Şimdi Ara

ford mondeo satılıp citroen c5 aırcross alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BhdrBss

Bilmeden kullamadan yorum yapmayın. Shine donanımda akustik koruma var. 2020 320i de kullanıyorum. Kabindeki yol sesi neredeyse aynı 3 serisi ile. Konfor farkı çok az. Malzeme kalitesi önemli ise 3008 daha iyi tercih.

Alıntıları Göster

3 benzinli bmw ile disel arabanın sesi aynı????

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

3 benzinli bmw ile disel arabanın sesi aynı????

Alıntıları Göster

Bmw den inip C5a binince rahatsız etmiyor. Genel olarak ses seviyesi benzer 90 - 100km hızda. 3 serisinde motor ve rüzgar sesi yok fakat 255 taban rft lastiğin sonucu yoldan gürültü geliyor. 50 km ve altındaki hızlarda kıyaslanamaz. C5a ile 2019 Megane ile aynı yolu gittinizde arada çok fazla ses farkı hissediliyor. Donanımında akustik koruma olmasa tercih etmezdim.

• Bence otomatik Mondeo olabilir ancak az km yapıyorsanız ( benzinli )
    Yoksa D sınıfı Aslan gibi binek araç yerine yerden yüksek sallana sallana gidecek C suv bilemedim
    İnsignia kullanıyorum , grandland test ettim
    Yok yani başka olay iki araç
    Kaldıki grandland sürüş karakteri olarak en iyilerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 8 Nisan 2021; 13:8:8 >
  • BhdrBss B kullanıcısına yanıt

Siz Mondeo kullanmadan yorum yapınca ok. Ben yapınca mı bilmiyor oluyorum. Güzel kafa. C-D-E sınıfı, suvcuk bir sürü aracım oldu, kullandım.

Megane ile C5A yı kıyaslamaya devam. Akustik koruma ile mutluluklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyem bir c5 test sürüşü yapmanız

üstüne aracın tam otomatik tork konvertörlü 8 ileri aısın seiki şanzımana sahip olduğunu bilmeniz.

ve araçta  Progressive Hydraulic Cushions süspansiyon sistemi nin nasıl çalıştığını gözlemleyin kafanıza yatarsa alın

buraya bakarsanız yol kalırsınız

özetle.

kolay gelsin

• C5a nerden fiyat aldınız hangi paket

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
  • Bu günkü fiyatların sabit kalacağını düşünsek aracınız 300 bine dahi gelse en fazla 20-30 bin değeri düşer.

C5a alsanız aldığınız gün değeri bu kadar düşecek.

Aracınız masraf açacak diye korkuyorsanız c5a nın sırf vergi, bakım gibi giderlerden dolayı senede 2-3 bin ekstra gideri olacak.

Bence araçtan memnunsanız ciddi arıza açacak gibi gelmiyorsa bu değişime girmeyin. Mondeo kötü bir araç değil çünkü. Fiyatı da öleceği kadar ölmüş zaten. Satıp daha iyi bir araçta almıyorsunuz. Bence günün sonunda iyiki almışım demezsiniz.

• Konfor ve sessizlik olarak Mondeo'yu çok aratır.

• Sitroen e o kadar para şahsen ben vermezdim velev ki verdim ciddi manada üzülürdüm, ağlardım, gecelerim kurşun gibi ağır geçerdi. İkinci ele bakınca aynı paraya satıldıklarından daha çok değer kaybediyor. Bi vw iki pejo, üç sitroen ediyor.

Ayrıca kullanıcı yorumları, ilgili şikayetler ( sebebi belli olmayan arızalar, nasıl çalıştığını unutan donanımlar vs.), malzeme kalitesi ve işçilik, ikinci el değer kaybı gibi durumlarının detaylı bi internet taraması, araştırılması ve de bizzat gidip test etmeden alınmaması çok önemli bi husus. Neyse şimdiden hayırlısını diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yebac

Titanıum paket

Hayatının hatasını yaparsın aracının kmsi yüksek anladığım kadarıyla ondan değiştirmek istiyorsun

ben olsam d sınıfından devam ederdim yine mondeo 1.5 ecoboost yada insignia superb bakardım mondeodan sonra c5 oyuncak gibi gelir şahsen

• Hayatında Citroen C5'e binmemis adamlar burada yorum yapıyor; hocam nazicane tavsiyem buradaki arkadaşlardan tavsiye almak sizi yanlış yola sokar en iyisi bayiye gidip kendiniz test etmek olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Civici satan Tucson alıyor, mondeodan sonra da C5 alınır tabi neden alınmasın. hoşuna gittiyse al geç hocam.

Geçen tucson takası yapmak isteyen var mı diye baktım ilanlara 3 civic 2 bmw var, Tucson face grupta olanlar da en çok gördüğüm bmw ve civic satıp alanlar. biri megane satıp tucson alacaktı geçen sene, halen ilan var megane ile tucson takas yapılır diye, o satamadı sanırım.  

sonuçta ARTILARI da olacak EKSİLERİ de. bazı özelliklerden ödün verip bazı yeni özellikler almış olacaksın.  

• Citroen C5 2014 model dizel otomatik ve 2012 BMW f10 5.20d var İnan yalıtım ve konfor olarak c5 e binince bu nasıl araba demiyorsunuz gayet dizi tatmin ediyor yol sesi ve konfor olarak F10 a yakın bir araç yapan Citroen gibi bir markayı burda kullanmayanlar saçma yorumlar ile eleştiriyor ya hiç anlamıyorum bu insanları. Aircross da çok sessiz ve konforlu bir araç yol tutuşu ve malzeme kalitesi hariç Mondeo yu aramazsınız kesinlikle.

• c5 aircross güzel yüksek güven veren bi araç ama biraz fazla abartılmış geldi süspansiyonları. uçan halı falan diyorlar da hiç öyle bir tavrı yok muhakkak test edin. ben hayal kırıklığı yaşadım resmen sedan c5 exclusive ile yakındır diyordum ama çok fark var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.