Şimdi Ara

Ford Tourneo Custom otomatik vites yakıt tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkürler. Peugeot Expert Traveller, 2. El caravelle highline ve ford tourneo custom titanium paket arasında epey kaldıktan sonra. Ford tourneo custom a karar verdim. Şu an 900 km lerdeyim. Çok şükür düz asfalttan çıkınca kapılardan gelen özellikle hatta sol kapıdan daha fazla gelen gacır gucur sesler dışında genel olarak memnunuz ailecek ford seçimımizden.

Ben de sizin gibi servis tipi koltuk dizilim tercih ettim, bagajdan feragat ettim. Havalı suspansiyon ve xenon far ilave ettirdim. Kamerasız zor olur mu diyorsum ama şimdilik idare ediyorum olsa iyi olurdu tabi.

Yakın bir mesai arkadaşımda caravelle highline var 2017 o da inceledi hatta bahsettiğiniz gibi kobfor odaklı esya gozü, sarj yuvalari bardaklik gibi hayatı kolaylastiran tasarim farkliliklatina o arkadasim da cok sasirdi.

Fiyatina gore aldigim otomobil simdilik beni memnun etti çok şükür insallah ilerde de bu hislerim degişmez. Çok tesekkürler faydalı ve objektif yorumlarınız için. Allah herkesin gönlüne göre versin kazasız sürüşler dilerim.

Not: kapı ayarları için ilerleyen günlerde servisle bi görüşmem gerekiyor sanırım. Menteşe bağlantı yerlerinden sanki ses fazla geliyor. Bir de bana sağ kapıya göre sol kapı yakalşık 1 cm daha içerde gibi geldi hizalaması hafif farklı sağ yan kapının sol kapıya göre, bana otokoç 54 km de teslim etti. Biraz şasırdım bu benim 4. sıfır aldığım araç daha önce hiç 54 km gibi km lerde teslim eden bayi olmamıştı. 100 km ye kadar olabiliyor test amaçlı biraz yol yapılabiliyor dediler. Çok sorgulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 29 Temmuz 2021; 23:1:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• NevNiyaz N kullanıcısına yanıt

Güzel günlerde kullanın,umarım hep güzel yerlere doğru sürersiniz aracınızı kazasız belasız.

Gerçekten km’si biraz fazlaymış şaşırtıcı geldi banada. Yanlış hatırlamıyorsam benim aracım 23km civarında falandı.

Sürgülü kapılarda malesef olağan bir durum. Özellikle tozlu yollar da falan rayları tozla dolunca iyice ses yapıyor. Bir kaç yıkama sonrası sprey ile yağlama yapmak gerekiyor. Can sıkıcı ancak durum bundan ibaret. Akan yağlarıda boya üzerinden silin mutlaka.

Caravellenin otomatik kapısının dertlerini bilseniz bir de. :)

Benim aracımda da sürücü kapı dış koruyucu plastik tırnağı kırıktı veya kırıldı ücretsiz onarım yaptılar.

Ben alırkende kaputta kuş pisliği yanığı gibi geçmeyen bir iz vardı. İndirim yapıp üstüne isterseniz boyayalım,isterseniz bakım hediye edelim demişlerdi.

Karşınızdaki de insan,sattığı malda babasının malı değil nasıl yaklaşırsanız öyle yaklaşıyorlar gerçekten hiç üzülmediğim yetkili servis markası.

Bi-xenon far gerçekten şahanedir,ben alırken hazır olan aracı aldığım için yoktu. Led ampül ile değişim yaptım ancak görsel olarak beyaz sadece,bi-xenon farın etkisiyle mukayese edilmez. Çok doğru bir tercih.

Ülkemizdeki en büyük sorunlardan biri objektif olamamak. İnsanın başıda yansa,ben yandım o da yansın veya ben battım o da batsın. Hep ben hep ben.

Ben 31 yaşındayım,muhtemelen benden büyüksünüzdür de,ticaretle uğraşıyoruz ve durumuz el verdikçe bu tarz araçların hepsine sahip olduk.

Zamanın da babam kare far ford’la başladı serüvene sonrasında, hyundai h-100,hyundai starex,vw transporter,vw caravelle,ford tourneo custom gibi araçlarla ilerledi. Aynı araçlardan bir kaç kez almışlığımızda oldu. Sırada caravelle 4 motion var.

Benim çoçukluğumun hepsi bu tarz araçlarda geçti ve sedan arabayı 2. Araç olarak kullanırdık elimizi sürmediğimiz anlar bile oluyordu.

Bilmiyorum ben yalan söyleyemiyorum,benim için doğru olan veya önemli olan şeyler sizin için önemli olmayabilir ama kullanmadan bilmeden marka fanboyluğu yapmanın gerçekten bir anlamı yok.

Youtube,bir videonun altına da yorum yazdım,araçlarla ilgili bilgiler transit,tourneo custom ve transporter caravelle karşılaştırması gibi.

Transporterda yolcu hava yastığı yok diyorum adam iddaa ediyor var diye insanlara laf anlatmak eşşeğe hendek atlatmaktan daha zor.

Sağlıcakla kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.