Şimdi Ara

Forgetten Tample Bilgilerimizi PaylasaLim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi kaç tane daha buldum bu arada bunların alıntı olduğunu herkes anlayabilir ama ben yinede söyleyeyim alıntııı

Glacier Erenion - - Attack 65, Glacier 30, HP 5, MP 1, MAX MP+20, Resistance to Flame 20.

Lightning Erenion: - Attack 65, Lightning 30, INT 5, MP 1, MAX MP+20, Resistance to Glacier 20.

Ron’s Staff :Attack 60, Flame 20, Glacier 20, Lightning 20, MP 1, MAX MP+20, Flame resistance +5, glacier
    resistance +5, lightning resistance +5.
  • Ya hem 30 dk. ölmicez hemde hepsini biz kescez öyle mi? yani hiç kimseye kestirmeden hepsini mi kescez?

• sealth bi işe yaramıyo 2 kere bastmı soora bitince ben daha basamadan deru bi geçirdi kafama soora yermisin yemezmisin
    sesealth basamadan gittim
  • quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

Ya hem 30 dk. ölmicez hemde hepsini biz kescez öyle mi? yani hiç kimseye kestirmeden hepsini mi kescez?

forgetten de amaç uzun süre kalmak ama orda ölmeye bile deyer . forgettende durduğun süre içinde itemler otomatik olarak gelir yani karşı ırkın kalisinde durup orda np lerin gelişini izlemek gibi bişi bu

• Ben o zaman asasla hidelanarak sürekli otururum itemler otomatik gelir olay bu mudur yani???
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur54529

Ben o zaman asasla hidelanarak sürekli otururum itemler otomatik gelir olay bu mudur yani???

ya kardeş bu değil ordaki canavarlar dışardakilere benzemio gördüğü insana dalıo ordaki 50 tane canavar bile seni öldürmeye yeter
  • Forgetten Temple zengini olarak elimden geldiğince yardım etmeye çalışayım.

içeri nasıl giriliri değil girdikten sonra ne yapacağınızı anlatayım.

mage olan arkadaşlar öncelikle yanına call friend scrool almaları gerekiyo.bu scrool sundrieste satılıyo 13k fiyatı.içeri girdikten sonra partyde en az 2 mage olmak şartıyla party kurulur. party tam olunca(tam olması şart değil :P) mageler sırayla scroolu kullanacak.1 mage kullandığında kendisi dışında diğer party üyelerini buga sokar diğer mage de ilk scrool kullanan mage in buga girmesi için scroolu kullanır ve partyi çeker. tplendikten sonra canavarların saldırmaması için kıpırdamamanız gerekiyor.canavarlar gelince tplenmeyen kişileri öldürür.bu kişiler öldükten sonra kıpırdasanız da olur.temple başladıktan yaklaşık 26dk sonra kare dışına çıkmadan canavarları öldürmeye başlamanız gerekiyor.bu kadar beklemenizin sebebine gelince;bu süre geçmeden eğer 1 yaratık keserseniz yerine yenisi ve daha güçlüsü gelir.içerdeki tüm yaratıkları sağ salim kestikten sonra içerde sağ kalan herkesin invertorysine kutu geliyo.sonra bu kutuyu ister satın ister kırın.ben kırmanızı tavsiye ederim çünkü her yeni patchde kutular siliniyo haberiniz olsun!

• quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

Forgetten Temple zengini olarak elimden geldiğince yardım etmeye çalışayım.

mage olan arkadaşlar öncelikle yanına call friend scrool almaları gerekiyo.bu scrool sundrieste satılıyo 13k fiyatı.içeri girdikten sonra partyde en az 2 mage olmak şartıyla party kurulur. party tam olunca(tam olması şart değil :P) mageler sırayla scroolu kullanacak.1 mage kullandığında kendisi dışında diğer party üyelerini buga sokar diğer mage de ilk scrool kullanan mage in buga girmesi için scroolu kullanır ve partyi çeker. tplendikten sonra canavarların saldırmaması için kıpırdamamanız gerekiyor.canavarlar gelince tplenmeyen kişileri öldürür.bu kişiler öldükten sonra kıpırdasanız da olur.temple başladıktan yaklaşık 26dk sonra kare dışına çıkmadan canavarları öldürmeye başlamanız gerekiyor.bu kadar beklemenizin sebebine gelince;bu süre geçmeden eğer 1 yaratık keserseniz yerine yenisi ve daha güçlüsü gelir.içerdeki tüm yaratıkları sağ salim kestikten sonra içerde sağ kalan herkesin invertorysine kutu geliyo.sonra bu kutuyu ister satın ister kırın.ben kırmanızı tavsiye ederim çünkü her yeni patchde kutular siliniyo haberiniz olsun!

3. Forgotten Temple bug has been fixed. (Friend Teleport Scroll has been disabled)

1.319 patch i ile Friend TP Scroll'un içerideki etkisi sona ermiştir.

www.knightonlineworld.com dan alıntı..

• ARKADASLAR SIZCE GELIRSE KUTU KIRDIRAYIMMI 250 M DDEN SATAMMI BEN ROGUE OKCU YUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavi_Boran

Butun Serverlarin Butun Bolumlerinde Forgetten Tample Var
    Sanirim Forgetten Tample nin Ne Oldugunu Bilmeyen Cok Arkadasimiz Var
    Forgetten Tample Kisacasi İtem Kazanmak İcin Oyunda Yapilan Bir YeniLik
    Forgetten Tample Saatleri Var.. O Saatlerde Maradonda Arenaya Giden Yolda
    Forgetten Tample Yazan NPC ler Var o Saatlerde Oraya GidebiLirsiniz
    Oraya Girdiginizde Sizi Bir Yere İsinLiyacaklar..
    Ve Yaratiklar Cikcak 30 Dk Ölmesseniz ve Yaratiklarin Hepsini Keserseniz Size Bir Kutu Gelcek
    O Kutudan Cok DegerLi Seyler Cikar.. O Kutu Cok pahaLiyada SatiLiyormus ( Henuz Bana cikmadi:(
    Öldügünüzde Ex Kaybetmiyorsunuz.. Onun İcin Rahat Olun ve Formu Okuyup Taktikleri Orenin

EWET COK PAHALI ADAM LAR 500M DEN SATIOR

• Com_X Bilgilerin İcin Cook Tsk Ederiz..
    O Kagidi Bugun Kallanacaz Clandan Arkadaslarla
    Ama Biz O Kagidi Kullanmadanda İcerde Sag KalabiLiyoruz
    Mage 3 Defa Gate Cekiyor Hic Birimiz Kipirdamadan
    Ve Bize Dokunmuyorlar
    Ama Onca Yaratigi O Kisa Surede Kesemiyoruz
    Kutu Vermiyor
    Bence Baska Bir Yolu Var 60-70 e Girenler Bilgi Verin Lutfen..
  • quote:

Hatırladığım kadarıyla 1319 pact ile gelen bir yeniliklerin arasında FORGETTEN TEMPLE(call tp scroll) un kaldırıldığı yazıyor bu açıklamana bunun etkisi ne olabilir sence....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 4 Şubat 2006 20:01:00 >

• temple'a giren herkes 59 olsa, olur bence bu iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

temple'a giren herkes 59 olsa, olur bence bu iş

Bence O Bile Zor
    32 Kisinin 32 Kisi Sag Kalsa 32 Si 59 BiLe Olsa O Kadar Yaratigi O Kisa Surede Kesemez
    Son 5 Dakkada Nasil Keserler Ya
    Nedir Bunun Sirriii
  • Mavi Boran bende sana katılıyorum kardeş
    o kadar yaratıgı kesmek imkansiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: zatoichii

quote:

3. Forgotten Temple bug has been fixed. (Friend Teleport Scroll has been disabled)

1.319 patch i ile Friend TP Scroll'un içerideki etkisi sona ermiştir.

www.knightonlineworld.com dan alıntı..

o yazı hikaye yeni patchden sonra 4 kutu aldım

• şimdi biri diyor vur biri diyor vurma her gün aynı dava. ne yapacağımı bilmemiyorum. son kalan kişi mi kazanıyo. ilk çıkan ezik yaratıkları kesmezsek crimson wing troll warrior falan gelmiyo demi. bide bilgiden çok soru sormuşsunuz demekki pek bişey bilmiyoz. benim bildiklerim veya bildiğimi sandığım şeyler şunlar. yalnızca ilk 32 kişi girebiliyo. (hepsini keserek mi yoksa hiçbişey kesmeden mi yoksa sona kalan mı kazanıyor bilmiyorum) çıkan chest leri gem kırdırdığınız yerde kullanıyosunuz. kaliteli item ler veriyo. bu kadar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

şimdi biri diyor vur biri diyor vurma her gün aynı dava. ne yapacağımı bilmemiyorum. son kalan kişi mi kazanıyo. ilk çıkan ezik yaratıkları kesmezsek crimson wing troll warrior falan gelmiyo demi. bide bilgiden çok soru sormuşsunuz demekki pek bişey bilmiyoz. benim bildiklerim veya bildiğimi sandığım şeyler şunlar. yalnızca ilk 32 kişi girebiliyo. (hepsini keserek mi yoksa hiçbişey kesmeden mi yoksa sona kalan mı kazanıyor bilmiyorum) çıkan chest leri gem kırdırdığınız yerde kullanıyosunuz. kaliteli item ler veriyo. bu kadar :)

ben elimden geldiğince açıkladım yeterli olmadı sanırım içerde son 4-5dk kala saldırıyosun ki dediğin gibi crimson,trol falan gelmesin.yaratıkalrın hepsinin öldürünce içerde sağ kalan herkese veriyo kutu.
  • yaw su bizm karakteride ben koyim bare com_x nerden buşldn senin karakterin ozelliini
  • quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

şimdi biri diyor vur biri diyor vurma her gün aynı dava. ne yapacağımı bilmemiyorum. son kalan kişi mi kazanıyo. ilk çıkan ezik yaratıkları kesmezsek crimson wing troll warrior falan gelmiyo demi. bide bilgiden çok soru sormuşsunuz demekki pek bişey bilmiyoz. benim bildiklerim veya bildiğimi sandığım şeyler şunlar. yalnızca ilk 32 kişi girebiliyo. (hepsini keserek mi yoksa hiçbişey kesmeden mi yoksa sona kalan mı kazanıyor bilmiyorum) çıkan chest leri gem kırdırdığınız yerde kullanıyosunuz. kaliteli item ler veriyo. bu kadar :)

Sana Katiliyorum :-) Bilgiden Cok Herkes Soru Soruyor
    Gerci Bir Arkadas Baya Bilgi Vermistide Ama Bence Onunkilerde Eksik
    İngilizce Bilen Biri knight'in Sitesinden Bununla iLgili Aciklamayi Bize Yazsa Bu Derten Kurtulcaz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.