Şimdi Ara

Forex 5830E TV Box Aldım Süper Alet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
15.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 30 Ocak 2008; 21:17:23 >
  • ben bu cihazdan aldım ve tek amacım uydu receiverımı 22'' monitörüme bağlamaktı ve bu bağlantıyıda sadece MMI ile yapabiliyorsunuz. MMI ın ne olduğuna gelince YUV (görüntü bağlantısı) + stereo ses bağlantısı. Scart-YUV kabloyuda aramaktan yoruldum ama sonunda buldum. Bu akşam büyük bi heyecanla geldim ve bağladım ama sonuç hüsran keşke paraya kıysaydımda bi avermedia dvi 9 alsaydım da rahat etseydim.Bu arada kart bu konuyu başlatan arkadaştan aldım. Konu hakkında bilgi sordum. Eğer olumlu bi gelişme olursa sizide bilglendiririm.
  • bende kasamda tek olan pci slottan digital tv kartımı çıkarıp harici bi kart alma araştırması yapıyorum ancak bu saatten sonra istedigi kadar kasadan bagımsız çalışan bir kart olsada analog yayın destegi olması digital yayın için reciever e ihtiyaç duyması son derece manasız buluyorum digital tv kartlarında piyasada kasadan bagımsız çalışanını ben göremedim şuan için çok kapsamlı araştırmış degilim ancak sanırım kasadan bagımsız çalışması ve analog yayın sunmasına baglı olabilir diye düşünüyorum ve bu yönüyle bu ürün piyasada rakipsiz degil benim görüşüme görede digital uydu kartı ve internal den farkı olmayan(kaliteli sorunsuz yayın)sunabilen kartları takip etmeliyiz .
  • arkadaşlar ben bu box ürünü değil de usb olanı utv 380 modelini alcaktım konuyu acan arkadaş gg üyesi orda ürünün satışını yapıyor.alacağım ürün 75 ytl idi 2 gün sonra almaya karar verdim fiyat 96 ytl olmuş 5 te kargo al size 100 lira bilinmeyen yeni bir marka yerine aver i tavsiye ederimm ben averin usb volar ax var onu almaya karar verdim fiyatı 120 civarı bişi 20 lira fazla verir en azından bilindik bi marka kullanır ilerde sorun yaşamam.ayrıca konuyu acan arkadaşa pm attım geri dönmedi sonra gg den ulaştım kendisine fiyatlara gelen zammı sordum kendisine geliş fiyatının arttığını söyledi ve biraz da ilgisiz gibiydi çünkü sorularıma cevap alamadımm...

NOT:amacım kimseyi yermek kötülemek değildir yanlış anlaşılmasın sadece olanları anlattım. sonucta tercih sizin para sizin istediğiniz ürünü alırsınız
    SAYGILARR...
  • en iyisini yapmışsın.bende aldım bi aver, forexe göre yaklaşık iki kat daha pahalı ama en azındn çok daha kullanışlı ve kolay bağlayabiliyorsun aynı zamanda bilgisayar açıkken bile kullanabiliyorsun.Çözünürlüğüde çok daha iyi.
  • Bu arada konuyu açan arkadaş muhtemelen Forexin Türkiye dağıtıcısı olan Rota ithalatın bir çalışanı. Ürün bana direk oradan geldi çünkü. Receiver'ı nasıl bağlayacağımı sordm kendisine kompozit anten girişinden dedi.Dijital bir görüntüyü neden ve nasıl anten çıkışından alacağımki?
  • kompozit girişten normal anten kablosuyla alıp bağlarsın receiver kutularından çıkar bu kablo ayrıca forex ürünü pc ile birlikte kullanılabilir yani aynı andan tv seyrederken işlem yapabilirsiniz arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

pc kapalıyken çalışabiliyortsa bu cihazı direk monitöre mi giriyoruz. yoksa pc ye mi giriyoruz usb den mi . pc ye giriyorsak pc kapalıyken nasıl çalışıyor ? pc açıkken tv izleyemiyormuyuz. yani pc den tv ye geçiş nasıl oluyor

ben de bu üründen aldım. pc den bağımsız direkt monitörle kullanım basit.
    monitör kablosu cihaza geliyor, cihazın power kablosu ve anten bağlantısı yapılıyor. işlem tamam.
    ancak bu her seferinde bilgisayarınız arkasından vga kabloyu söküp cihaza takmanızı gerektiriyor. bu da uğraştırıcı.
    benim çözemediğim pc ile beraber kullanımı.. ben böyle kullanmak istiyorum.
    monitördeki vga kablosu cihazın arkasındaki 15 pinli girişe geliyor.
    peki cihazla pc veya ekran kartı arasındaki bağlantı hangi kabloyla yapılıyor?
    bilen veya kullanan arkadaşım varsa izah etmesini rica ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: _U_U_R_

bu yorum yapan arkadaş nasıl yorum yapmış anlamadım kendisi gidip MSI notebook almış sanki notebooku ferrari gibi konuşuyor
    bu notebookta zaten 256 ram var nasıl çalışsın forex minumum 512 ramle çalışıyor komik bir yorum yapmış..

karar sizin gibip avere bu kadar para verecekseniz kendiniz bilirsiniz ama önce donanımhaberdeki videoyaya göz atın derim ben

Arkadaş bütün ürünleri almış denemiş

Forex UTV380 Harici TV Kartı

_U_U_R_ denen arkadaş bilmeden kullanmadan yorum yapıyorsun

Bu ürünü al videodan görüntüyü ve sesi göster o zaman

MSI M675 ( 1gb ram var üstüne 1 gb ram ekledim yani 2gb ram bulunmakta ) ferrari düzeyinde değil ama

onu kadar hızlı ( bilgisayarda catia ansys ve autocad rahatlıkla kullanabiliyorsun )

Tekrar söylüyorum bu ürün çok kötü istediğiniz bilgisayarda deneyiniz

Görüntü ve ses berbat Fly 34 yanına bile yakşamaz bu kadar iddaalıyım

videoda bu ürünü alantan kişi iyi kandırdı milleti ( ürünü satmak için her şey yapıyorlar )

Benide kandırdı videoda test yapan kişilere inanmayın bunların çoğu çıkarcı

Forex UTV380 Harici TV Kartı

http://forum.donanimhaber.com/m_20763939/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 11 Şubat 2008; 17:03:05 >

• yane balcı kardeşim senin derdin nedir böyle sağa sola saldırıp insanların canını sıkıyorsun çok komiksin bence.

yaptığın hareketler yaşının 15 olduğunu gösteriyor yada artık zeka yaşı 15.

forex ürünlerini donanım haber sitesi kendisi test etti sorun olsa o videoları nası çekeceklerdi peki??

ben şahsen kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • komik duruma dusmussun, hala da dusuyorsun cevaplar vererek.

Şu aleti alıcagınıza 37'ekran bir tv alın bence
  • arkadaşlar şimdi DH yöneticileri incelemişler ürünü ve gayet iyi diyorlar. Şimdi yalan mı konuşuyorlar.... Anlamak güçççç...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: taner_01985

arkadaşlar şimdi DH yöneticileri incelemişler ürünü ve gayet iyi diyorlar. Şimdi yalan mı konuşuyorlar.... Anlamak güçççç...........

Ona verecen paraya yazık.
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum forex yada aver ama benim de şüphelerim var bikere composite(scart) girişten bağlayacam çünkü uydu alıcım da yuv(component , lcd ve plazma tv lerde olan) çıkış yok(zaten yuv çıkışlı receiver lar yeni yeni piyasaya gelmeye başladı). bu şekilde composite(bildiğimiz scart , sarı kırmızı beyaz yani) kabloyla kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yazabilirmi acaba? aver 7 samsung 226 bw monitör ve redline uydu alıcısı composite bağlantı kombinasyonunu gördüm ve hayal kırıklığına uğradım inanılmaz kötü bir görüntüydü bu durum beni şüphelendirdi.
    bir bilen varsa lütfen söylesin saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 19 Temmuz 2008; 20:24:38 >
  • Arkadaşlar bu tc box ın sanırsam! uyduya bağlanma olayı var şu linkteki en altta video var onu izlerseniz belki faydalı olabilir.

Burdan izleyebilirsinizhttp://urun.gittigidiyor.com/FOREX-TV5830E-HARICI-TV-KARTI-avermedia-rakibi_W0QQidZZ11509977
  • yav hocam bende aldım bugun itivariyle elime geçti digiturk receiver ımı bagladım gerçekten çok güzel oldu..
    ama bi sorunum var PIP özelliğini kullanamıorum "out of range" dio bu tuşa basınca..
    yani şu an tv box u açınca tam ekran açılıo pc gidio :( ekranı köşesinde küçük bi karede izlemek istiorum bi yandan :(
    fikrn var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhansar
    dikkatli olun bu kart dijital yayın desteklemiyor kabloluda vede analog olarakta HD yayın olmadiina göre bu özelliin bi anlami yok bu özelliklerde piyasada,daha iyi alışveriş sitelerinde,teknoloji marketlerde daha uygun fiyatlara bulabileceğiniz ürünler de mevcut.örn (AVERMEDIA,INCA vb.)

aynen haklısın arkadaşım arkadaşım avermedia boşuna fiyatı yüksek tutmuyor kalitede de uçurum farkı var denildiği üzere çözünürlük 1650x1050 olsa ne olur? sinyal analog olduktan sonra?? uydu alıcıdan bağlamak için ise ekstra uydu alıcı almak lazım oda kaliteli bişi olsun dielim 150-200 ytl.. maliyet baya bi yükseliyor.. ama yine de hakkını yememek lazım forex (5830)tv box çok da kötü değil fiyatına göre yavaş yavaş geliştirirler heralde,menüler çok yaban.. ve malzeme kalitesi düşük..

• Buradaki yorumları okudum. Bende kablolu tv var. O yüzden aver e 180 ytl vermek yerine 93 ytl ye FOREX TV-5830 aldım.
    2-3 güne gelir. Monitörüme bağlayıp seyredecem. En ucuz 37 ekran tv 120 ytl. Pc monitörüm varken tv ye gerek yok diye düşünüyorum.
    Hem bağımsız da çalışabiliyor. odada istediğim yere koyarım, kablolar yeterince uzun. uydu felan olsa evde belki aver i düşünürdüm ama kullanmayacağım teknolojiye para vermek de çok akıllıca gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasmir99

Buradaki yorumları okudum. Bende kablolu tv var. O yüzden aver e 180 ytl vermek yerine 93 ytl ye FOREX TV-5830 aldım.
    2-3 güne gelir. Monitörüme bağlayıp seyredecem. En ucuz 37 ekran tv 120 ytl. Pc monitörüm varken tv ye gerek yok diye düşünüyorum.
    Hem bağımsız da çalışabiliyor. odada istediğim yere koyarım, kablolar yeterince uzun. uydu felan olsa evde belki aver i düşünürdüm ama kullanmayacağım teknolojiye para vermek de çok akıllıca gelmiyor.

Daha önce Forex için olumsuz şeyler yazmış biri olarak sana katılıyorum. Objektif olmak zorundayım eğer kablolu dan görüntü alacaksanız Forex yeterli olacaktır. Ama receiver falan bağlayacaksanız kesinlikle Aver alın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpakalp
    quote:

Orjinalden alıntı: hasmir99
    Buradaki yorumları okudum. Bende kablolu tv var. O yüzden aver e 180 ytl vermek yerine 93 ytl ye FOREX TV-5830 aldım.

Daha önce Forex için olumsuz şeyler yazmış biri olarak sana katılıyorum. Objektif olmak zorundayım eğer kablolu dan görüntü alacaksanız Forex yeterli olacaktır. Ama receiver falan bağlayacaksanız kesinlikle Aver alın.

Dijital receiverdan görüntü almak isteyen biri için forex 5830 tv box' ile Avermedia Dvi 9 arasındaki fark nedir ben tam olarak anlayamadım açıklarmısınız biraz? çünkü ikisi tv box da analog tv yayınlarını doğrudan destekliyor onun haricinde dijital receiverdan gelen görüntüyü aktarmak noktasında dvi çıkışı olmasından başka ne gibi bi fark olabilir ki görüntü kalitesinde?? 22" lcd monitöre bağladığımızı düşünürsek eğer 1680x1050 ye çözünürlüğü ikiside destekliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 16 Ağustos 2008; 22:22:15 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.