Dizel trend için ötv indirimi ilk günlerinde 36000 tl fiyat almıştım.Benzinli trendi ise 31500 e almıştım.Titanyum Dizeli 40000 tl fiyat vermişlerdi.Faizlerin yüksekliğinden kredi miktarı artacağından dolayı titanyum alamamıştım.Şu anki fiyatlarda diğer markalara kıyasla fena değil aslında.İhtiyaç varsa alınabilir.Özellikle kredi imkanları cazip.Tabii benim görüşüm.
quote:
Orijinalden alıntı: emret1907
bu avea indirimi hala devam ediyor mu? %5
Hayır devam etmiyor.
Ben de şu an bu fiyata alınabilecek en iyi arabanın (özellikle dizel) Focus olduğuna inanıyorum. 2011 ilk çeyreğinde Focus 3 ün çıkacağı kesin gibi ve bu bir handikap olabilir. Ama Focus 3 ün (ilk versiyonu yerine) kullanıcı geri dönüşlerinden sonra elden geçirilip makyajlanmış versiyonunu almak daha mantıklı olacaktır ki bu da aşağı yukarı 3 yıl sonrasına tekabül eder ve bence 3 yıl beklenemeyecek kadar uzun bir süre.
selam arkadaşlar konuyla alakasız belki ama şuanda 2008 model 35000 km de temiz orjinal, makyajlı titanium tdci x paketli focus ne kadara alınabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: cipiares
quote:
Orijinalden alıntı: emret1907
bu avea indirimi hala devam ediyor mu? %5
Hayır devam etmiyor.
Ben de şu an bu fiyata alınabilecek en iyi arabanın (özellikle dizel) Focus olduğuna inanıyorum. 2011 ilk çeyreğinde Focus 3 ün çıkacağı kesin gibi ve bu bir handikap olabilir. Ama Focus 3 ün (ilk versiyonu yerine) kullanıcı geri dönüşlerinden sonra elden geçirilip makyajlanmış versiyonunu almak daha mantıklı olacaktır ki bu da aşağı yukarı 3 yıl sonrasına tekabül eder ve bence 3 yıl beklenemeyecek kadar uzun bir süre.
Her kelimesine +1 derim. Focus 3 ü beklemenin sonu hüsran olabilir.Zaten en az 1 yıl beklerim çıksa bile ben olsam.
ARKADAŞLAR BUGÜN ANTALYA FORD PLAZAYA GİTTİM..AYNI ZAMANDAN ÖĞRETMEN İNDİRİMİ DİYE BİR İNDİRİM VARMIŞ..TİTANİUM TDCİ FİYATLARINI ALDIM BU İNDİRİMLE. TİTANİUM HB : 40.500 SEDA: 41.850 BU FİYATLAR NASIL SİZCE?
Kredili alacaksanız ÖTV indirimine göre kardasınız.Zira bu araçlar ÖTV indirimi sırasında bu fiyatlara gidiyordu.Ama kredi oranı düştü.Karınız ordan olacak.Bu fiyatların güzelliğini başka markalara bakarsanız anlarsınız.
peşin mi? yada ne kadr kredi ?
35 PEŞİN + 5.500 KREDİ % 0,99 FAİZ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme