|
Ford, yeni kamp aracı Transit Custom Nugget'ı tanıttı
-
-
Ülkemiz için boş beleş bir haber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Depremden sonra bu gibi araçların nasıl hayat kurtarıcı olduğunu hep beraber deneyimledik maalesef.
-
Tente kapalıyken kulağının üstünde sigara ile gezen ustalara benzemiş. Gizleyememişler mi onu.
-
Ford araba işini artık beceremiyor ama ticaride gerçekten 1 numara işler çıkartıyor. Transit, bu custom , yeni courier ve F max ile güçlü bir tablo çiziyor bence
-
Kime göre beceremiyor? Adam son kasa Fiesta-Focus-Mondeo ile şovunu yaptı ve ben artık binek araç işini bırakıyorum, SUV ve elektrikliye yöneliyorum dedi, SUV ve elektrikli de şov yapıyor. Sen Global modelleri bir araştır.
-
Yaa kıyamam cok tatlıııııı öghhhh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 milyondan assa gelmez o paraya al bı tane arsa koy prefabrik depremde daha işe yarar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyatı avrupa için bile yüksek , "hymer " marka motokaravanlar var o fiyata ,mercedes araç üzerine kurulu full karavan banyo,mutfak, su deposu,yatak oturma grubu vs.r li....
-
Çoğu karavanda tente öyle dışarda durur hocam pek gizlemezler yani. PEk tabii gizlense çok güzel olur ama pek rast gelmedim.
-
İnsan kurulmuş yatak fotoğrafı koyar galeriye.
Şu araba ile Ege & Akdeniz turu yapmak vardı.
-
Bu akaryakıt fiyatlarından sonra 2.0 motor almak mı.. Sanmıyorum
-
Anlamadım hocam Fiesta bu yıl Focus 2025 başında üretimi duracak modeller. Rakipleri
208 , 308 , 508
Polo , Golf , Id.7
Çok daha öte noktadalar. SUV de de Çinliler çok farklı noktaya oynuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 25 Ağustos 2023; 11:53:39 >
Bu kulvarda VW California varken rekabet için çok daha iddalı olmasını beklerdim. Bana biraz zayıf geldi özellikleri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bizi bağlamıyor pek.
-
Hangi konuda ötedeler? LED farları ve dokunmatik ekranları mı?
-
Bu araba takla atarsa ne olacak peki onu merak ettim ben. Arabanın tavanı gövde ile tümleşik değil gördüğüm kadarıyla. Takla anında kopup giderse içerideki yolculara ne olur ki acep
-
Merhaba söylediğiniz husus önemli ve güzel bir nokta. Bu tarz açılır tavanlarda yatay iskeletimsi parçaları kestikten sonra dikdörtgen, tavanın şeklinde bir sert iskelet takıyolar. Benim düşünceme göre bu tarz Ford veya VW fabrika üretimi tavanlar güvenilirdir gerekli testleri yapilmaktadır. Piyasada yurtdisinda hazır lisanslı kitler de satılıyor cesitli turkiyede firmalar da üretiliyor onlar nasıldır bilemem. Tam bilgim olmasa da cam tavanlı araçların tavaninda da yatay destekler yok o yüzden olmayacak bir sey degil bence.
Gölcük'te Suriyeliler epey karavan toplamış durumda. Merkezden tepelere doğru çıktın mı ara sokaklar karavan dolu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Depremden sonra bu gibi araçların nasıl hayat kurtarıcı olduğunu hep beraber deneyimledik maalesef.
|
Ülkemiz için boş beleş bir haber
|
Kime göre beceremiyor? Adam son kasa Fiesta-Focus-Mondeo ile şovunu yaptı ve ben artık binek araç işini bırakıyorum, SUV ve elektrikliye yöneliyorum dedi, SUV ve elektrikli de şov yapıyor. Sen Global modelleri bir araştır. |
3 milyondan assa gelmez o paraya al bı tane arsa koy prefabrik depremde daha işe yarar
|
Şu araba ile Ege & Akdeniz turu yapmak vardı. |
Benzer içerikler
- whatsapp gizli sohbet
- gmail toplu mail silme
- whatsapp kendine mesaj atma
- snapchat toplu arkadaş silme
- youtube arka planda oynatma iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X