Şimdi Ara

Ford servis hakkında yardım(aracin siyah duman atmasi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben yurdışından obd kablo ile obd 2 bluetooth verici sipariş ettim oradan arıza kodu vs okuyabilirim koduna internette ararım kendi sorunumu/sorunlarımı çözerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar_ibrahim eymen. kullanıcısına yanıt
    Önce yağınızı değiştirin 5W30 kullanın mobil yada castrol edge olabilir.Yağınızı siz alın gidin kimseden istemeyin güvenli yerden alın.Katkıları sanayide benzinlikte her internette her yerde bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.

Hocam aracı alırken turbo hortumu yağ kaçırıyordu onu değiştirdim ilk mesajda belirttim motor soğuk veya sıcak fark etmiyor siyah duman atıyor çok aşırı siyah değil ama siyah yinede

hocam diyorum ya duman var duman diye. Siz duman atıyor diyorsunuz da nasıl duman atıyor rölantide de atıyor mu ilk gazı verdikten sonra aynı şiddette sabit devirde devam ediyor mu ? Eğer ediyorsa motorda sıkıntı vardır etmiyorsa dizel araç duman atar öyle durumlarda bunu anlatmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.

İyi akşamlar arkadaşlar aracım ford focus 1.6 tdci bir arkadaşımın uyarısı üzerine egsozdan siyah duman attığını öğrendim motor sıcak veya soğuk olsun siyah duman atıyor birde bugün yine fark ettim yağ kaçağı var gibi turbodan servisler aşırı pahalı malumunuz bugun yine uğradım dedim arıza tesbit edildikten sonra fiyat fazla çıkarsa yaptırmayacağım bu durumda ücrer durumu nasıl olcak dedi biz aracı arıza tespit cihazına bağlarız 100 tl alırız bunun için eğer yapılmasını istersen bu 100 liralik ücreti almayız tamir maliyetini alırız yok yaptırmam dersen o 100 lira kalır dedi şimdi açıkçası gönlümden geçen serviste yaptırıp tertemiz binmek ama ya fiyat veremiyeceğim yüksek meblağ çıkarsa 100 lira boşa gidicek ne yapacağımı şaşırdım sizce arıza ne olabilir fiyat ne olur ve servise vereyim mi aracı yorumların için teşekkürler şimdiden

tanıdık bildik usta yoksa size en yakın bosch car service e gidip aracınıza baktırın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.