Şimdi Ara

'Forlan’ı Beşiktaş alamadıysa, siz hiç alamazsınız' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -quaresma-

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Futbol bölümünün yeni hali böyle demek... Neredeyse herkes insanları kendi takımından soğutma çabasında. Birşeyleri abartmak ne kadar da hoşumuza gidiyor.

Keşke seni Beşiktaşlılar bölüm yasaklıyken buralarda görebilseydik.

Ben her dakika buradaydım. Bütün gün takip ediyordum konuları, yeterince sıkı bir taraftarımdır. Bölüm o zaman da sorunluydu, şu an iyice garipleşmiş.

Bilmiyorum, mesela çok sevdiğim, yenilsek bile izlemekten olağanüstü zevk aldığım Q7 bile artık yavaştan itici gelmeye başladı. "Dünya klübü" , "en iyisiyiz" , "bir numarayız" , "Avrupa'da bir tek biz konuşuluyoruz" vs... gibi söylemlerle dolup taşan bir bölüme döndü burası. Sizlere çok mu normal geliyor? Bende mi sorun var sadece?

• quote:

quote:

Futbol bölümünün yeni hali böyle demek... Neredeyse herkes insanları kendi takımından soğutma çabasında. Birşeyleri abartmak ne kadar da hoşumuza gidiyor.

• quote:

quote:

quote:

Ben her dakika buradaydım. Bütün gün takip ediyordum konuları, yeterince sıkı bir taraftarımdır. Bölüm o zaman da sorunluydu, şu an iyice garipleşmiş.

Bilmiyorum, mesela çok sevdiğim, yenilsek bile izlemekten olağanüstü zevk aldığım Q7 bile artık yavaştan itici gelmeye başladı. "Dünya klübü" , "en iyisiyiz" , "bir numarayız" , "Avrupa'da bir tek biz konuşuluyoruz" vs... gibi söylemlerle dolup taşan bir bölüme döndü burası. Sizlere çok mu normal geliyor? Bende mi sorun var sadece?

Ulusal basında öne çıkan haberlere konu açıyoruz.

"en iyisiyiz" , "bir numarayız" , "Avrupa'da bir tek biz konuşuluyoruz" gibi söylemlerde bulunmadık.

Biz demedik Fergusona git Bjk hakkında bişeyler söyle diye.

Biz demedik Morinhoya Bjk hakkında bişeyler söyle diye.

Bizmi dedik Real Madride gel bize maç teklif et diye.

C.Ronaldonun kafasına silah dayamadık Türkiye denince aklıma Beşiktaş geliyor de diye.

Bu haberlerden rahatsız olanların derdi Beşiktaşın biraz ses getiren transferlerle Avrupa basınında yer almasından rahatsız. Ama Beşiktaş 8 yince dünyaya rezil oldunuz diye dalga geçenler aynı kişiler. Bu çelişkiler bir son bulursa futbol bölümü rahatlar.

• Bu yukarıda verdiğin örneklerin hepsinin bir sebebi var. Birisi iki laf ediyor, hemen "dünya takımıyız".

Yahu Demirören ile C.Ronaldo'nun bir bağlantısı olmasaydı adam neden söylesin böyle? Ya da aynı şekilde Morinho ile? Nabza göre şerbettir bu. Adam elbette öyle söyleyecek. Bunları ciddiye alıp burada havalara girmek bana son derece garip geliyor.

Bugün gidip Messi ile konuşulsa adamdan aynı sözleri mi bekliyor olacaksınız? Ha bir gün işi düşer Beşiktaş ile, hemen övmeye başlar.

Basında yer almamız gayet normal, ses getiren transferler yaptık sonuçta. Ama bazı şeyleri de abartmamak lazım diye düşünüyorum.
  • quote:

Bu yukarıda verdiğin örneklerin hepsinin bir sebebi var. Birisi iki laf ediyor, hemen "dünya takımıyız".

Yahu Demirören ile C.Ronaldo'nun bir bağlantısı olmasaydı adam neden söylesin böyle? Ya da aynı şekilde Morinho ile? Nabza göre şerbettir bu. Adam elbette öyle söyleyecek. Bunları ciddiye alıp burada havalara girmek bana son derece garip geliyor.

Bugün gidip Messi ile konuşulsa adamdan aynı sözleri mi bekliyor olacaksınız? Ha bir gün işi düşer Beşiktaş ile, hemen övmeye başlar.

Basında yer almamız gayet normal, ses getiren transferler yaptık sonuçta. Ama bazı şeyleri de abartmamak lazım diye düşünüyorum.

Arkadaş haklı. Cevaben burada görünüp görünmeme gibi bir yorum yapan arkadaş sapla samanı karıştırmasın. Ben de yıllardır buradayım;son zamanlarda daha çok yazıyorum ama kimi zaman yapılan, söylenen şeylere yorum yapma bile gereği duymuyorum.
    O kadar banal ve kalitesiz geliyor bana.

Beşiktaş bir AŞK tır. Beşiktaşta semt pazatında gezmek, Dolmabahçede yürümek, Barbarostan meydan inmek, liman dan Kabataşa yürümek bir zevktir.
    Metin-Ali-Feyyazlı dönemleri, Şifo Mehemeti, Gökhanı, Takoz Recepi, Kaptan Rızayı, Sergeni, Gordon Milneyi, izlemek, hatırlamak başkadır.
    Biz Beşiktaş taraftarıyız. Benimle Beşiktaşlılık yarışın girecek adamı adamdan saymam.
    Ama şimdi bir başka oldu hakikaten. Şöyle büyüğüz, dünya kulübüz, bize gelmezse kimse gelmez, Ronaldo TR den bir Beşiktaşı biliyorum dedi..
    Bir havalar, bir kasılmalar. Hepsi gereksiz. Ronaldo başkanla ortak olmuş milyon dolar kazancak. Adam bizi keyfine bilmiyor. Nezaketen söylenmiş şeylerle övünmek ne kadar gereksiz.

Beşiktaşı bileceklerse sahada bellerini büküp bildirmeliyiz. Böyle şeylere gerek yok. İhtiyacımız da yok. Her taraftar için zaten takımı gönlünde büyüktür.

Genç taraftarlara tavsiyem biraz eski Beşiktaşlı duruşunu araştırsınlar. Babalarına, abilerine sorsunlar,. İmkanları varsa Beşiktaşta şöyle bir dolaşıp yaşı büyük abilerine sorsunlar.

• Bu masalları bölüm yasakları kaldırılsın dediğimiz zaman da duyabilseydik keşke.
  • quote:

Beşiktaşı bileceklerse sahada bellerini büküp bildirmeliyiz. Böyle şeylere gerek yok. İhtiyacımız da yok. Her taraftar için zaten takımı gönlünde büyüktür.

Daha ne denilebilir ki?

Ben bunca zaman genel olarak Fenerbahçe'yi sevmemişimdir. Bunun asıl sebebi yöneticilerinin ve buna bağlı olarak taraftarlarının gereksiz böbürlenmeleriydi. Şimdi aynısını biz yapıyoruz ve bu da şahsen hoşuma gitmiyor. Daha ağırbaşlı olmalıyız bence.
  • Açıkçası benim bahsettiğim şeylerle bölüm cezaları arasında hiçbir bağlantı yok. Ben buradaki genel davranıştan bahsediyorum, iticilikten bahsediyorum. Olay sadece forum değil ki. Dışarıda da benzer davranışlar mevcut.
  • Beşiktaşta semt pazatında gezmek, Dolmabahçede yürümek, Barbarostan meydan inmek, liman dan Kabataşa yürümek bir zevktir.
    demişsin.....

Beşiktaşı Senin mahellenin takımı olarak kalsın istiyorsan geç bunları arkadaş.

musakka senin gs ve fb li çok arkadaşın varsa bu senin sorunun. onlara git sevimli görün.
  • Yorumlarınız bana göre komedi. Sizde etki altında kalmışsınız. Gelmiş Beşiktaşlılığı öğretiyorunuz, yaşınız başınız kaç sizin?

Beşiktaş burda sekiztaş olurken, 3.büyük olurken, şikeci yataşçı olurken nerdeydiniz, burası herkese açık bir forum ya? İyi gün taraftırıydınız demekki. Rakip taraftarlar açtığımız konuları katledince nerdeydiniz? 8 yediğimiz gece kabuğunuza çekildiniz, biz buradaydık. Şimdi biz kendi konularımızla başbaşa kalıncamı düzen bozuldu?

Öyle bir yorum yapmışsınızki, sanki biz C.Ronaldo ve Q7 sayesinde Beşiktaşlı olduk. Özelden isterseniz ispatlayayım size nasıl Beşiktaşlı olduğumu. Beşiktaşlılığı sadece forum ortamındaki yorumlardan ibaret sanıyorsanız eğer.
  • Burada söylenen şeylerin bölüm yasakları ile ne alakası var diyecektim arkadaş söylemiş tam.
    Cevap vereceksiniz söylenen şeylere cevap verin arkadaşlar.
    Bana gelip alakasız şeylerden bahsetmeyin. O konuyu başka ortamlarda başka konularda tartışırız, tartışıyoruz da zaten.

Bu şekilde ne oluyor biliyormusunuz? Her konu aynılaşıyor. Bölümler herkese açıkken de öyleydi. Bir meseleden bahsediyorken biri gelip 8-0 diyordu biri gelip Alex diyordu vs vs vs. Şimdi de biri orta sahadan bahsederken öbürü biz dünya külübüyüz diyor. Öteki gelip Q7 hepsine bedel diyor.
    Biri beşiktaşlılık duruşundan bahsederken, öbürü bölüm yasaklarından bahsediyor. Sonuçta her konuyu bir şekilde aynı ve sonuçsuz hale getiriyorsunuz.

Özetle anlattıklarımız masal gibi geliyorsa okumaz kendi hikayeni yaşamaya devam edersin.
  • belki bizim taraftarr burada nispet yapıyor bazı şeylere

sadece forum için konuşuyorum

geçen yaz hemen hemen her quaresma konusuna sebepsiz yere girip saçma sapan yorum yaptılar

sonuç; quaresma konularında aşırı bi artış oldu..

hatta ve hatta millet normalde eleştirmeye cesaret edemezken uğur melekenin konusunda içini dökme fırsatı buldu

vicroria ya golü dedem de atar dendi..

neden o takıma atılan gol resmi gol hükmü taşımıyor mu..

birileri çıkıp o golü atamasa dedeler ile küvette bulursun kendini heralde (dedem de atar diyene selam yolladım )

alakasız konularda beşiktaş üçüncü büyük dediler

sonuç;

bizim taraftar da onlara inat sürekli böyle konular açtı..

gs bjk kardeş diyenler

beşiktaş sayesinde kendileri kardeş oldu

her zaman kötü işler yapılmıyor burda demek

bakın forumda kardeşli dakikalar yaşatıyoruz

ama sonuç olarak burada birçok şey abartılıyor bu kabul

ama bunun da bi sebebi var bana göre

• ben hiç beşiktaşa gidemedim beşiktaşlı değil miyim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

ben hiç beşiktaşa gidemedim beşiktaşlı değil miyim yani

Sende bir hikaye yaz kendi hikayeni yaşa
  • quote:

Yorumlarınız bana göre komedi. Sizde etki altında kalmışsınız. Gelmiş Beşiktaşlılığı öğretiyorunuz, yaşınız başınız kaç sizin?

Beşiktaş burda sekiztaş olurken, 3.büyük olurken, şikeci yataşçı olurken nerdeydiniz, burası herkese açık bir forum ya? İyi gün taraftırıydınız demekki. Rakip taraftarlar açtığımız konuları katledince nerdeydiniz? 8 yediğimiz gece kabuğunuza çekildiniz, biz buradaydık. Şimdi biz kendi konularımızla başbaşa kalıncamı düzen bozuldu?

Öyle bir yorum yapmışsınızki, sanki biz C.Ronaldo ve Q7 sayesinde Beşiktaşlı olduk. Özelden isterseniz ispatlayayım size nasıl Beşiktaşlı olduğumu. Beşiktaşlılığı sadece forum ortamındaki yorumlardan ibaret sanıyorsanız eğer.

Yaşım 30 istiyorsan kimlik fotokosi koyayım buraya
    O 3 mesaj atıp sallayan arakdaşa hiç cevap vermeyeceğim zaten.

Quaresma nikli arkadaş. Sana diyeceğim de azıcık sakin olman. Neredeyse Beşiktaşlıları bile haracayaksın. Nerde kaldı diğer takım taraftarları..
    Beşiktaş için uğraşan elinden geleni yapan, maddi manevi destek olan bir insanı bile afaroz etme heyecanı gördüm sende..
    Biraz sakin olmanı öneririm.

Şunlar şunları yapıyorken siz neredeydiniz?
    Spesifik bir olay söyle cevabını hatırladığım kadar vereyim çok merak ediyorsan.
    Şu maçta nederdeydiniz?
    Ya stadda ya TV başındaymışımdır.

8-0 gecesinde veya herhan gibi bir başarısız günde saklanacak değilim. Bende iş gidiyorum her gün dışarıya çıkıyorum, dalga geçenlere kendi makus olaylarını hatırlatıyorum. Öyle insalar hakkında bilip bilmeden yorum yapman çok yanlış. Biz burada birşey dediysek insanları hedef almıyoruz bir düşüncenin yanlış olduğunu belirtiyoruz.
    Ama seninle en temel insanlık konularında bile çelişiyoruz olmazki böyle..
    Bazılarının ne yeptığı beni bağlamaz. Genele söylenecek şeyler için bana hitap etme. Bak ben sana söylüyorum söyledeğimi. Genele söylediğim şeyelr için de seni adres almıyorum.
    Bak anlayışla söylüyorum. Beşiktaşlı olduğun için. Bu yüzden dikkatli ve sakin okursan anlayacaksın umarım.
    Senin burada böyle yorum yapman, ya da her ne yapıyorum diyorsan artık Beşiktaşı büyütmüyor ya da şampiyon yapmıyor. Faydası yok.
    Beşiktaşa destek olmak konusunda ise destek olunacak yollar belli. Biz de bunu her zaman yaptık,yapıyoruz.
    Burda beşiktaşlı arkadaşlar bir şeyler paylaşmak istiyorsak eğer biraz saygılı ve biraz tahammüllü olmayı tavsiye ederim.

Neyse gereğinden fazla sözü sevmem.

@Tautou kardeşim de söylemiş zaten biraz abartmanın zararı yok ama aşırıya kaçıp gerçeği de göz ardı etmezsek iyi olur

Kalın sağlıcakla.Çoğu konu gibi bu konu baydı

• quote:

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

Burada söylenen şeylerin bölüm yasakları ile ne alakası var diyecektim arkadaş söylemiş tam.
    Cevap vereceksiniz söylenen şeylere cevap verin arkadaşlar.
    Bana gelip alakasız şeylerden bahsetmeyin. O konuyu başka ortamlarda başka konularda tartışırız, tartışıyoruz da zaten.

Bu şekilde ne oluyor biliyormusunuz? Her konu aynılaşıyor. Bölümler herkese açıkken de öyleydi. Bir meseleden bahsediyorken biri gelip 8-0 diyordu biri gelip Alex diyordu vs vs vs. Şimdi de biri orta sahadan bahsederken öbürü biz dünya külübüyüz diyor. Öteki gelip Q7 hepsine bedel diyor.
    Biri beşiktaşlılık duruşundan bahsederken, öbürü bölüm yasaklarından bahsediyor. Sonuçta her konuyu bir şekilde aynı ve sonuçsuz hale getiriyorsunuz.

Özetle anlattıklarımız masal gibi geliyorsa okumaz kendi hikayeni yaşamaya devam edersin.

Varsa rahatsızlığınız şikayet butonu orada duruyor. Sizde konuyla alakasız hikayeler yazıp, kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulamayın lütfen, semt havası alıp nostaljilere dalmanın ötesinde fanatikler var çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: sah1903

Beşiktaşta semt pazatında gezmek, Dolmabahçede yürümek, Barbarostan meydan inmek, liman dan Kabataşa yürümek bir zevktir.
    demişsin.....

Beşiktaşı Senin mahellenin takımı olarak kalsın istiyorsan geç bunları arkadaş.

musakka senin gs ve fb li çok arkadaşın varsa bu senin sorunun. onlara git sevimli görün.

Ya iki günlük üyesin, tanımadan laf ediyorsun; ya da fake'in tekisin.

Yeni üye olman hiç sorun değil. Ama gelip bu şekilde giriş yapıyorsan seni zaten ciddiye almam. Burada birçok üye olabilir benimle zıt düşünen -ki var. Kendimizi ifade ediyoruz burada. Amaç saldırmaksa başka kapıya lütfen.
  • quote:

Yorumlarınız bana göre komedi. Sizde etki altında kalmışsınız. Gelmiş Beşiktaşlılığı öğretiyorunuz, yaşınız başınız kaç sizin?

Hala ben neden bahsediyorum, sen neden bahsediyorsun... Kimsenin etki altında falan kaldığı yok, işinize gelmeyince anlamsız saptamalarda bulunmayın. Burada yorum yapınca mı Beşiktaş'lı olunuyor? Kimse kabuğuna falan çekilmedi, merak etme sen. Ayrıca ben şahsen kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulamadım, haddime değildir zaten. Gördüğümüzü söylemek mi sorun oluyor sizin için?

Yeni değil, geçen sezonun başından beri bölüm böyleydi. Ses getiren transferler yaptık ama taraftardaki etkisi daha abartı oldu. Millet birbirini gaza getiriyor, sanki dünyanın en iyi takımıymışız gibi havalarda insanlar. Yahu tamam taraftarsın, seviyorsun, hepimiz seviyoruz. Ama işin dozunu da abartmamak lazım bence. Benim hoşuma gitmiyor böyle bir bölüm. Kendi sorunumuzu da dile getiremeyeceğiz artık?

• Bir karar ver sende. ''Futbol bölümünün yeni hali böyle demek'' diyerek konuya giriş yapıyorsun, sonra ''Yeni değil, geçen sezonun başından beri bölüm böyleydi'' diyorsun. Neyi savunduğun belli değil.
  • @ Tautou, söylediğin gayet mantıklı. Nispet yapılır zaten, biz de yaptık sonuçta. Ama "karşı taraf da bize böyle diyor" derken biraz da sebebine inmek lazım. Bunda da abartılı nispet ve yere göğe sığdıramamanın büyük önemi vardır bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.