Şimdi Ara

Ford taunus 1.6 gt, günlük kullanıma uygun olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
26.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim tabi o zaman ehliyetim yoktu ama şoförlüğü öğrendiğim arabadır kendisi.

Bizdeki birde klimalıydı müteahhitten almıştık beyfendi birde klima taktırmış zaten zayıf olan performans iyice yerlerdeydi.

Arıza olarak aklımda kalan sürekli hararet yapardı. Daha sonra manuell radyatör taktırdık galiba içeriden basıyorduk tuşa tak çalışıyordu Daha büyük radyatörede geçmiş olabiliriz.

Artı özellik olarak konforunu unutamam.
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    87 modelini 25 sene kullandım 677000 km yol yaptım 2011 haziranda muayeneye girdiğimde sadece fardan hafif kusur yazdılar araba ilk günkü gibiydi. kasım ayında yağ yakmaya başladığında artık değiştireyim dedim imzadaki aracı aldım.
  • degobar kullanıcısına yanıt
    Sıfır mı almıştınız ? Taunusun çıkaracağı en büyük masraf kaç liraya halledilir ? Aveodan memnun musunuz ?
  • wampaa kullanıcısına yanıt
    Otosan'da çalışan arkadaşım personel indiriminden yararlanıp kendi üzerine aldı, 1500 km sonra ilk bakımını yaptırdıktan sonra aracı bana devretti. Eski teknoloji motor sistemine sahip olduğundan çıkacak arızalar basit olup, Ford'tan anlayan ustaya rast gelirsen fazla tutmaz. Sanayide artık iyi usta kalmadığından arabadan anlamayanı kaz gibi yolmaya bakıyorlar. Aveo parasına göre beklentileri fazlasıyla karşılayan bir araç uzun yolda konforlu fakat yol tutuşu Taunusa göre zayıf. Virajlara girerken daha temkinli davranıyorum. Kasım/2011 de 28500 Aveo'ya verdim, baktığım diğer araçlar Hyundai 48000, Renault 36000 istemişti.
  • degobar kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ettim.
  • parçalar sorunsuz çalıştıktan sonra neden sorun çıkarsın...

kesinlikle sorun olmaz...ama sen onu sorunsuz edene kadar o araba dünya nın masrafını çıkarır.

en iyisi git 15-20.000tl ye araba al ondan daha iyidir.
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Bende 6000 7000 e arac dusumuyorum universite ogrencisiyim oneriniz ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt falan görünce mustang sandım biran :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Taunus almayı düşünüyorum. 6-7 bin nakit bütçem var. 2.0 gts mi almalıyım 1.6 gt mi yakıt konusundan korkuyorum şehir içi kullanacağım günlük 30-50 km arası yol yapıyorum. aylık ne kadar lpg parası tutar. daha önce hiç tüplü araç kullanmadım 3 senedir 1.3 doblo multijet kullanıyorum.

Tavsiyelerinizi tecrübelerinizi bekliyorum.
    sahibinden.com ilanlarından tavsiye edeceğiniz taunusları dikkate alacağım ankara ve yakın çevresi araçları alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Covboy0606

Arkadaşlar Taunus almayı düşünüyorum. 6-7 bin nakit bütçem var. 2.0 gts mi almalıyım 1.6 gt mi yakıt konusundan korkuyorum şehir içi kullanacağım günlük 30-50 km arası yol yapıyorum. aylık ne kadar lpg parası tutar. daha önce hiç tüplü araç kullanmadım 3 senedir 1.3 doblo multijet kullanıyorum.

Tavsiyelerinizi tecrübelerinizi bekliyorum.
    sahibinden.com ilanlarından tavsiye edeceğiniz taunusları dikkate alacağım ankara ve yakın çevresi araçları alabilirim.

Yakıtı düşünüyorsan, senin için önemliyse kardeşim Taunusu kafadan eleyeceksin (Bunu 13 yıl önce bir Taunus sahibi olarak söylüyorum). 6-7 bin bütçeye ben olsam eski Renault 12 lerden veya Serçe gibi bir araç binerdim en azından yakıtı daha az olur. Şehir içinde Ford Taunusların yakıtı tam bir felakettir, hele 2000 motorları aklına bile getirme.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.