Şimdi Ara

Forester 2.5 turbo mu freelander 2mi countryman all4 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 model Land rover freelander 2 sd4 hse
    2010 model subaru forester 2.5 turbo
    2012 model mini cooper s countryman all4
    Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz..
    Bu arada fiyatlar ;
    Subaru ve countryman 70000 tl civarı
    Freelander 95000 tl civarı
    Ancak fiyat birinci kriterim değil açıkçası...
    Yalnız alacak olduğum araç performans olarak beni tatmin etmeli ve dört çeker olmalı bh sebepten bu araçları listeye koydum
    Varsa tecrubelerinizi paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genç işi birşey diyorsan mini, aile için diyorsan Forester veya freelander

• mini peaceman(böyle yazılıyordu galiba) düşünmez misiniz?
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    Paceman yakışıklı ama tek kapı düşünmüyorum.
  • forester al...hiç düşünme...
  • Forester diğerlerini ipe dizer. Bir de bildiğim kadarıyla Mini sürekli 4 çeker değil. Forester sürekli 4 çekişe sahip.
  • subaru, mitsubishi 4çekerleri dışında diğerleri laf olsun diye şehir içi binmelik 4çekerler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW Z4 2.3i sDrive alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

subaru, mitsubishi 4çekerleri dışında diğerleri laf olsun diye şehir içi binmelik 4çekerler...

Land Rover'i coluk cocukla ayni kefeye koydun

• Thomassee kullanıcısına yanıt
    Birçok kişi artık şehiriçinde kullanıyor o yüzden yoksa onun da gideri var
  • Forester YAKIT ve Servis bakım masrafları nedeni ile sadece vitrinlik bir araç
  • hiç de bile değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Forester diğerlerini ipe dizer. Bir de bildiğim kadarıyla Mini sürekli 4 çeker değil. Forester sürekli 4 çekişe sahip.

• quote:

Forester diğerlerini ipe dizer. Bir de bildiğim kadarıyla Mini sürekli 4 çeker değil. Forester sürekli 4 çekişe sahip.

Countryman all4 adı üzerinde sürekli 4 çekerdir, bilginize

• Yok arkadaş oyle değil. . Piyasadaki 4x4 lerin birçoğu on teker patinaja düşünce 4ceker olan sistemle çalışır. .gercek awd subarudadir.. fiyatlari minik bir servet olan audi ve bmw yi saymıyorum. ..

• Selamlar,
    Bende aynı model araçlara bakıyorum şu sıralar. 2007 model Audi A8 3.0 tdi Quattro kullanıcısıydım ve bu araçla karlı havalarda hiç sorun yaşamamıştım. Fakat gecen sene aracımı sattım ve 3.20d aldım. Ankarada oturuyorum, hem eşimin kullanması hemde kışın karlı havalarda yokuş çıkmak için ikinci bir araç almak istiyorum. Satarken de çok fazla değer kaybı yaşamasın istiyorum zaten yılda en fazla 5000km falan yapar benim araç:)
    Bu listedekiler dışında birde 2008-2013 arası Audi A4 Quattro 3.2FSI var baktıklarım arasında. Bu arada, yokuş çıkmak demişken turbosuz olan, Subaru Forester 2.0 XS lerin bu konudaki performansı nasıl? Aracın torku (198 diye hatırlıyorum) biraz düşük gibi geldi bana. Foresterların yeni modellerinde 2.5 turbo seçeneğini kaldırmışlar, 2.0 turbo'ya dönmüşler galiba. Önerisi olan varsa sevinirim.
  • countryman..
  • Forester iyi hoş da benzini içer o araba. Bence gerek arazi kabiliyeti, gerek yakıtı, gerek de 2. el piyasası açısından Freelander en mantıklı seçenek.

• quote:

Orijinalden alıntı: selofb

quote:

Countryman all4 adı üzerinde sürekli 4 çekerdir, bilginize

Evet biraz araştırdım sürekli dört çeker gibi ancak 130 km/s'den sonra arka diferansiyel ayrılıyormuş ve tamamiyle önden çekişe dönüyormuş. Tork'u araç hızına göre ayarlıyor, yol ve çekiş kaybına göre değil. Yani sürekli dört çeker değil.

http://www.motoringfile.com/2011/12/16/minis-all4-system-clarified/

Bu arada Subaru'nun sistemini anlatan bir video var sitesinde.

http://www.subaru.com.tr/17-Yeni_Forester_Genel.aspx

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.