Şimdi Ara

FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
11
Favori
308.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by sefa

selam arkadaşlar nezamandır gıremiyodum forma baya güzel olmuş devam böyle.arkadaışım aramıza hoş geldin araban hayırlı olsun güle güle kullan
    beyin reseti için kaç lira aldılar

sağolasın sefa kardeşim beyin resetine 30 tl aldılar aküde bitmiş bugün aküyüde değiştirdim varta marka 80 Amper akü taktılar.transite tavan barı almayı düşünüyorum tanıdığı olan veya bildiğiniz bi yer varmıdır ne kadara alabilirim.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Size abes gelebilir ama bir soru sormak istiyorum. Benim transit 2008 model güncel kasa 200 hp. Şimdi bu araçta yol bilgisayarı yok (full olanlarda var, bu yüzden ford a çok sövdüm ) sadece depodaki yakıtla kaç km gidebileceğimi gösteriyor. Bu gösterge tablosunda iki tane düğme var ya hani... Sağdaki km sıfırlama onu biliyorum ama diğeri ne ise yarıyor? Farklı kombinasyonlarla bir görevi var mi?

Biraz uzun oldu ama özür dilerim bilenleriniz beni aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baterist_serkan

Merhaba arkadaşlar,
    Size abes gelebilir ama bir soru sormak istiyorum. Benim transit 2008 model güncel kasa 200 hp. Şimdi bu araçta yol bilgisayarı yok (full olanlarda var, bu yüzden ford a çok sövdüm ) sadece depodaki yakıtla kaç km gidebileceğimi gösteriyor. Bu gösterge tablosunda iki tane düğme var ya hani... Sağdaki km sıfırlama onu biliyorum ama diğeri ne ise yarıyor? Farklı kombinasyonlarla bir görevi var mi?

Diğer tuş boş diye biliyorum. Full donanımlı versiyonlarda aktif olmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca1677

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Diğer tuş boş diye biliyorum. Full donanımlı versiyonlarda aktif olmalı..

bende öyle biliyorum bi fonksiyonu yok yani.

• Teşekkürler arkadaşlar. Bendeki de boş. Yani düşündüğüm iki tuş değişik kombinasyonlarla belki başka işler yapıyordur da ben bilmiyorumdur. Bir de bu araca cruise control taktırılabilir mi acaba?
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar. Bendeki de boş. Yani düşündüğüm iki tuş değişik kombinasyonlarla belki başka işler yapıyordur da ben bilmiyorumdur. Bir de bu araca cruise control taktırılabilir mi acaba?

evet taktırabiliyosun cruise kitler var bildiğim kadarıyla aracın beyniyle haberleştirip bağlantısını yaptırıyosun direksiyonun alt kısmında sinyal kolu gibi bi kolu var on takıyorlar orjinali gibi olmuyor ama sana kolaylık sağlar burdan ayrıntılı olarak inceleyebilirsin.
    http://www.thecruisecontrolstore.com/1857.pdf

• Teşekkür ederim kaan. Acaba nasıl sağlıklı olur mu ki? Aracı ilk alırken çok pişman olduk. Keşke yol bilgisayarı ve hız sabitleyici de ekletseydik diye.
  • quote:

Teşekkür ederim kaan. Acaba nasıl sağlıklı olur mu ki? Aracı ilk alırken çok pişman olduk. Keşke yol bilgisayarı ve hız sabitleyici de ekletseydik diye.

araç açısından sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum sen yinede servisine bi sorarsın.tabi gerekli şeylerdi bunlar fazla fiyat farkıda çıkmazdı keşke ekletseydiniz şimdi sana daha fazla masraf çıkartıcaktır.
  • Sevgili Kaan ilgin için çok teşekkür ederim. Henüz onunla ilgilenme fırsatı bulamadım. Inşallah pazartesi günü yeni Transit imizi teslim alacağız bir aksilik olmazsa. O yüzden bu aralar bayağı bir koşuşturma içerisindeyim.
  • Transit kulübüne merhaba,

yahu arkadaslar bu konuda bir yardima ihtiyacim var.

memlekette pederin eline resimdeki parcayi vermisler ( almanyada daha kalitesi bulunur maksadiyla). ama Alamanyadiki parcacilar bu contanin
    nerde bulundugunu bilmedikleri icin is zora girdi.
    Sizce 6 cm capindaki parca nerenin contasi .
    Not : burunlu Transit
    iyi günler

FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

Transit kulübüne merhaba,

yahu arkadaslar bu konuda bir yardima ihtiyacim var.

memlekette pederin eline resimdeki parcayi vermisler ( almanyada daha kalitesi bulunur maksadiyla). ama Alamanyadiki parcacilar bu contanin
    nerde bulundugunu bilmedikleri icin is zora girdi.
    Sizce 6 cm capindaki parca nerenin contasi .
    Not : burunlu Transit
    iyi günler

hocam arabanın modeli nedir büyük ihtimal yağ pompasınındır ama eski kasalarda farklı yerlerede koymuş olabilirler.

• arkadaşlar aracım şimdi tam istediğim gibi oldu koltuklar değişti.döşeme stili eskisi gibi öne tekli yatarlı ayarlı kolçaklı koltuk yaptırdım.orjinali gibi oturdu yerine özel serisi varmış zaten tekli koltuklu olan.arkayada 3lü birbirinden bağımsız yatan ayarlı koltuk yaptırdım resimleri paylaşıyorum.

ön tekli koltuk.

arka koltuklar

• birde aracın arka yer döşemesini kaldırdım aldığımız adam arabanın içine boya dökmüş heryer boyaydı önce aracın içi yıkandı temizlendi ayrıntılı olarak ve laminat parke döşedim arkaya ilginç gibi geliyor insana ama gerçekten güzel oldu koltuk rengiylede uyumlu oldu.yorumlarınız bekliyorum.

boya en alta kadar inmiş heryer bembeyazdı

koltuklarla beraber en son bitmiş hali.

• Kaan hayırlı uğurlu olsun tekrar. Gerçekten çok güzel olmuş. Döşeme de çok hoş görünüyor. Koltuklari ne kadara aldın acaba ve 0 galiba? Ayrıca bu döşeme ne kadar tuttu?
  • quote:

Kaan hayırlı uğurlu olsun tekrar. Gerçekten çok güzel olmuş. Döşeme de çok hoş görünüyor. Koltuklari ne kadara aldın acaba ve 0 galiba? Ayrıca bu döşeme ne kadar tuttu?

sağolasın serkan kardeşim.taban döşemesini soruyosan kendimiz yapıyoruz biz.malzemesini aldım sadece.parkelerin paketi 35 lira.3paket gitti benim araca son pekedindende 3 tane fln arttı.110 liraya fln çıktı zemin döşemesi.koltukları diyosan evet koltuklar sıfır bursada yaptırdım tanıdık vardı eski çıkma koltukları alıyo adam içinin döşemesini herşeyini değiştiriyo bitek iskeleti kalıyo onuda boyuyor tertemiz sıfır koltuk işte koltuklarada arka 3lü ve ön tekli olmak üzere 750 lira verdim.aracımın içi sıfır araç gibi koktu valla tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanfener80 -- 7 Mayıs 2011; 22:32:01 >

• Araç son hali güzel olmuş. Laminat Parke garip olmuş ama gayet güzel durmuş. Tek sorun fotoların ebatı. :) Açana kadar epey zaman geçti. Kotalıların vay haline.

Bursada hangi firmaya yaptırdınız?
  • Merhaba arkadaşlar. Dün itibari ile aracımızı teslim aldık. Inşallah fotoları paylaşırim becerebilirsem
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Dün itibari ile aracımızı teslim aldık. Inşallah fotoları paylaşırim becerebilirsem

serkan hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.merakla resimerini bekliyoruz.bide aracın hangi model özelliklerini fln yazarmısın.
  • Sağol Kaan teşekkür ederim. Aracımız 2011 model 430ED. 200 beygir. Çift teker. Fabrika çıkış üstten klima ve otobüs tarzı yukardan üflecli.bunda da ESP, yokuş kalkıp destek sistemi,ABS,EBD var. Yalnız yol bilgisayarı ve cruise control yok. Çünkü bulabildiğimiz tek araçtı. Opsiyon ekletemedik dolayısı ile. Bekleseydik haziran-temmuza kadar beklememiz gerekecekti.Biz de elde olanı aldık.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Fotoları bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.