Şimdi Ara

Ford Taunus 1.3 Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arakdaşlar ford taunus buldum 1.3 motlu acaba çok yakarmı 1.3 motor o kasayı zormu kaldırır?

Buyrun link;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orj-alman-coupe-89464764/detay

• TAkipteyim
  • Az kaçar, çok yakar diyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Az kaçar, çok yakar diyebilirim.

Kullandınızmı hiç?Bazen içine dahi oturmamış insanlar yorum yapıyorda.1.3 motorlu ne kadar yakarki?Bir bilginiz varmı?
  • Bence o kasayı kaldırmaz.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 9 Temmuz 2012; 18:04:25 >
  • 1.6sı yokuşda çekmiyordu.Bunun durumunu artık sen duşun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimatak

quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Az kaçar, çok yakar diyebilirim.

Kullandınızmı hiç?Bazen içine dahi oturmamış insanlar yorum yapıyorda.1.3 motorlu ne kadar yakarki?Bir bilginiz varmı?

İlk otomobilim 1992 yılında aldığım 1988 model Ford Taunus 2.0 gls idi.
    Dayımda 1978 model Ford Taunus 2.0 V6 vardı, defalarca bindim ve kullandım.
    Diğer dayım 1987 yılında sıfır km Ford Taunus 1.6 GL almıştı ve yıllarca kullanmıştı, ben de defalarca kullanmıştım.
    Bu arabaların performanlarını iyi bilirim.

Ford Taunus 1.3, 63 hp gücünde bir motora sahip. Bu kasanın 1.6 motorla bile iyi yürümediğini iyi biliyorum. 1.3 motorla daha içler acısı bir durumu olacaKtır. Ayrıca 1.3 motorlu Taunus'lar 1025 kg. Gibi bir ağırlığa sahiptir. Arkadan itişten dolayı aktarma kayıplari da fazladır.

Motorun teknolojisi 1980'lerin başlarına ait. Günümüz teknolojisi ile alakası yok.

Bu aracın çok yakıp az gideceğini söyleyebilmek için kahin olmaya gerek yok.

• hacı bu fiyat bu arabaya çok fazla. az fazla değil bak çok fazla bu anca 3 benim gözümde.
  • Peki 2.0 nasıl yakar?1.6 dan fazla lacağını düşünmüyorum.2.0 motor o kasayı rahat kaldırır bence.
  • Çok çok yakar hiç ama hiç gitmez.
  • Görünüş falan olarak güzel ama birçok kişi arabanın hem çok yakıp hemde yerinden kalkamadığından şikayetçi
  • Broadway Lada Samara Skoda favorit kuş serisi hariç az yakan bir araç alternatif öneriniz varmı?
  • Lada vega bakın. 94e kadar olan honda civiclere bakın. daihatsu applause bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Lada vega bakın. 94e kadar olan honda civiclere bakın. daihatsu applause bakın.

applause bende öneririm
  • Tek Kapı 1.3 L Taunus
    1.6 Capri
    Tek Kapı 1.7 Granada

Bunlar zamanın öğrenci arabası.

1.3 makina yürümez. LPG ile hiç yürümez.

Ufak tefek modlama ile (38 Weber, orta şeker egzantrik mili, blos lpg karbüratörü) 2.0 pinto 120 130 bg lpg de rahat rahat verir. biraz daha uğraşıp, düşük basınç turbo yaparsan bir +30 beygir 60nm tork daha eklersin. Sanırım bu arabada gani gani yeter 15.000 tl (bu arabada dahil) bütçe ile 4 başı mamur bir şekilde yapılır binilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.