Şimdi Ara

FORGOTTEN TEMPLE da kutu nasıl alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu topic i açmamın nedeni ft ye son üç girişimde elim boş döndüm. bu olay ister istemez beni üzüyor. malesef arkadaşlar ft hakkında hiç bişey bilmiyorlardı. bu yüzden ft hakkında birkaç bilgi yazmak istiyorum.

FT ye nasıl girilir:

İki tür ft vardır 46-59 ve 60-80 bu anlatacağım ikisi için geçerli.

yukarıdan "60-80 forgotten temple at 5" yazısı geçtimi ft ye 5 dk kalmış ve ft girişinin önüne yerleş demektir.

5 dk sonra yukarıdan yine yazı geçmeye başlar ve girişler başlamak üzeredir. ilk yazıdan itibaren saymaya başlarsanız 4. yazı ekrandan kaybolur kaybolmaz giriş için tıklarsanız sizi içeri alır.

FT de nasıl hayatta kalınır

30 dk hayat ta kalma mücadelesi vermeniz gerekecek bende size bunu anlatacam.

içeride orc-human (kırma) party kurulabilir. party kurmak için 2-3 dk zaman var.

ilk yaratıklar çıkmaya başlayınca 28 dk sonra çalacak şekilde alarm kur.

TYONlar çıkana kadar herşeyi kesin fakat TYON ları ellemeyin kestikçe daha güçlüleri çıkmaya başlıyor trol king ve daha irilerine kadar yolu var.peki biz ne yapacaz diye sorcaksınız kolay kurduğunuz alarm çalana kadar içeride kaç kişiyseniz hep beraber etrafta koşturmaya başlıyacaksınız.guruptan kopmamaya gayret edin.

28 dk geçti ve alarm çaldığında hala hayattaysanız artık yaratıkları kesme zamanı gelmiştir.önünüze çıkanı yardırın bu kalan 2 dk yaratıkları kesmenize yetecektir. bu iki dk icinde ölmezseniz...

geriye kutuyu alıp açtırmak kalır.

bu konuda sizi azda olsa bilgilendirmeye çalıştım hadi size kolay gelsin

• Arkadaşım ne görürsen vur kes öldür biç acıma elbet kutu alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_emre -- 13 Nisan 2007; 20:39:43 >
  • Ek bilgi: 46-59normal keser hepsini. 60-80 için 1 provoker lazım. Bütün haywanları peşine takacak ve dönecek. Diğer kişiler de sadece uzaktan dalan haywanları kesecek. Orc bowman falan. son 5 dk kala kesin hepsini.
  • ben bu kutuyu tam 23 kez aldim yanildigin noktalar var
  • ft hakkında bilgilendirdiğiniz için teşşekürler
  • 46-59 da önüne geleni kesmek gerekiyor yoksa TW lerde yatıyosun
  • Eger süre baslar baslamaz dalarsanız kestiginiz kadar ve daha büyük canavarlar cıkmaya devam eder. 29. dakikada cıkan mob' u görmek bile istemezsiniz. Onun için arkadasın dediği gibi 25 veya 28 dakika ilk cıkan slotu bitirmemeye gayret etmek sart.
  • 46-59 a Hep gıderım Hıc kacırmam 1 kere kutu alamadım Specter die yaratık cııkıo static nova atıo herkes yerde :S
  • saol kardeş nerden girilio peki sölersen sewinirim şimdiden saol
  • biz logosta ilk çıkan yaratıktan itibaren dalıyoruz. spectora uzaktan vuran salaklar olmadıkça her kutuyu alıyoruz. beklerseniz zor dayanırsınız.
  • Beramustada ılk cıkan canavara dalıyolar genede kutu alıyolar..En kotusu Ft dekı canavarlar cok vuruyor Orn : Troll 1000 vuruyorr...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aelmacioglu

saol kardeş nerden girilio peki sölersen sewinirim şimdiden saol

moradon da iki inn arasında kalan merdivenlerin yukarısındaki npc den giriliyo
  • iyi topic de tüm canawarları kememiz gerekmiomu:(i?
  • evet tüm canavarları kesmek diye bişey yok hatta kesebilmek diyeyim. kestikçe daha güçlüleri geldiği için millet teker teker ölmeye başlıyo 15 dk dan sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.