Şimdi Ara

Forgetten Temple!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ft geldi..kimse kutu alamiyor..nasil olacagini bilen yok mu kimse ft hakkında konuşmamış

• nasıl oluyo orda olay biri anlatsın
  • sona kalan canavarları kesecek canavarların içinden kutuyu çıkarmaya çalışıcak
  • sadece bi kişiye mi çıkıyo chest?
  • işte sona kalırsan canavarları kesçen içinden çıkıo kutu sadece 1 kişi kalıo sona
  • CANAVARLARIN İÇİNDEN KUTU ÇIKMAZ.ORADA YARIM SAAT BOYUNCA SAĞ KALIP BİDE BÜTÜN YARATIKLARI ÖLDÜRÜRSENİZ SİZİ MORADON A ATAR VE İNVENTORY İNİZE KUTUYU VERİR.YANİ GİDİP ORADA 30 DK ÖLMEDEN DURMAK DEĞİL OLAY.HEM ÖLMEYECEKSİN HEMDE YARATIKLARI ÖLDÜRECEKSİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinekk

işte sona kalırsan canavarları kesçen içinden çıkıo kutu sadece 1 kişi kalıo sona

pff 1 kişi falan kalmıyor kaç kişi sona kalırsa ve bütün yaratıkları öldürdüyseniz sizi dışarı atarken inventory inize bi kutu veriyor.
  • çok biliosan sona kal bakalım kutu geliomu bilmion bari yanlış cevap verme eski knıghttan bahs etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinekk -- 6 Ağustos 2006; 20:28:35 >
  • e bunu 1 kişi yapamaz ki kalan herkese vermeleri lazım chest'i, bi de bu ft hergün oluyo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaBeaT -- 6 Ağustos 2006; 20:34:08 >
  • bana hanguk sword çıktı S> Hanguk Sword +0 (Beramus) PM SpY_trk
  • quote:

çok biliosan sona kal bakalım kutu geliomu bilmion bari yanlış cevap verme eski knıghttan bahs etme

evet çok biliyorum bütün yaratıkları kesmeden kutu yerine kutu of bash alırsın çok konuşma bilmiosan sus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuque

quote:

çok biliosan sona kal bakalım kutu geliomu bilmion bari yanlış cevap verme eski knıghttan bahs etme

evet çok biliyorum bütün yaratıkları kesmeden kutu yerine kutu of bash alırsın çok konuşma bilmiosan sus.

lan ap..tl ben ne diom canavarları kesmeme diom canavarın içinden kutu çıkıoz dioz kuş gibisin hala ötüon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinekk -- 6 Ağustos 2006; 21:25:53 >
  • lan alalhın ök.z ü kaç kere kutu aldında konuşuon.dışarı çıkarken verio.içeride hepsini kesceksin sora seni moradon a atarken verio yok 1 kişiye verio yok cart curt cdeğil yane senin dediğin gibi orada kesen herkese verir.
  • Bende girdim ftye bug yaptık bug oldu ama kesmeniz gerekiyor tüm yaratıkları sona doru dm ve en son VOLCANİC ROCK çıkıyor
  • SİNEK VS VUQUE gelıştırırlır zamanla taktık heyecana gerek yok
  • bu bug olayı ne ya? mage tpliyo fln?
  • biri bunun türkiye ye göre saatlerini ve günlerini verirse çok sevinirim her server için aynımı
  • ben demin ark la girdim ft de son 3 kişi kaldık alttan birden yazı geçti bitti diye sonra bütün canavarlar yattı 1 dk sonra maradona ışınlandık ama kutu gelmedi
    bir de eziq ft siydi yollanan canavarlar hiç de eziq deildi
    biraz saçma nasıl bütün yaratıkları keselim
    zate ilk bir dk da çoğu kişi yatıo

?????????????????????????????
  • Dün gece x1de girdim bug oluyodu forgettonda ortada öle oturduk bekledik son 10dk felan saldırdık ama alamadık kutuyu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.