Şimdi Ara

FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
11
Favori
308.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: üstad84

ARKADAŞLAR KIŞ LASTİĞİ ALACAM. HANGİ ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDERSİNİZ,

Üstad babam kendi transitine geçen kış lassa dan kış lastiği aldı ve bütün kış ıstanbul anadolu yakasında hiç zincir kullanmadı. Gayet memnun. Malum servisçiyiz. Benim de almam gerek bu sene.
  • Bizde lassa kullandık çok memnun kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Orijinalden alıntı: Emre0624

İyi Akşamlar Transit Alemi :)
    Listeniz varsa benide ekleyebilirsiniz 2010 Transit 140 PS :) Böyle bir GÜÇ yok yani :)
    bundan öncede 2003 Transitimiz vardı 90T280 :) oda bizi 7 yıl sorun çıkarmadan taşıdı hala duruyor 220000 km ye geldi sorunsuz durumda hala ama 140 pslik canavarla tokatlanmayan araba kalmadı

Hoş geldiniz, kazasız belasız inşallah. Askerde iken benim araç da 140 pslik minibüstü. Gerçekten çok çok seri.

ama benim 200 pslik jumboyu hiçbirşeye değişmem

200 PS lik Canavarıda test etmeyi istiyorum :) bir gün bir servisçiyi çevirecem

• 50000 Km ye bastık bakalım :)
  • Sinyallere amerikan park-sinyal modülü taktım. Artık parkları açınca aynanın oradaki yan sinyaller sürekli yanıyor, farın yanındaki sinyal kısık yanıyor. Sinyal verdiğimde farın yanındaki sinyal çoğalıp azalıyor. Geceleri merceğin yanında turuncu ışık çok hoş bir görünüm sağladı.

Plakaya beyaz led. (Bagajdaki plakalığı komple yere aldım itina ile şerit led'den yaptım)

Arka stop düzeninin değiştirdim.

FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)

Parkların yanma şekli;

Bu da plaka aydınlatması;

Stopta yapılan düzen değişikliğinin videosu;.

http://www.youtube.com/watch?v=BiTa9mRI_8k

Bu da amerikan park ve sinyal uygulaması;

http://www.youtube.com/watch?v=WvCrt-V-JvA

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Orijinalden alıntı: üstad84

ARKADAŞLAR KIŞ LASTİĞİ ALACAM. HANGİ ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDERSİNİZ,

Üstad babam kendi transitine geçen kış lassa dan kış lastiği aldı ve bütün kış ıstanbul anadolu yakasında hiç zincir kullanmadı. Gayet memnun. Malum servisçiyiz. Benim de almam gerek bu sene.

KARDEŞ BU LASSA İLE MİCHELİN İ KARŞILAŞTIRSAK ARADA Kİ FİYAT FARKINA DEĞER Mİ.
  • Asfaltta kesinlikle michelin. Her türlü farka değer. Ama bozuk yolda michelin çabuk deforme oluyor.

---------------------

• @ Üstad
    2011 jumbonun üzerinde fabrika çıkışı olarak michelin geldi gayet güzel. 2008 in üzerinde ise hankook mu neydi ondan vardı ama iyi değiller. Lassa ise kış lastiği pederin arabasında. Ama kış lastiği olarak michelin kullanmadığım için malesef karşılaştırma yapamıyorum.

@emre
    ıstanbulda isen gel bir iki tur vereyim test et :)

@hoca
    gerçekten tebrikler. Güzel şeyler yapıyorsun. Şu stop karartma işini ben de yapmak istiyorum. Mobil baktığım için videonu izleyemedim.
    Ben de direksiyonu da ahşap görünümlü kaplama yaptırdım. Torpido ile takım oldu :)
  • BENDE 2004 MODEL 90T280 TRANSİT VAR. ŞU AN 144000'DE SİYAH DUMAN ATIYOR NEDEN OLABİLİR. SON 6 AYDIR EURODİZEL KULLANIYORUM. HAVA FİLTRESİ MAZOT FİLTRESİ HEPSİ YENİ. KISMET OLURSA 2005 TRANSPORTER 1,9TDİ 105LİK ALMAK ÜZEREYİM. SİZE BİR İTİRAFTA BULUNAYIM. BİZ ŞİMDİYE KADAR KÜTÜK KULLANIYORMUŞUZ. TRANSPORTERİN KOLTUĞUNA OTURUP GAZI KÖKLEDİĞİNİZDE ARADAKİ FARKI ORTAYA ÇIKIYOR. HERKESE HAYIRLI FORUMLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürek47

BENDE 2004 MODEL 90T280 TRANSİT VAR. ŞU AN 144000'DE SİYAH DUMAN ATIYOR NEDEN OLABİLİR. SON 6 AYDIR EURODİZEL KULLANIYORUM. HAVA FİLTRESİ MAZOT FİLTRESİ HEPSİ YENİ. KISMET OLURSA 2005 TRANSPORTER 1,9TDİ 105LİK ALMAK ÜZEREYİM. SİZE BİR İTİRAFTA BULUNAYIM. BİZ ŞİMDİYE KADAR KÜTÜK KULLANIYORMUŞUZ. TRANSPORTERİN KOLTUĞUNA OTURUP GAZI KÖKLEDİĞİNİZDE ARADAKİ FARKI ORTAYA ÇIKIYOR. HERKESE HAYIRLI FORUMLAR.

Pompacıya bir gösterin.

Aradaki farkı fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoca1677 -- 26 Eylül 2011; 12:37:17 >
  • doğru diyosun kütük gibi...
  • triger setini değiştirdim herşey dahil 800 tl tuutu 2.4 120 ps zincir
  • quote:

Orijinalden alıntı: by sefa

triger setini değiştirdim herşey dahil 800 tl tuutu 2.4 120 ps zincir

Özel servis mi yetkili servis mi acaba? Bizim 200 ps nin de zamanı geliyor. 105.000 civarı km şu an. Daha var galiba o zaman ya.
  • duman atma meselesi bendede var gaza fazla yüklenince 3 bin devirin üstine çıkınca basıyo dumanı neden pompayla alakası yok gibi... hoca...
  • hocaya bi sorum olacak benim 2 ön far iyice kirlendi rengi soldu...içine biraz su almış... ne yapılabilir...far temizliği yapacak bi yerde yok...kendim sökebilirmiyim...
  • özel servisde tanıdık komşumuz normalde 1000 tl fln set halinde ses gelene kadar devam edin korkmayın
    ses yapmaya başladı uzerine 3 bin km yaptı ses artmaya başlamıştı değiştirdim usta 5 santim kadar uzamış dedi zincire
  • 2005 model transporteri aldım. 27150 tl para saydım. transitte yanımda ama transporter bir başka. afedersiniz transite binmek attan inip eşeğe binmek gibi oluyor. sizede tavsiye ederim.
  • 2005 model transporteri aldım. 27150 tl para saydım. transitte yanımda ama transporter bir başka. afedersiniz transite binmek attan inip eşeğe binmek gibi oluyor. sizede tavsiye ederim.
  • Yeni Ford Transit mk8 İlk görüntüler

Facebook Sayfamıza Girmek İçin Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V u R a L -- 1 Ekim 2011; 21:01:47 >

• Vural sen nerelerdesin ya, hoşgeldin öncelikle. Müthişsin ya. Fotoğraflar çok iyi oldu bunu bekliyordum ben de. Biraz daha mi kibar olmuş sanki bu kasa? Ön taraf beklediğim gibi fiestaya benziyor sanki. Emeğine sağlık bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.