Şimdi Ara

ford un 50. yıl kampanyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 model ford focus ,5k ,dizel, stil paketli, 109, 60 binde arabam var.
    ve arabamdan çok memnunum.
    focus kampanyasını görünce, arabamı değiştirsem mi diye düşündüm.
    1. seçenek: ford mondeo nun en baz modelini almak, 1600 motor olması, beni hep endişelendirdi. şehir içinde hantal kalır mı ve yakıt tüketimi çok mu olur.
    2. seçenek: tekrar focus almak. 2010 4k, dizel ,109, titanium. (ama almışken otomatik ve sunroof olmasını da isterdim )
    Arkadaşlar yorumlarınız ve fikirleriniz benim için önemli.
    Bir de koç çalışanı olanlar bu kampanyadan, daha da indirimli alabilirler mi.

• X paketli alın o zman....Otomatik maalesef yok..ama ben sizin yerinizde olsam başka seçeneklere de bakarım..
  • Ben de bir kaç ay önce sizin gibi düşünüp aynı sizin gibi çevremden görüş sormuştum. Şöyle ki; 2007 model sedan Tdci Ghia bir Focus'um vardı. Araçlara Ötv indirimi devam ediyordu ve Ford da Avea kamu tarifesinde olanlara %5 ekstra indirim yapıyordu. Arabamı 32.000 TL ye sattım ve alabileceğim otomobilleri araştırmaya başladım. Biraz daha para ekleyip daha yüksek sınıfta bir başka araç almayı düşündüm. (benzinli) Mondeo, Citroen C5, Opel İnsignia ve hatta Peugeot 3008 i de seçenekler arasına ekleyip araçları inceledim. Araçlar D segmentinde olmasına rağmen (değişik sebeplerle) hiçbirisi Focus'un yerini tutmadı ve bana cazip gelmedi. Ben de 2010 model sedan Tdci Titanyum Focus'u 39.500 TL ye aldım. 7.500 TL ye Focus'umun yaşını gençleştirmiş ve makyajını tazelemiş oldum. 3-4 yıl sonra da makyajlanmış Focus III almayı planlıyorum. Bu arada ilk aracım da 2004 model bir Focus'tu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cipiares

Ben de bir kaç ay önce sizin gibi düşünüp aynı sizin gibi çevremden görüş sormuştum. Şöyle ki; 2007 model sedan Tdci Ghia bir Focus'um vardı. Araçlara Ötv indirimi devam ediyordu ve Ford da Avea kamu tarifesinde olanlara %5 ekstra indirim yapıyordu. Arabamı 32.000 TL ye sattım ve alabileceğim otomobilleri araştırmaya başladım. Biraz daha para ekleyip daha yüksek sınıfta bir başka araç almayı düşündüm. (benzinli) Mondeo, Citroen C5, Opel İnsignia ve hatta Peugeot 3008 i de seçenekler arasına ekleyip araçları inceledim. Araçlar D segmentinde olmasına rağmen (değişik sebeplerle) hiçbirisi Focus'un yerini tutmadı ve bana cazip gelmedi. Ben de 2010 model sedan Tdci Titanyum Focus'u 39.500 TL ye aldım. 7.500 TL ye Focus'umun yaşını gençleştirmiş ve makyajını tazelemiş oldum. 3-4 yıl sonra da makyajlanmış Focus III almayı planlıyorum. Bu arada ilk aracım da 2004 model bir Focus'tu.
    arabalar güzel,faizlerde normale göre uygun ama opelimi satıp sıfır araba alma yönünde bir türlü karar veremiyorum,,,sıfır araba alınır mı sorusuna cevap arıyorum

• cipiares; Arkadaşım 2010 sedan dizel titanium 39.5 almışsın.
    çok uygun bir fiyat. şu anda böyle bir fiyat verseler hiç düşünmmeden alırım.
    kampanyalı fiyatı şu anda 43.500 ytl. ötv indirimi olduğu zaman çok daha mı uygundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: url

cipiares; Arkadaşım 2010 sedan dizel titanium 39.5 almışsın.
    çok uygun bir fiyat. şu anda böyle bir fiyat verseler hiç düşünmmeden alırım.
    kampanyalı fiyatı şu anda 43.500 ytl. ötv indirimi olduğu zaman çok daha mı uygundu.
    Dizel sedan titanyum hiç 39500 e düşmedi.Hatta yaklaşmadı bile.o fiyatta koç ailem indirimi gibi bir indirim vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspava30

Dizel sedan titanyum hiç 39500 e düşmedi.Hatta yaklaşmadı bile.o fiyatta koç ailem indirimi gibi bir indirim vardır.

Alıntıları Göster
    Ötv indirimi, %5 Avea indirimi ve bir miktar sıkı pazarlıkla 39.500 TL ye aldım. Hatta başka bayiilerden daha ucuza alabilirmiyim diye de fiyat araştırdım. Sivas bayiisi de 39.500 TL fiyat verdi, Amasya Bayiisi ise 39.600 TL. fiyat vermişti. Bir kaç bayii de 40.000 TL fiyat vermişti. Arabayı aldığım tarih 09.09.2009. O tarihte başka araç alan arkadaşlar da mutlaka vardır ve aşağı yukarı aynı fiyata almışlardır.

• quote:

Ötv indirimi, %5 Avea indirimi ve bir miktar sıkı pazarlıkla 39.500 TL ye aldım. Hatta başka bayiilerden daha ucuza alabilirmiyim diye de fiyat araştırdım. Sivas bayiisi de 39.500 TL fiyat verdi, Amasya Bayiisi ise 39.600 TL. fiyat vermişti. Bir kaç bayii de 40.000 TL fiyat vermişti. Arabayı aldığım tarih 09.09.2009. O tarihte başka araç alan arkadaşlar da mutlaka vardır ve aşağı yukarı aynı fiyata almışlardır.

Alıntıları Göster
    Eee o zaman bu yaptıklarına kampanya denir mi?
    1959 dan beri böyle ucuzluk olmadı diyorlar :))))
    Ya bunlar çok komik pazarlamacılar.
    3 ay önce 39.5, ee şimdi görülmemiş kampanya sayesinde 43,5
    Eski arabamı kullanırım, yine de almam.

• quote:

Eee o zaman bu yaptıklarına kampanya denir mi?
    1959 dan beri böyle ucuzluk olmadı diyorlar :))))
    Ya bunlar çok komik pazarlamacılar.
    3 ay önce 39.5, ee şimdi görülmemiş kampanya sayesinde 43,5
    Eski arabamı kullanırım, yine de almam.

Alıntıları Göster
    Merhaba.
    30.09.2009 tarihinde Ford Connect GLX 110 HP + Plus Paketi 29.600'e almıştım. Şimdiki kampanyada sitede Plus Paket dahil edilmeden peşin 30.820 Tl fiyat veriliyor. Yani o zamanki fiyat seviyelerine inilebilmiş değil bu kampanya ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: std350

Merhaba.
    30.09.2009 tarihinde Ford Connect GLX 110 HP + Plus Paketi 29.600'e almıştım. Şimdiki kampanyada sitede Plus Paket dahil edilmeden peşin 30.820 Tl fiyat veriliyor. Yani o zamanki fiyat seviyelerine inilebilmiş değil bu kampanya ile.

Alıntıları Göster
    Ama o zamanlar Ötv indirimi vardı, bence bunu dikkate alın.
  • quote:

Birde metalik dir şimdi :))
    Ben temmuzda benzinli sedan,metalik focusumu 35500 e aldığımda aynı arabanın dizeli 41500 idi..Gerçekten güzel fiyat güle güle binin.
    Şu anki kampanyada "bu ucuzluk olmadı "demiyorlar.Böyle kampanya görülmedi diyorlar ki bence doğru.Benim aracıma 38 bin istiyorlar şimdi.Sanırım 37 ye bırakırlar.Ama kredili araç alacaklar için süper fırsat.Ayrıca 2 yıl garanti uzatma ücretsiz.Bu ayın sonuna doğru bişeyler daha olabilir.

• quote:

Ben temmuzda benzinli sedan,metalik focusumu 35500 e aldığımda aynı arabanın dizeli 41500 idi..Gerçekten güzel fiyat güle güle binin.
    Şu anki kampanyada "bu ucuzluk olmadı "demiyorlar.Böyle kampanya görülmedi diyorlar ki bence doğru.Benim aracıma 38 bin istiyorlar şimdi.Sanırım 37 ye bırakırlar.Ama kredili araç alacaklar için süper fırsat.Ayrıca 2 yıl garanti uzatma ücretsiz.Bu ayın sonuna doğru bişeyler daha olabilir.

Evet metalikti, opak rengi 39.000 TL ye veriyorlardı :)

Ama park sensörünü o kadar ısrarıma rağmen hediye etmediler. Park sensörü için 100 TL verdim:)

Bu arada 1 yıl fazladan garanti süresi hediye ettiler. Önceki arabam da Ford olduğu için Otosan'ın böyle bir uygulaması varmış. Aklınızda bulunsun.

• quote:

quote:

Evet metalikti, opak rengi 39.000 TL ye veriyorlardı :)

Ama park sensörünü o kadar ısrarıma rağmen hediye etmediler. Park sensörü için 100 TL verdim:)

Bu arada 1 yıl fazladan garanti süresi hediye ettiler. Önceki arabam da Ford olduğu için Otosan'ın böyle bir uygulaması varmış. Aklınızda bulunsun.

Alıntıları Göster
    aspava 30;

Bu pazarlama işini sen yapmışsın gibi savunmuşsun. Kelime oyunu ile kampanya yapıyorlar. bugün ford da birkaç tanıdığı aradım, bu kampanya hikaye diyorlar
    içeriği boş dediler. Gerçekten de biraz hesap yaptığımda bir numara yok. kredili alımda da hiçbir avantajı yok. örneğin, 20 milyar kredi alıyorsun
    4 yılda geriye 25 milyar ödüyorsun.
    net olarak söylüyorum, şu zamanda sıfır araba alınmaz.

• quote:

aspava 30;

Bu pazarlama işini sen yapmışsın gibi savunmuşsun. Kelime oyunu ile kampanya yapıyorlar. bugün ford da birkaç tanıdığı aradım, bu kampanya hikaye diyorlar
    içeriği boş dediler. Gerçekten de biraz hesap yaptığımda bir numara yok. kredili alımda da hiçbir avantajı yok. örneğin, 20 milyar kredi alıyorsun

20 bine 4 yılda 5 bin faiz çok mu?
    ötv indiriminde bu arabaları yüzlece insan 1,35-1,50 faizle kredi çekip aldı.şimdi 0,9 oran...20 bin için karın 3 bin civarı olur.araba 2 bin pahalı olsa yine karlısın.

1 senedir fiyatları takiip ediyorum.Benim aracımı 2008 de 40 bine alan oldu hemde 1,6 faiz kredisi ile..şimdiki maliyet uygun diyorum.
    Focus 2,5 için en uygun fiyat focus 3 çıkmadan az önce olacaktır..Siz bekleyin o zaman 1-2 bin aşağısına alabilirsiniz.

Araç fiyatlarının alım gücümüze göre fazla olduğunu biliyorum.Ama işine gelirse diyor satıcılar.

• quote:

quote:

aspava 30;

20 bine 4 yılda 5 bin faiz çok mu?
    ötv indiriminde bu arabaları yüzlece insan 1,35-1,50 faizle kredi çekip aldı.şimdi 0,9 oran...20 bin için karın 3 bin civarı olur.araba 2 bin pahalı olsa yine karlısın.

1 senedir fiyatları takiip ediyorum.Benim aracımı 2008 de 40 bine alan oldu hemde 1,6 faiz kredisi ile..şimdiki maliyet uygun diyorum.
    Focus 2,5 için en uygun fiyat focus 3 çıkmadan az önce olacaktır..Siz bekleyin o zaman 1-2 bin aşağısına alabilirsiniz.

Araç fiyatlarının alım gücümüze göre fazla olduğunu biliyorum.Ama işine gelirse diyor satıcılar.

Alıntıları Göster
    Aspava30,
    yukarıdaki yazıları okursan 39500 e dizel focus un hiç yaklaşmadığını söyledin.
    (bir de uzun süredir takip ettiğini söylüyorsun)
    2005 ağustos da trend dizel focus a peşin 36500 ytl verdiğim için biliyorum, her geçen gün ucuzluyor, pahalanmıyor.
    Şu anki faiz oranları 0.90 değil, 0.82.
    Yorumların için teşekkür ediyorum ama şimdiki maliyet hiç uygun değil. (2 ay önce 39.5 alınan araba, şimdilerde kampanya fiyatı ile 43.5)

• quote:

Aspava30,
    2005 ağustos da trend dizel focus a peşin 36500 ytl verdiğim için biliyorum, her geçen gün ucuzluyor, pahalanmıyor.
    Yorumların için teşekkür ediyorum ama şimdiki maliyet hiç uygun değil. (2 ay önce 39.5 alınan araba, şimdilerde kampanya fiyatı ile 43.5)

Siz yazıları iyi okumuyorsunuz.Yada polemik için yazıyorsunuz.
    1. si Dizel titanyum focus diyorum.2 .si uzun süre değil 1 yıldır diyorum..Bugün focus 3 çıksa en az 40 binden başlar benzinlisi.(bkz fluence fiyatları)2005 de de pahalı almışsınız bence:) Trend - titanyum farkı 3500-4000 lira olduğunu düşünürsek titanyumu(ghia'sıda) 40 bin civarıymış.0,90 yerine 0,82 olması kampanyanın daha iyi olduğunu göstermezmi.

Alın yada almayın beni ilgilendirmez.Ama araç ihtiyacı olan arkadaşlar varsa bu kampanyanın günümüz oto piyasa koşullarında iyi fırsat olduğunu belirtiyorum.İhtiyaç yoksa elbette araç alınmaz.

• quote:

quote:

Aspava30,

Siz yazıları iyi okumuyorsunuz.Yada polemik için yazıyorsunuz.
    1. si Dizel titanyum focus diyorum.2 .si uzun süre değil 1 yıldır diyorum..Bugün focus 3 çıksa en az 40 binden başlar benzinlisi.(bkz fluence fiyatları)2005 de de pahalı almışsınız bence:) Trend - titanyum farkı 3500-4000 lira olduğunu düşünürsek titanyumu(ghia'sıda) 40 bin civarıymış.0,90 yerine 0,82 olması kampanyanın daha iyi olduğunu göstermezmi.

Alın yada almayın beni ilgilendirmez.Ama araç ihtiyacı olan arkadaşlar varsa bu kampanyanın günümüz oto piyasa koşullarında iyi fırsat olduğunu belirtiyorum.İhtiyaç yoksa elbette araç alınmaz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım niye yanıldığını kabul etmiyorsun, polemik oluşturuyorsun.
    yukarıdaki yazıyı okursan, 2010 dizel titaniumu 39.5 aldığını söyleyen arkadaşa , hiç o fiyata yaklaşmadı dedin.
    o arkadaş açıkladıktan sonra?
    yok bir de metalik renk dedin
    o da ewet dedi?

benim için bir yıl uzun süredir.

ben sadece bir yıldır takip ediyorum diyorsun, sonra benim 2005 ağustos fiyatımı eleştiriyorsun.

yorumun ve fikirlerin için sana çok teşekkür ediyorum ama bilmeyenler arkadaşlara yanlış bilgiler vermeyelim.....

• quote:

Arkadaşım niye yanıldığını kabul etmiyorsun, polemik oluşturuyorsun.
    yukarıdaki yazıyı okursan, 2010 dizel titaniumu 39.5 aldığını söyleyen arkadaşa , hiç o fiyata yaklaşmadı dedin.
    o arkadaş açıkladıktan sonra?
    yok bir de metalik renk dedin
    o da ewet dedi?

benim için bir yıl uzun süredir.

ben sadece bir yıldır takip ediyorum diyorsun, sonra benim 2005 ağustos fiyatımı eleştiriyorsun.

yorumun ve fikirlerin için sana çok teşekkür ediyorum ama bilmeyenler arkadaşlara yanlış bilgiler vermeyelim.....

Alıntıları Göster
    fiyasko bir kampanya bence.sene sonu gelmiş,kış gelmiş.adamlar 1,6 manuel opak benzinli hb trend 115 beygire peşin 32000 çekiyolar.bütün otokoçlar bu fiyata indirmişler diye de edebiyat paralıyorlar.hani nisan,mayıs olsa anlarım.Kış gelmiş, araba evde yatacak çoklukla.ötv indirimli fiyatı da internet mart arşivde 30000 lira.buyur buradan yak.Bu mu 50.yıl kampanyası.Neyse bi de İstanbul bayilere sorayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekda -- 5 Aralık 2009; 15:43:59 >

• bugün ford da çalışan bir arkadaşa sordum,
    focus için, beklememi önerdi. Yeni kasanın çok güzel olacağını söylüyorlar dedi.
    bu kampanyanın tam bir fiyasko olduğuna katılıyorum.
  • quote:

bugün ford da çalışan bir arkadaşa sordum,
    focus için, beklememi önerdi. Yeni kasanın çok güzel olacağını söylüyorlar dedi.
    bu kampanyanın tam bir fiyasko olduğuna katılıyorum.
    bu avea indirimi hala devam ediyor mu? %5
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.