Şimdi Ara

Ford Mondeo mu, Peugeot 508 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makyajsız kasa SW 508 var bizde de. çok memnunuz mükemmel bir araba. sadece şanzımanı çok kötü (o da bu konuyu ilgilendirmiyor)

mondeoyu yolda gördüğümde özellikle önüne hayranlıkla bakıyorum. iç mekanları da yakın geldi bana

gidip bayiide bakın bence. ikisinin de çok ufak artı-eksileri vardır ama çok yakın araçlar birbirine
  • Aslında her ikiside son derece iyi araçlar.

-Ford Mondeo yu daha hızlı satarsın.
    -Peugeot un trim sesi muhabbetini unut son nesil araçları o olayları çoktan aştı.
    -İç tasarım Peugeot Mondeo ya fark atan araç
    -Dış tasarım her ikiside hoşuma gitsede Mondeo bir tık önde benim gözümde.
    -Teknik Donanım Peugeot daha zengin.
    -508 de Manuel yok Eat6 tam otomatik var.
    -Mondeo 1.6 da otomatik yok manuel var. (Senin için önemsiz bir faktör olsada otomatik keyfinide yaşa derim 2017 yılındayız ve bir araca nerdeyse 100 bine yakın para vereceksin)
    -1.6 D sınıfı araç alınmaz görüşündeyim marka ne olursa olsun. Alacaksanda bg ve araç ağırlıklarını baz al karar ver.
    -508 = 1425 Kg 120 Hp
    Mondeo nun kendi sitesindeki broşürde ağırlık bilgilerine ulaşamadım ama 1500 Kg dan aşağı olacağını sanmıyorum. Peugeot dan daha ağır bir metali olacağı kesin. Ford sonuçta sağlamlık açısından her zaman daha iyidir.
    -508 120 Hp ve daha hafif bu demektir ki daha az yakıt tüketimine sahip.
    -Mondeo 115 Hp ve daha ağır yani yakıt tüketimi daha fazla olacaktır.

Karar senin ben 2009 dan bu yana çeşitli Peugeot araçlar alıp sattım kullandım. He sonunda bu oldu dediğim araç şuan kullandığım son aracım 2015 model Makyajlı 3008 1.6 Eat6 120 Hp oldu. Bütçe yetse yenisini almak isterim ama şuan imkasız :)
    508 kısa süre kullandım performansı tatmin etti sonuçta şuan kullandığım araçtan daha hafif ama dediğim gibi bu makinaların hakkı 2.0 motorlar.

• Hız konusunda ve serilik konusunda 508 önde ama iç hacim ve genişlik olarak mondeo önde hangisini istiyorsanız ona göre karar verin , peugout 508 taşıma kapasitesi 445 kg , ford mondeo taşıma kapasitesi 687 kg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.