Şimdi Ara

93-98 1.3 toyota corolla nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar 93-98 1.3 toyotolar nasıldır çekiş konusunda kendi sekmenti araçlarla kıyaslandığında nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motordan performans beklemiyorsanız ekonomik bir araç.

• 96 modelini bir süre kullanmıştım, araç çekmez gitmez diyenlere bakmayın, çekişi gayet iyidir, yalnız motor ufak olduğu için biraz fazla bağırır, onun dışında gayet iyi bir araçtır.

İyi forumlar.

• İlk çalıştığum okulun müdüründe var.beraber uzun yol yaptık gayet konforlu ve keyifliydi tabi o modele göre söylüyorum yalnız o modellere göre 2.elleri yüksektir özellikle 97 98 ler 24 25 sanırım.Ama sağlam makineler.

• 98 modelini 3.5 sene kullandım lpg yoktu . Özellikle boşken performansı 1.3 e göre çok iyi doluyken biraz sıkıntı çıkartabiliyor oda 1.3 motor için normal. Yalıtımı ve frenleri zayıftır. 5. vites 3000 devirde 95 km/h falan yapıyor o yüzden 120 ve üzeri hızlarda motor ve rüzgar sesi fazla oluyor ama bu arabalarda 120 nin üzeri pek mantıklı değil zaten.
    Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweentLyy -- 7 Şubat 2017; 18:39:41 >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    1.3 ler o kadar pahalı değil 17 ye falan temizi bulunur
  • Efsane kasa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yavaş ve sorunsuz

• 1.3 ü bilmiyorum da 1.6 efsane gidiyordu

• 1.3ü çok kullandım, genel olarak fiyatına göre on numara araç, 1.3 malesef öyle iyi çekmiyor yokuşlarda 60lara düşersin düz yolda da max 140-150 o kadar fazla bir şey bekleme, kullandığım araç 240 binlerdeydi 3 ay durdu bizde bu sürede 10 bin km yaptık motoru halen iyiydi 16ya sattık.

sonuç olarak 15 bin liraya alabileceğin çok güzel bir araba, motoruna takma fazla iyi kötü götürüyor arabayı
  • 1993 1.3 XL Corolla kullandık 4 yıl. 1.6 larla karşılaştırma. ama şunu söyleyeyim. Emsali 1.3 ve 1.4 lere göre seriliği gayet yeterlidir. rampada yüksek devirli kullanırsın. Küçük hacimli motorlar yüksek devirleri sever. 4 kişi rampalarda 4 le giderdik. dik rampada haliyle 3 e düşerdi ama rampada 5 le de gitme yani. Yakıtı uygun vergisi az ve konforlu bir araçtır. bütçen 1.3 e yetiyorsa al kardeşim. 1.3 ler tutulmaz derler ama bizimn arabayı gören satılık mı diye sorarlardı. muhakkak müşteri çıkar. Toyota kolay kolay müşterisiz kalmaz emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.kocaer -- 8 Şubat 2017; 17:25:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.