Şimdi Ara

FORD MONDEO KULUBÜ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.985
Cevap
52
Favori
706.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten buldum ama galeriden. yani piyasasını gayet iyi biliyolardır. ilanda hiç bir sorununun olmadıgı yazıyo ama her yazana da inanmamak lazım tabi.
  • Sen inanma bişey olmasa o kadara satmazlar zaten ilan linkini paylaşırsan iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: temizkopat

http://www.araba.com/2004760.html ilan bu.

Adam çok şeyden habersiz o yüzden aracın ne durumda olduğunu bile bilmiyor..
    Araç titanyum felan değil o modelde öle bir seçenek yok..
    Mondeo Ghia ve aracın orjinal çelik jantları olması gerekir yok..
    Ve araç kazalı ön cam patlamış sanırım bu kazada sürücü hava yastığı patlamış ve üzerinde bulunan direksiyon bu nedenle orjinal değil eski kasaların direksiyonunu takmışlar...
    Hatta dikkat ettim bulunması gereken vites kolu bile orjinal değil...

• Selamlar focusumu bugun sattım..Ankara'dan mk3 ghia benzinli düz vites lpg li ya da lpg siz mondeo arıyorum..İlanlara baktım gözüme çarpan bir araca rastlamadım..Tdci tavsiye eder misiniz? Daha kolay bulunuyor ama hepsinin km si de 100 bin üzere..Tercihim 2001-2004 ghia ya da 05-06 trend benzinli..Var mı bildiğiniz bir araba?
  • arkadaşlar bende 97 model Mondeo 2.0 GLX almayı düşünüyorum. araba 150.000 de hiç gaz takılmamış ve otomatik vites.lakin yakıtı konuşunda kaygılarım var. bu konuda benimle fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. eski arabam 97 model honda civic 1.4is idi. onunla şehir içi yakıt tüketimim 20 TL = 60 km civarı idi. mondeo beni üzermi..?
  • Bügün itibariyle aranıza katılıyorum arkadaslar 2006 Model Ford Mondeo 2.0 Trend Otomatik :) Hepimize hayırlı ugurlu olsun :)
  • Arkadaşlar 2006 model 2.0 tdcı manuel 90 binde trend+sp sunrooflu bir araç var..24.500 isteniyor,pazarlık payı mevcut..

Sizce f/p oranı nasıl bu aracın..

Kullananlar memnun mu,km sorun olur mu..

Artılarını eksilerini paylaşırsanız memnun olurum
  • selamlar

Piyasa çok yüksek..80 bindeki 2006 trend benzinli düz vites boyasız mondeoya 23 verilir mi sizce?
  • focus fiyatlarına ardından mondeo sınıfındaki diğer araçların fiyatları bakın derim

2006 dizelin geçmişine bakın pazarlığa oturun derim.

2006 benzinli içinde aynı şekilde geçmişine bakın pazarlığa oturun.

2 aracında fiyatları normal ama donanımı biraz düşük sayılır ghia yada ghia-x daha güzel ve benzinli için 25 civarı bulunabiliyor
  • Sezonun yaz olması nedeniyle Ankara fiyatları acayip uçuk ve alternatif çok az..Bir süredir bakmaktayım araba almak satmaktan daha zor sanırım..
  • mondeosu olmayan arabam var demesin acırım ona acırııım
    araba deyil tank mübarek o ne öyle erzuruma gittim arabayla
    önüme çıkan dağları yarıp geçmek geliyor içimden dev mondeo
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Sezonun yaz olması nedeniyle Ankara fiyatları acayip uçuk ve alternatif çok az..Bir süredir bakmaktayım araba almak satmaktan daha zor sanırım..

ankara piyasası kadar saçma sapan bir durum yok herhalde ikinci el otomobilde.ben mondeoyu almadan önce civic arıyordum, ankara'da 20000 tl civarı ve hatta daha yüksek fiyatlar varken 18000-19000 e ne güzel arabalar vardı istanbul'da.
    ankara piyasası yüksek derlerdi ama ben bu kadar farklı olduğunu test etmiş oldum bir yerdeankara istanbul arası 2000 tl ye yakın oynuyor fiyatlar.

dediğiniz gibi mevsiminde etkisi var.bir de bunun yanında insanlar model yükseltmek,araba yenilemek gibi düşüncelerini biraz erteledi sanırım kriz yüzünden.o yüzden yüksek fiyat yazıp satılırsa ne ala satılmazsa ben binerim diye düşünüyolar sanki.

• selamlar ,39 Bin TL'ye 2008 model 1.6 titanyum x paket 20 bim km de bir araçla ilgileniyorum .Acaba bu arabaya bu fiyat uygunmudur.Bilgisi olan arkadaşlara sorabilirmiyim?
  • quote:

selamlar ,39 Bin TL'ye 2008 model 1.6 titanyum x paket 20 bim km de bir araçla ilgileniyorum .Acaba bu arabaya bu fiyat uygunmudur.Bilgisi olan arkadaşlara sorabilirmiyim?

Fiyat uygun gibi. Şu anda 2006'lara 30.000.-TL yazıp bekleyeneler var.

quote:

ankara piyasası kadar saçma sapan bir durum yok herhalde ikinci el otomobilde.ben mondeoyu almadan önce civic arıyordum, ankara'da 20000 tl civarı ve hatta daha yüksek fiyatlar varken 18000-19000 e ne güzel arabalar vardı istanbul'da.
    ankara piyasası yüksek derlerdi ama ben bu kadar farklı olduğunu test etmiş oldum bir yerde ankara istanbul arası 2000 tl ye yakın oynuyor fiyatlar.

dediğiniz gibi mevsiminde etkisi var.bir de bunun yanında insanlar model yükseltmek,araba yenilemek gibi düşüncelerini biraz erteledi sanırım kriz yüzünden.o yüzden yüksek fiyat yazıp satılırsa ne ala satılmazsa ben binerim diye düşünüyolar sanki.

Aracımı satalı 3 ay oldu. Bu kadar uzun bir süreçte Ankara'da 3 ya da 4 tane araç kayda değer olarak aklımda kaldı ancak onlarda da ya fiyat, ya km yüksek olduğundan gidip görme ihtiyacı duymadım.
    Temmuz vergilerini ödeyen araç sahipleri, fiyatlarını bir miktar daha yükselttiler. Daha da ilginci, yeni ilan verenler aracın piyasası yerine internetten fiyatlara bakıp araçlarına bedel biçiyorlar. Genelde 2.0 araçların fiyatları eğer varsa 1.6 motorlarının fiyatlarından daha düşük seyretmesi gerekirken, şu anda durum tutturabildiğine. Bu yüzden 3-4 aydır duran ilanlar var. Sahibinden.com'da yaklaşık 1 ayda 26.000 fiyattan 23.500'e düşen 76.000km'de mondeo var ancak hala alıcı bulamadı, bulması da mümkün gözükmüyor.

Ankara'da yaşayanlar bilirler, araç alırken Hürriyet'in seri ilanları çok etkilidir. 1 aya yakın zamandır temiz MK3 kasa mondeo ilanı yok mevsim dolayısı ile. Eylül'e kadar çok acil satılıklar çıkmazsa, "bu fiyata alan enayi varsa, satarım" diyenlerin ilanları ile oyalanacağız anlaşılan. Bu arada ÖTV indirimi kalkınca, bir miktar daha fiyat yükselecektir ancak, kışın araç arzı ve mevsim nedeni ile fiyatlar olması gerektiği yere varacaktır. Biz de alıcılar olarak sabırla bekleyeceğiz.

(***)Piyasada düzgün aracın satışta olmaması durumu sadece mondi için değil; Diğer aradığım modeller arasında olan LagunaII, Avensis ve Mazda6 için de geçerli. Sadece bu sınıfta VectraC kasalar biraz daha çok ilana çıkıyor. Fiyatları yine yüksek ancak diğer saydığım modellere göre daha insaflı sahipleri. Ancak bu insaf araçların 2200 motor olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Saygılarımla.

• Ankara'da alınacak mk3 mondeo yok.. Kıyıda köşede varsa onları da ben göremedim..Ben şimdilik aramayı askıya aldım..Hepside boşuna zaman kaybı..Yetkili servisler dahil alınacağını düşündüğüm sınırlı sayıdaki arabalara baktım hiçbiri de alınmayacağı gibi fiyatları da çok yüksekti...Arabalara bakarken yaşadığım komikliklerde cabası...
  • BUDA BENİM MONDEOM

• Arkadaşalar merhaba, Daha bugün sabah yeni bir Ford Mondeo 2.0 4K Benzinli ve LPG li bir araç aldım. Aslına bakasanız eski opelciyim. Daha önceki araçalrım 2004 vectra ve 2005 astra idi. Maddiyattan dolayı biraz fiyat düşmem gerekti. Bu mondeo benim çok hoşuma gitti. Özellikleride oldukça dikkat çekici. En başta 8 airbag olması. Bunun haricinde bilmem gereken ve dikkat etmem gereken bir şey varmı? aracın km si 135000 de kullanan adam gayat temiz ve titiz davranmış. Yardımlarınızı rica ederim. Bu arada benide kaydederseniz sevinirim.
  • araç modelini belirtmeyi unuttum 2003 model 3. nesil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinag

Arkadaşalar merhaba, Daha bugün sabah yeni bir Ford Mondeo 2.0 4K Benzinli ve LPG li bir araç aldım. Aslına bakasanız eski opelciyim. Daha önceki araçalrım 2004 vectra ve 2005 astra idi. Maddiyattan dolayı biraz fiyat düşmem gerekti. Bu mondeo benim çok hoşuma gitti. Özellikleride oldukça dikkat çekici. En başta 8 airbag olması. Bunun haricinde bilmem gereken ve dikkat etmem gereken bir şey varmı? aracın km si 135000 de kullanan adam gayat temiz ve titiz davranmış. Yardımlarınızı rica ederim. Bu arada benide kaydederseniz sevinirim.

Arabanız hayırlı olsun...Model fiyat bilgisi verirseniz benim gibi mondeo arayanlara yardımcı olmuş olursunuz..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.