Şimdi Ara

Koç'un çogu çalışanlarına Ford'lar %15 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
26.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış duymadınız arkadaşlar %90 özurlu olmanıza gerek yok. Koç şirketi çalışanlarına ford araçlar %15-20 arası indirimle satılıyor. Yani 50'lik bir aracı 42'ye alıyorlar. Sonrasında ise sahibinden.com'a bakarsanız 51'e kasko yaptırdım, vergisi ödenmiş vs. diye satılık birçok sıfır araç var :D

Volkswagen'lerde de aynı sey gecerli sanırım cunku bisuru vw satılık su anda. Demekki Dogus grubu da calısanlarına boyle bir indirim yapıyorlar.. Peki hangi firmalar ne kadar indirim yapıyorlar su an? Çalışan arkadaslar sıfır araçlarda ne kadar indirim alıyorsunuz paylaşırlarsa seviniriz?

Edit:

Arkadaslar lutfen tartısma olusturmayalım bilgi paylaşımı yapalım. Daha oncede tartısıldı ve kanıtlandı bu konu.

http://forum.donanimhaber.com/m_57568231/tm.htm

Ayrıca bir mesajımdan alıntıdır:
    Arkadaslar burda ford calısanlarının aracları %15 indirimle aldıklarından cogu zaman bahsetmiştik ve bu konuda çalışan arkadaslarda bunu dogrulamıstı sagolsunlar. Ben forumlarda gezerken bir kez daha sahit oldum bu olaya.

Bugun su an actım ford sayfasını ve Ford Transit Connect 1.8 Kombi K230L 110 PS Deluxe modeli:

Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı: 46.290 TL
    Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili): 40.830 TL
    Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin): 38.550 TL

ve koç çalışanına verilen fiyat: 33.000 TL
    İşte link:http://forum.donanimhaber.com/m_68328995/tm.htm

Ford fiyat listesi linki:
    http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/ticari-arac-fiyatlari/p=1204982681951

FORD MARKASI'NIN KOÇ ÇALIŞANLARINA %15-20 ARASI İNDİRİM YAPTIGINI TEKRAR KANITLADIK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plectrum -- 27 Kasım 2012; 18:45:04 >

• Vaz Caydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsKUKRER -- 27 Kasım 2012; 18:06:18 >
  • Neden Ford Almam sorusunun cevabı..

Ben 50'ye alırken, benle birlikte gelen Ford çalışanı 42'ye alacak..

Biz aptalız yani... Kendi çalışanlarına satmaya devam etsinler..

Reno-Fiat-Hyundai da aynı şekilde..

2,000-3,000 TL indirim yapsın eywallah çalışanı diye ama %15 indirim nedir ... Sen bu arabadan kaç para kazanıyosun arkadaş.. Madem bu kadar büyük kâr marjın var bari müşteriye "onu aptal yerine koyduğunu" hissettirme..
  • Yılın son ayına girdiğimiz şu günlerde bir Ford bayiinin bir Koç çalışanına hesaplı bir fiyattan araç vermiş olması genelleme yapılmaması gereken bir durum olsa gerek arkadaşım.

Benim çevremden duyduğum indirimin çok daha cüzi miktarlarda olduğu.

Aynı ya da başka bi bayiiden sıradan bir vatandaş sağlam bir pazarlıkla fiyat alsa, aradaki fark Koç indirimini gösterecektir.

Ya da en doğru bilgiyi Koç çalışanları verecektir.

Bir de bu konu sanki daha önce de açılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekici

Vaz Caydım.

İyi yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Yılın son ayına girdiğimiz şu günlerde bir Ford bayiinin bir Koç çalışanına hesaplı bir fiyattan araç vermiş olması genelleme yapılmaması gereken bir durum olsa gerek arkadaşım.

Aynı ya da başka bi bayiiden sıradan bir vatandaş sağlam bir pazarlıkla fiyat alsa, aradaki fark Koç indirimini gösterecektir.

Bir koç çalışanı mı ?

Linkleri incele kaç koç çalışanı oldugu açık ve net.

Sozleride tek katıldıgım nokta en dogru bilgiyi Koç çalışanları verdi. Zaten bu nedenle actık konuyu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plectrum -- 27 Kasım 2012; 18:22:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben burda firmaların araç başı karları hakkında konuştuğumda "yok olurmu öyle şey,1000 lira kar ya yapıyorlar ya yapmıyorlar hatta yıl sonu zararına satıyorlar" diyen arkadaşlara gelsin bu konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Ben burda firmaların araç başı karları hakkında konuştuğumda "yok olurmu öyle şey,1000 lira kar ya yapıyorlar ya yapmıyorlar hatta yıl sonu zararına satıyorlar" diyen arkadaşlara gelsin bu konu.

Onu diyenler bence forumu bıraksınlar burayı bosuna işgal etmesinler
  • Sanki adam her ay yeni araba alıp 10 bin lira kâr koyarakmı satıyor bir sınırı vardır. Hem kendi çalışanına yapmasın da bana mı yapsın? Çıkar televizyonda açıklama da yapar kimi ne ilgilendirir yoksa bende mi bir tuhaflık var anlamadım. Bizimkilerde aylık maaşı düzenli ödediklerinde çok şükür diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Ben burda firmaların araç başı karları hakkında konuştuğumda "yok olurmu öyle şey,1000 lira kar ya yapıyorlar ya yapmıyorlar hatta yıl sonu zararına satıyorlar" diyen arkadaşlara gelsin bu konu.

Merhaba,

Hiçbir bayinin zararına satacağını ben de düşünmüyorum ama bu şekilde grup çalışanlarına yapılan indirimler merkez desteklidir. Yani bayi karından pek birşey kaybetmez. Sanmayın ki bayi koç çalışanına satınca 1000 lira, sıradan vatandaşa satınca 6000 lira kar ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

quote:

Yılın son ayına girdiğimiz şu günlerde bir Ford bayiinin bir Koç çalışanına hesaplı bir fiyattan araç vermiş olması genelleme yapılmaması gereken bir durum olsa gerek arkadaşım.

Bir koç çalışanı mı ?

Sozleride tek katıldıgım nokta en dogru bilgiyi Koç çalışanları verdi. Zaten bu nedenle actık konuyu :D

Vediğin 1. link çalışmıyor:

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=57568231

"İşte link" dediğin link de 1(bir) kişi mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_68328995/tm.htm

Benden de sana:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

quote:

Bir koç çalışanı mı ?

Vediğin 1. link çalışmıyor:

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=57568231

"İşte link" dediğin link de 1(bir) kişi mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_68328995/tm.htm

Benden de sana:

Lİnk çalışmıyorsa ordaki konu numarasını yaz her turlu cıkar zaten

Ben kopyala yapıstır yaptıgımdan asp linki vermiş alttaki rakam yerine yazdıgımda çalışır buyur:
    http://forum.donanimhaber.com/m_57568231/tm.htm

Forumlarda 12 bine yakın mesajı bulunan birinin en basta linki açamadım demek yerine boyle yorumlarda bulunması ve en basiti ordaki forum numarasını yazıp konuya ulaşamaması beni çok dusundurdu acıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plectrum -- 27 Kasım 2012; 18:50:28 >

• 2006 yılında arkadaşımın ablasına focus almışlardı ve %15 indirili demişlerdi fakat vergisiz fiyat üzerinden yapıldı indirim beklediğimiz gibi olmadı dediğini hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napak kanka ölekmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

2006 yılında arkadaşımın ablasına focus almışlardı ve %15 indirili demişlerdi fakat vergisiz fiyat üzerinden yapıldı indirim beklediğimiz gibi olmadı dediğini hatırlıyorum

Yok orda bir yanlış anlaşılma olmustur . Bizim bahsettigimiz acık ve net. KDV ve ÖTV dahil fiyat uzerinden %15-20 arası indirim mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

Napak kanka ölekmi?

Çocuk oyun parkı 100 metre ilerde yanlıs gelmişsin
  • Ford isterse bedavada verir sanane işene gelmiyosa alma. Bu arada ahır 100 m geride kaldı çok gelmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

Ford isterse bedavada verir sanane işene gelmiyosa alma. Bu arada ahır 100 m geride kaldı çok gelmişsin

soytarılıklarına devam et ne mal oldugun belli
  • evet bu sadece ford da değil ki fiatta da alfa romeoda da var. koç şirketler grubunun herhangi birinde çalışıyorsanız koçun ülkemize ithal ettiği her türlü otomobil den koç aile indirimi adı altında % lik bir fiyat indirimi var. bu oran %5 ten başlayıp %20 'ye kadar çıkıyor.

mesela; aralık 2010 da 2011 model titanium+x paket+metalik boya+ 1.4 benzinli ford fiestanın normal fiyatı 34.000 tl idi. ford indirimi ve diğer bayilerden alınan fiyatlar ve pazarlık sayesinde 29.000 tl ye aldık. sanırım ford indirimi de %8 veya %9 idi. tam hatırlayamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.