Eyidir eyii. Bıdı bıdı yapmayın eskisi olmayanın yenisi olmaz. Şekli şemali güzel, birde az yakar ve dayanıklı çıkarsa oldu bitti.
Motor ivecodan türetme. Geçmiş zaman hatırlamıyorum. Iveconun Cursor Motoru var bakın resimlerine çözersiniz zaten.
Onun tüm haklarını aldı Otosan, artık üstüne ne taktı ne çıkardı bilmem. Olmamasından iyidir. Kalanı konusunda fikrim yok.
Ford markasına gelince. KOÇ marka kamyonu kimse almayacağı için doğal olarak Ford markası ile satılıyor. Artık koç grubu ile Ford arasındaki anlaşma nasılsa bilemem.
Haticenin neticesi, yarın savaş çıktı,
Kamyon, Hafif zırhlı araç için motor cepte, siz oraya bakın....
Darısı Şazıman ya Resullulah diyecek zenginlerimizin başına.
Bu konuya daha önce de yazmak istedim fakat bu işi sahada araçları kullanan biri olarak biraz bekleyip aracın kendini görerek ve tecrübe ederek gerçek bilgi olması için beklemeyi tercih ettim.Araç gerçektende koç Otosan grubunun lisansı altında üretilmiş ve Yapan yapmış yerli ve Otosan, biz firma olarak 5 adet aldık ve kullanıyoruz araçlar Avrupa yollarında devamlı olarak ve kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar, yakıtı olsun servis geri dönüşü olsun gayet hızlı ve ilgili alakalı Ford Otosan bu araçla. Ben Avrupa'da da bu araçları bayilerde görmeye başladım ve Avrupalı şoförlerinde dikkatini çekmeyi başardığını söyleyebilirim.Aynı donanım daki Avrupalı bir markanın çekicisiyle de arasında en az 30.000 euro fiyat farkı var, yani daha ucuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme