiniz.trend ancak bariz şekilde ucuzsa tercih edilmeli bence,ghia da bulabileceğiniz bir fiyata trend almayın.aralarında 10 dan fazla donanım farkı var ön cam rezistansından,6 lı cd çalara,hatta iç ışıklandırmalar bile farklı.trend de yol bilgisayarı bile yok makyajdan öncesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruge -- 4 Eylül 2009; 11:09:49 >
  • Selamlar..2001 Mondeo ghia esp+tcs ile aranıza katılmış bulunmaktayım..Belçika Genk üretimi ilave hava yastıkları ve mercekli xenon da var..Daha arabayı yeni yeni tanımaya başlıyorum donanım hakkında tam bir bilgim yok..ilk çıkan mk3 kullanıcıları var mı aramızda?
  • hayırlı olsun focus gitti demek :D
  • Teşekkür ederim...Focusu satalı çok oldu..Ne zamandır mondeo bakıyordum kısmet bunaymış...
  • donanımı güzel esp nin olması büyük artı çünkü o senelerde opsiyondu sanırım. sizinki tam donaımlı bir ghia olsa gerek sunroof var mı araçta
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.