Şimdi Ara

Ford MONDEO sevenler ve kullananlar yardımcı olabilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: egeliefe

Passat 1,6'yı 41 mi 43 mü öyle bir fiyata satıyor.Gerçi ilave özellik koyunca 48-50 civarına ulaşıyor ama o sınıfta güzel fiyatlar bunlar.Olmadı Passat'a döneriz.

aceleniz yoksa bekleyin derim..passat çok şık araba ama yinede ileride keşke bekleseydik gibi durum olmaz en azından
  • Acelemiz yok.Babam 307'si ile şimdilik mesut.Zaten yaz boyu İstanbul-Tekirdağ yaptığı için sonbahar'dan önce arabayı değiştirmez.Mondeo için beklersekte anladığım kadarıyla yılbaşına kadar beklemek gerekecek.
  • S-max 64.000 liraya çıktı.
    Listede herhangi bir indirimde yok görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egeliefe

S-max 64.000 liraya çıktı.
    Listede herhangi bir indirimde yok görünüyor.

bildiğim kadarı ile koç indirimi alabiliyorsunuz.. birazda sıkı pazarlıkla s-max düşünmez misiniz? bence çok şık bir mpv..
  • 46bin e comfortline passat 1,6 fsı war bu benje madem benzinli diyosunuz düşünülebilir bi arac bana kalırsa ama tabi bu mondeoda gümbür gümbür gelio gercekten merak içindeyim eğerki fiyatları ve konfor seceneklerinde bu yazdığım passat gibi bi tane olursa passatı siler bana kalırsa
  • VAY VAY VAY...SWu çok güzel olmuş. 1.6 123 hp lik motor bu SW ye konursa 2007 sonunda ben de düşünübelirim tabii fiyatları makul olursa..

Ford MONDEO sevenler ve kullananlar yardımcı olabilir mi?
  • evet gerçekten hoş olmuş sw si.. aynı şekilde 1,6 123 ps in fiyatı uygun olursa bende sedan versiyonunu ciddi ciddi düşünmeye başladımmm
  • sw ' nun arkası s-max a cok benzemiş. Sanki s-max ın biraz alcagı gibi olmus. Ama sık .

@alysentr bende senin gibi düşünmeye basladım. Ama tek bir korku var içimde gene piyasada tutmaz veya tasarımı bazı kişiler tarafından asırı kacık bulunursa ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Cadillac

sw ' nun arkası s-max a cok benzemiş. Sanki s-max ın biraz alcagı gibi olmus. Ama sık .

@alysentr bende senin gibi düşünmeye basladım. Ama tek bir korku var içimde gene piyasada tutmaz veya tasarımı bazı kişiler tarafından asırı kacık bulunursa ?

1,6 motor gelirse tutmama gibi bir durum olacağını pek sanmıyorum.. tasarım olarak ise etkileyici bir tasarıma sahip . zaten eski mondeonun tek eksik yönü bana göre tasarımın hoş olmamasıyıdı.. bu sorunuda yeni modelle aşacaklarını düşünüyorum.. ama herşeyi zman gösterecek.. bekleyip görecez..
  • S-MAX için %10 indirim cepte duruyor.
    Ben bu araç bu fiyata bir süre satmayınca belki ara kampanya bile yaparlar(%15 indirim,nakitte daha çok indirim vs.) diye düşünüyorum.

SW'de güzel görünüyor.Ama fiyat performans ile Passat gerçekten şu an babama iyi bir seçenek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doubleford

VAY VAY VAY...SWu çok güzel olmuş. 1.6 123 hp lik motor bu SW ye konursa 2007 sonunda ben de düşünübelirim tabii fiyatları makul olursa..

Ford MONDEO sevenler ve kullananlar yardımcı olabilir mi?

abi bu ne yaaaaaa
    tam benlik olmuş bi çıksında görelim

bu arada ben mondeo 1.6 çıkartmaz dedim 1.6 turbo çıkartmaz demedim ( nasıl kıvırttık ama )

• Mondeo için başka görüşü olan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuu???

• Vaaaaar ama mevcut mondeo için var. "Mondeo sevenler ve kullananlar" diye şimdiki veya geçmiş zamanı içerdiği izlenimi veren bir topicde, şu an mevcut olmayan bir araba tartışılıyor. Yaw durun bi piyasaya çıksın bikaç ay kullanılsın görelim nesi var nesi yok. 97 Vectraları hatırlayın. Herkes Vectra A'nın şanına tav olup gözü kapalı almıştı B kasayı. Sonra burunlarından geldi. Yeni focus. ilk çıktığı yıl yaşanan sorunların büyük kısmı geri bildirimlerle halledildi, şimdikilerde pek sorun yok (biraz trim sorunu var ama). BMW 6 serisinde de bir sürü problem çıkmıştı. Bunun gibi pek çok örnek var.

2 yıl 2004 model mondeo ghia-x kullandım. Xenon farlardan birinin ve akünün garantiden değişmesi haricinde hiçbir sorun çıkarmadı. Yakıt da benzinli focus kadardır: şehir içi 9, şehir dışı 6 litre civarı. Performans da iyidir. 2.0 FSİ passatla başabaş gitmişliği vardır. Yol tutuş konusunda sınıfında referans olmuş bir otomobildir. İç mekan kalitesi ve konfor sınıf standartlarındadır. İşçilik iyidir, sağından solundan tıngır mıngır sesler gelmez. 1.90 boyundaki iki kişi arka arkaya oturduğunda arkadakinin dizleri ön koltukla temas etmez. O derece geniştir. Yalnız pütürlü asfaltta biraz yol sesi alır içeri ki bu sınıfta o sesi almayacak araba yoktur. İkisi de ford olmasına rağmen şimdi kullanmakta olduğum 2006 focus ghia ile kıyas kabul etmeyecek derecede kaliteli ve performanslı bir otomobildir. Focus ile arasındaki 20 milyarlık farkı hak etmektedir.

• avdr ,

Süper bilgiler.
    Tşk'ler.
  • mondeo'yu bir sene bekleyip 2.el almak çok daha mantıklı en azından 15.000 ytl kar edersin
    bende mondeo'nun her serisini çok beyenmiş bi insanım
    2.5 mondeo hayran olduğum arabalar arasındadır.
  • 6 ay bekleriz de 1 sene zor.
    Hele Passat gibi otturmuş bir model(rakip) varken...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.