Şimdi Ara

Ford Mondeo, Volvo s60, bmw 3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ayrica sunuda belirtiyim;2.0 dizel Mondeo fazla talep goren bir arac olmadigi icin eminim bayiilere giderseniz liste fiyati uzerinden ciddi miktarda indirim yapacaklardir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bimcell

Fake konu abi, bmw ye volvo ya bakan birinin mondeoyla işi olmaz.

Liseli karsilastirmasi
  • S60 ile Mondeo arasında çok fark yok zaten. Aynı platform aynı motor. Donanımları da hemen hemen eşit. Bir de Mondeo'nun liste fiyatına bakmamak lazım çünkü bu aracı alan pek yok bu yüzden çok fazla indirim yapıyorlar.

Yine de arada ki fiyat farkı bence de az çünkü S60 daha kaliteli bir iç mekan ve Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi gibi bir kaç daha fazla ama önemli donanımlar sunuyor. Volvo'nun prestjini de unutmamak lazım tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksyhn

zafer bey fakat bu durum bir tek bana mı bu kadar garip geliyor bilmiyorum ama volvo almak varken neden ford alayım ki sonuçta bana verdikleri daha fazla volvo'nun ancak fazlada bir bilgi bulamadım internette yeni s60 ile ilgili kullanıcı problemleri olarak sadece bir yerde çabuk dökülüyor gibi bir şey okudum acaba ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi. yalnız sizin dediğiniz benimde aklıma geldi bayi indirimi olayı son zamanlarda mondeo için fiyat alan arkadaşlar var mıdır acaba ?

sefa bey şuan bir 3 serisi kullanıcısı olarak belkide 3 serisi s60 dan bir tık öndedir fakat ben türkiye fiyatı 30 bin tl almanya fiyatı 10 bin euro luk bir fark olduğunu düşünmüyorum

Evet o paraya hem de 140 bg mondeo alınmaz.
    Bırakın 110 bini 80 bin bile etmez bana göre şu an için, yeni kasası da yolda zaten.
    Bayi ne kadar iner bilemem ama tahminim 95 e rahat iner 90 da mümkün diye düşünüyorum.
    Ama akıl karı deil yine de, ikinci el düşük km'li 320d +navi+m paket alınır bana göre o paralara..

• quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

S60 2.0 D standart donanim 117 bin TL.BMW 3.20d baz donanim yine ayni fiyat.Mondeonun 2.0D i 109 bin TL ama muhtemelen ust paketli.Bunda garip olan ne var ben anlamadim??

haklısınız. selective mondeonun en üst donanım paketidir, sunroof opsiyonu vardır. arkadaşların kafasını karıştıran da bu. ayrıca 2.0 tdci pek rağbet (doğru mu yazdım?) görmediğinden iyi indirim yapıyorlardı. ben 1.6 ecoboost selective sw manuel alırken vardı 2.o tdci, o da manueldi. "liste fiyatı üzerinden sabit indirimlerimiz var düşünürseniz." demişti satış görevlisi.

ayrıca selective mondeonun diğer iki donanım paketinden (trend, titanium) iç-dış görüntü olarak farkı vardır, diğer donanımsal farkların yanı sıra. ve trendler ve titaniumlar da farklı görünürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

quote:

Orijinalden alıntı: brksyhn

zafer bey fakat bu durum bir tek bana mı bu kadar garip geliyor bilmiyorum ama volvo almak varken neden ford alayım ki sonuçta bana verdikleri daha fazla volvo'nun ancak fazlada bir bilgi bulamadım internette yeni s60 ile ilgili kullanıcı problemleri olarak sadece bir yerde çabuk dökülüyor gibi bir şey okudum acaba ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi. yalnız sizin dediğiniz benimde aklıma geldi bayi indirimi olayı son zamanlarda mondeo için fiyat alan arkadaşlar var mıdır acaba ?

sefa bey şuan bir 3 serisi kullanıcısı olarak belkide 3 serisi s60 dan bir tık öndedir fakat ben türkiye fiyatı 30 bin tl almanya fiyatı 10 bin euro luk bir fark olduğunu düşünmüyorum

Evet o paraya hem de 140 bg mondeo alınmaz.
    Bırakın 110 bini 80 bin bile etmez bana göre şu an için, yeni kasası da yolda zaten.
    Bayi ne kadar iner bilemem ama tahminim 95 e rahat iner 90 da mümkün diye düşünüyorum.
    Ama akıl karı deil yine de, ikinci el düşük km'li 320d +navi+m paket alınır bana göre o paralara..

Diğer arkadaşlarda belirtmişler mondeo üzerinden güzel bir indirim için araştırmalara başlayacağım. Dediğiniz gibi bir bmw alınabilir fakat e90 kullandım hem iç ferahlık olarak memnun kalmadım hemde (tabiki sözüm meclisten dışarı istisnai kişiler elbet vardır) bmw nin kullanıcı kitlesiyle pek aynı kafada olan bir insan değilim, araban seni yansıtır sözüne inananlardanım yani birazda o yüzden başka bir araç istiyorum. Sakın kimse yalnış anlamasın bende bir bmw kullanıcısıyım kimseyi yargılamak da haddim değil zaten. Bir de bmw nin sert yapısından yoruldum daha yumuşak konforlu bir araç istiyorum artık uzun yollara doyum olmuyor fakat malumunuz istanbul'un yol kondüsyonunu hepimiz biliyoruz bu m paketler almanyanın temiz yollarında keyifli, ülkemizde eziyete dönüşüyor bana kalırsa. Şuan hesap-kitap aşamasındayım eğer o paralara çıkarsam zaten ne mercedes ne bmw düşünüyorum, volvo seçeceğim tek tercih olacaktır belki de 2. el bir s80 neden olmasın şimdiden forumun volvo bölümünü okumaya başladım bile :) Herkese tekrardan teşekkürler çok tatmin edici bilgiler geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.