Şimdi Ara

Ford Mondeo, Volvo s60, bmw 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Kendim için ufak çapta bir araştırma yapıyordum C segmenti sedan araç için fakat kafam karıştı, büyük ihtimalle bir yerde gözden kaçırdığım bir şeyler var o yüzden bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum. Konu şudur; ford mondeo 2.0 tdci selective oto. sitesinde yazan fiyat 109 bin tl volvo s60 advance d3 oto. 112 bin tl ve bmw 3.20d modern line 62 bin euro (62*2.3 = 142 bin tl) . Bu durum nasıl olabiliyor ? yani volvo ve ford aynı fiyat mı ? ( sanırım aynı şey passat içinde geçerli 100 bin tl bandında fiyatı ) . Kaçırdığım nokta nedir bir forumdaş yardımcı olabilirse çok makbule geçer inanın. Herkese iyi forumlar.

• kardes yanlısın war bunlar D segmenti.. sorman hata olmus 3 serisi her türlü yer bunları..
  • iyide bu araçlar c segmenti değil
  • Kaçırdığınız nokta Türkiyede yaşıyor olmanız..%130 vergi olduğundan fiyatlar o seviyede.
    Demek ki mondeo ile volvonun çıplak fiyatları yakınmış...
  • pardon doğru c segmenti değil yalnış segment oldu :) ama almak istediğim segment D olan :) zafer bey sonuçta bu vergi her iki aracada geliyor aynı motor hacmi ikiside o zaman burada enteresan olan volvo ve ford aynı fiyat bu volvonun yeni fiyat politikası mı acaba yoksa ford mu fiyatları şişirdi ? çünkü almanya fiyatlarıda bu şekilde donanım olarak hepsi aynı oldugu taktirde mondeo 30 s60 31 bmw 3 40 bin euro sadece istisna olarak amerika pazarında volvo premium fiyat seviyesinde. Peki bu durumda volvo harici vw ya da ford ya da citroen tercih eden arkadaşlarımızın mantığı nedir yani ne gibi bir avantajı var mondeo nun s60 dan benim aklıma gelen iç hacim geliyor bir tek.
  • Fake konu abi, bmw ye volvo ya bakan birinin mondeoyla işi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bimcell

Fake konu abi, bmw ye volvo ya bakan birinin mondeoyla işi olmaz.

::)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Volvo S60 2.0t LPG ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğim gibi volvo s60 ve mondeonun çıplak fiyatları demek ki yakın ki almanya fiyatlarında da 1000 euro kadar fark var.
    Ha neden s60 ile modeo fiyatları neden bu kadar yakın derseniz fordun işbilmezliği diyebiliriz.
    Muhtemelen Türkiye'de 2.0 mondeoya alıcı olunsa sağlam bir indirim alınabilir.
  • 3 serisi varsa gerisi teferruattır.
  • "bimcell" sanırım başta yazdığım bölümü okumadınız, tekrar yazayım sorun değil ford ve volvo aynı fiyat kendi bütçem oranında sahibinden.com da kriterlerimi belirleyip yazdığımda çıkan sonuçlardan hareket ediyorum o bmw bu ford şu bentley diye bir marka takıntım yok verdiğim paraya ne alabiliyorum ona bakarım. herkes karışındakini kendi gibi sanırmış sizinkide bu hesap olmuş sanırım
  • zafer bey fakat bu durum bir tek bana mı bu kadar garip geliyor bilmiyorum ama volvo almak varken neden ford alayım ki sonuçta bana verdikleri daha fazla volvo'nun ancak fazlada bir bilgi bulamadım internette yeni s60 ile ilgili kullanıcı problemleri olarak sadece bir yerde çabuk dökülüyor gibi bir şey okudum acaba ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi. yalnız sizin dediğiniz benimde aklıma geldi bayi indirimi olayı son zamanlarda mondeo için fiyat alan arkadaşlar var mıdır acaba ?

sefa bey şuan bir 3 serisi kullanıcısı olarak belkide 3 serisi s60 dan bir tık öndedir fakat ben türkiye fiyatı 30 bin tl almanya fiyatı 10 bin euro luk bir fark olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brksyhn -- 7 Nisan 2012; 22:18:25 >
  • S60 2.0 D standart donanim 117 bin TL.BMW 3.20d baz donanim yine ayni fiyat.Mondeonun 2.0D i 109 bin TL ama muhtemelen ust paketli.Bunda garip olan ne var ben anlamadim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bimcell

Fake konu abi, bmw ye volvo ya bakan birinin mondeoyla işi olmaz.

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

S60 2.0 D standart donanim 117 bin TL.BMW 3.20d baz donanim yine ayni fiyat.Mondeonun 2.0D i 109 bin TL ama muhtemelen ust paketli.Bunda garip olan ne var ben anlamadim??

S60 D3 Advance Dizel 1984 cc 163 hp Geartronic 112.680 standart donanım değil advance paket bu fiyat garip olan konu budur.

Ayrıca "fake" diyen arkadaşlar lütfen hayal dünyamda bana yardım edin sevaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksyhn

quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

S60 2.0 D standart donanim 117 bin TL.BMW 3.20d baz donanim yine ayni fiyat.Mondeonun 2.0D i 109 bin TL ama muhtemelen ust paketli.Bunda garip olan ne var ben anlamadim??

S60 D3 Advance Dizel 1984 cc 163 hp Geartronic 112.680 standart donanım değil advance paket bu fiyat garip olan konu budur.

Ayrıca "fake" diyen arkadaşlar lütfen hayal dünyamda bana yardım edin sevaptır.

O kampanya Mart sonunda bitti.Su an sadece Manuel drive ve d3 premiumlarda kampanya var.s60 d3 advance 127 bin Tl.Tabii ki bayii bir miktar indirim yapiyordur ama 112 bin TL kadar degil.Volvo'nun sitesini gec guncellemek gibi bir takintisi var maaleaef.Orayi referans alarak fiyat yazmaniz tamamen normal.Ama kampanya S60 icin bu dedigim motor ve donanimlarda kampanya var.

• sorunuzu bi çok açıdan cevaplamak mümkün.

-volvo s60 modelinde yakında 1.6 dizel powershift yarı otomatik çıkacak dolayısıyla elindeki 2.0lt dizeli bitirmek istiyor.

- mondeoda güzel bi arabadır, yol tutuş, direksiyon tepkisi ve iç hacim olarak s60'dan bi adım öndedir.
    fakat türkiyedeki marka algısı ve distribütör politikaları sonucu çok fazla tutulmuyor. malum genelde mondeo koruma arabası olarak tutuluyor.

şimdilik bu kadar.
  • Volvo'da kampanya vardı, bu yüzden fiyatlar nispeten daha uygun görünüyor. D3 Advance kampanyasız fiyat 127,850. Yeni S60 ile ilgili detaylı bilgi arıyorsanız Volvo başlığı altında fazlasıyla bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton_SENNA -- 8 Nisan 2012; 16:43:56 >
  • Mondeo güzeldir,S60'dan daha geniş bir iç mekanı ve konforu var özellikle Selective donanımın ama yakın bir zamanda kasa değiştirecek ve 110 bin lira bağlamazdım ben olsam Ford'a,Volvo S60 da kaliteli, oturaklı ve konforlu bir araba ama 112 bin lira eder mi?Pek sanmıyorum,o yüzden bunların arasından Bmw 3 serisi derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 8 Nisan 2012; 17:12:24 >
  • Tolbert, size ne kadar teşekkür etsem azdır işte kaçırdığım nokta buymuş demekki inanın 3-4 gündür türk forumları, alman forumları, ingilizce yazılmış kaynaklar dahil taramadığım yer kalmadı hep bulduğum şey bmw-volvo-ford şeklinde bir sıralamayla gidiyor ve aralarında genelde 5 biner euro pound ve ya dolar fark oluyor aynı donanım seviyesinde ancak iş Türkiye'ye gelince değişiyordu tekrar yazmayım başta yazmıştım. Hatta bu güzel pazar gününü bile bu uğurda harcadım malesef. Ama sonunda olay çözüldü sanırım ford olarak devam edecek bu uğraş şimdi. Tekrardan çok teşekkür ederim aynı şekilde
    scorpionkit76, Ayrton_SENNA ve deniz6 bey de belirtmişler. Komik olan her yeri altüst ettim ama bu forumun volvo bölümü olduğunu akıl edemedim buda benim saflığım olsun :) İyi pazarlar.
  • Fiyatlar dogrudur bi yanlis yok bunlar d segmenti bmw soeunsuzluk aktarmadaki muhendislik harikasi ve yakit tuketimi bu fiyat farkini dogruyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.