Merhabalar arkadaşlar phpde ve forumda yeniyim benim bir sorunum var bir oyun script hazırlıyorum herşey düzgün giderken karşıma bir hata çıktı hatanın döngüdemi yoksa veriler çekilirkenmi hataya uğradı anlayamadım ve hatayı çözemedim hata şu şekilde
ÇIKTISI
Karşı siteden veriyi çekiyorum Nickler Çok düzgün bir şekilde geliyor ama frag ve sürede bir oyuncunun frag süresini tüm oyunculara yazıyor karşı siteye bakıyorum sorunsuz ne yapmam gerek yardım edebilirmisiniz ?
teşekkür ederim işe yaradı fakat şimdi sıkıntı şu karşı siteden veriyi çekiyorum ilk resimdeki gibi
ama frag ve nick'in 1 tanesini çekiyor karşı sitenin kaynak kodu şu şekilde
benim çektiğim alan
nick sorunsuz bir şekilde geliyor ama diğerleri tek değer halinde geliyor ?
tavsiyem hata ile karşılaşitığında kodunuhttp://phpfiddle.org/ gibi sitelerekoy linki at. böylece hem online bir geliştirme imkanı vermiş olursun. Hem de okunaklı olur. Stackoverflowda vs genelde böyle yapılıyor , güzelde oluyor.
frag ve sureyi çekerken nick'i 0 ıncı değer olarak belitmişsin yani birinci nick'in değerlerini alıyor sadece orayıda başka döngü içine alarak halledebilirsin.
kodlamanın resmini koyduğun için, kopyala yapıştır yapamıyorum, deneyip test edemiyorum. Kısaca resimden bakıp kod yazmak zor, kodun resmini çekmek yerine direk kod buraya yazılırsa, daha fazla yardım edecek üye olacaktır.
usta hepiniz hakılısınızda şimdi karşıdan kodları çekerken hangi alanın kodunu çekmek istediğimi belirtmek zorundayımya
skor frag'ı çekicem ikisisde <td></td> içerisinde yani onu nasıl yapıcam <td>'yi çek desem bu fragla sure 2 side geliyor bunu nasıl yapabilirim ?