Şimdi Ara

ford un 50. yıl kampanyası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dizel trend için ötv indirimi ilk günlerinde 36000 tl fiyat almıştım.Benzinli trendi ise 31500 e almıştım.Titanyum Dizeli 40000 tl fiyat vermişlerdi.Faizlerin yüksekliğinden kredi miktarı artacağından dolayı titanyum alamamıştım.Şu anki fiyatlarda diğer markalara kıyasla fena değil aslında.İhtiyaç varsa alınabilir.Özellikle kredi imkanları cazip.Tabii benim görüşüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emret1907

bu avea indirimi hala devam ediyor mu? %5

Hayır devam etmiyor.

Ben de şu an bu fiyata alınabilecek en iyi arabanın (özellikle dizel) Focus olduğuna inanıyorum. 2011 ilk çeyreğinde Focus 3 ün çıkacağı kesin gibi ve bu bir handikap olabilir. Ama Focus 3 ün (ilk versiyonu yerine) kullanıcı geri dönüşlerinden sonra elden geçirilip makyajlanmış versiyonunu almak daha mantıklı olacaktır ki bu da aşağı yukarı 3 yıl sonrasına tekabül eder ve bence 3 yıl beklenemeyecek kadar uzun bir süre.
  • selam arkadaşlar konuyla alakasız belki ama şuanda 2008 model 35000 km de temiz orjinal, makyajlı titanium tdci x paketli focus ne kadara alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cipiares

quote:

Orijinalden alıntı: emret1907

bu avea indirimi hala devam ediyor mu? %5

Hayır devam etmiyor.

Ben de şu an bu fiyata alınabilecek en iyi arabanın (özellikle dizel) Focus olduğuna inanıyorum. 2011 ilk çeyreğinde Focus 3 ün çıkacağı kesin gibi ve bu bir handikap olabilir. Ama Focus 3 ün (ilk versiyonu yerine) kullanıcı geri dönüşlerinden sonra elden geçirilip makyajlanmış versiyonunu almak daha mantıklı olacaktır ki bu da aşağı yukarı 3 yıl sonrasına tekabül eder ve bence 3 yıl beklenemeyecek kadar uzun bir süre.

Her kelimesine +1 derim.
    Focus 3 ü beklemenin sonu hüsran olabilir.Zaten en az 1 yıl beklerim çıksa bile ben olsam.

• ARKADAŞLAR BUGÜN ANTALYA FORD PLAZAYA GİTTİM..AYNI ZAMANDAN ÖĞRETMEN İNDİRİMİ DİYE BİR İNDİRİM VARMIŞ..TİTANİUM TDCİ FİYATLARINI ALDIM BU İNDİRİMLE. TİTANİUM HB : 40.500 SEDA: 41.850
    BU FİYATLAR NASIL SİZCE?
  • Kredili alacaksanız ÖTV indirimine göre kardasınız.Zira bu araçlar ÖTV indirimi sırasında bu fiyatlara gidiyordu.Ama kredi oranı düştü.Karınız ordan olacak.Bu fiyatların güzelliğini başka markalara bakarsanız anlarsınız.
  • peşin mi? yada ne kadr kredi ?
  • 35 PEŞİN + 5.500 KREDİ % 0,99 FAİZ
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.