Şimdi Ara

FORD YENİ ZAM 04/02/2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sonumuzu hayır eylesin gerçekten....

Artık binilecek araç kalmadı,herkes elindekinin kıymetini bilmeli bu devirde....
  • En ucuz fiesta 43 bin, en ucuz focus 58 bin. Nereye gidiyor bu ulke!

• quote:

Orijinalden alıntı: acemsen

Hocam benim polo ile kıyaslamak gibi görevim yok. Kendiniz bakabilirsiniz. Ben eve ikinci araç olarak bu aracı almak için epeydir bekliyordum ve ciddi ciddi alacaktım. Şimdi Nissan note 1.2 DIG-S CVT'yi bekliyorum. uygun bir fiyat çıkarsa düşünecem. Yoksa tek araç idare edeceğiz artık. Yapacak bir şey yok veya 2. elde 1.6 titanium powershift 2013 fiesta düşük kilometreli 38.000-40000 bine alınabiliyor gidip onlara bakmak gerek

Ford fiesta ecoboost otomatiğin fiyatını yüksek bulduğun için rakibi ile kıyaslama yapmanı önerdim

polo eski çok yakan motoru;

düşük performans ve donanımına rağmen fiesta ile aynı paraya satılıyor nerdeyse

bildiğim kadarıyla nissan note un 2014 fiyatları henüz belli değil. 2013 modeller şuan uygun fiyata satılıyor

2013 ler bitince zam furyasından nasibini alacaktır.

• vay vay vay
  • Aralık ayında bir arkadaşa titanium tdci yi 59 a almıştık. 2013 modeldi ama bu kadar fark eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 5 Şubat 2014; 12:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Aralık ayında bir arkadaşa titanium tdci yi 59 a almıştık. 2013 modeldi ama bu kadar fark eder mi?

koç indirimi ile mi aldınız yoksa filo indirimi ile mi?

liste fiyatı kaçtı o dönem ciddi indirim uygulamışlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 5 Şubat 2014; 12:17:52 >
  • Adam güzel iciyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.