Şimdi Ara

FOREVER METALLİCA!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık hemen hemen hiç biryerde pek ismini duyamadığım bir grup oldu gibi geldi bana canımın içi METALLİCA m Neyse bu konuyu açmaktaki amacım Saygımız dan olsun ve buraya Metallica ile ilgili ufak bir anı veya bir şeyler yazabilirsiniz. Lütfen Metal müzikle alakasız kimse buraya bir şey yazmasın yada Metallica dinlemeyen!

İlk Metallica albümüm LOAD (Kaset)
    Bir teybim vardı daha 12 yaşlarındaydım o yaşta pek paralı bir insanda değilimdir doğal olarak Anne, baba eline bakardım ama LOAD ı alcak param olmadığından bir abim hediye etmişti o kasedi eheh kasedi veren abimde bir Rap ciydi "not düşim ;)" albümdeki Bleeding me ve Mama said favorim dir. (Hugs) hatta dinlerken electro gitar çalarmış gibi yapardım şarkılarıyla. İlk gitara başladığım da çaldığım ilk parçalarım "ONE" tabi bir çok kişinin nedense aynıdır sonra Mama said öğrenmiştim hemen ardından Nothing Else matters.

FOREVER METALLİCA!!

FOREVER METALLİCA!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overblood -- 24 Ocak 2008; 21:17:51 >

• nothing else mattersla başladım gitara master of puppetsla devam ediom metallica rulazz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12369701/tm.htm Bu konuyu açan arkadaşımız acaba boşuna mı açmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    T-Rap
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.