Bir karar ver sende. ''Futbol bölümünün yeni hali böyle demek'' diyerek konuya giriş yapıyorsun, sonra ''Yeni değil, geçen sezonun başından beri bölüm böyleydi'' diyorsun. Neyi savunduğun belli değil.
O zaman anlamaya çalış yazdıklarımı, aradan iki cümle çekip laf sokmaya çalışma sen de.
Bahsettiğim şey bu bölüm ayrılmasından sonra durumun iyice felakete dönüşmesidir. Yoksa dediğim gibi zaten bunların genel başlangıcı geçen sezondur.
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
Bir karar ver sende. ''Futbol bölümünün yeni hali böyle demek'' diyerek konuya giriş yapıyorsun, sonra ''Yeni değil, geçen sezonun başından beri bölüm böyleydi'' diyorsun. Neyi savunduğun belli değil.
O zaman anlamaya çalış yazdıklarımı, aradan iki cümle çekip laf sokmaya çalışma sen de.
Bahsettiğim şey bu bölüm ayrılmasından sonra durumun iyice felakete dönüşmesidir. Yoksa dediğim gibi zaten bunların genel başlangıcı geçen sezondur.
Kendini doğru dürüst ifade edemeden karşındakinin seni anlamasını bekliyorsun. Yazdıklarının bilincinde ol, laf sokturma o zaman kendine. Yeni sistem ile hiçbir alakası yok bu durumun.
Büyük ihtimalle şu an maçlar falan başlamadığı için taraftarlar kendi aralarında eğleniyor, yarın öbür gün maçlar başlayıp da, iyi ya da kötü sonuçlar almaya başlayınca bu muhabbetler bitecektir diye düşünüyorum.
İkincisi, futbol bölümünde pek görülmeyen, mesaj atmayan, takımının hakkını savunmayan, bölüm cezaları olduğunda yanımızda olmayan üyelerin, şimdi gelip yeni sistemi beğenmediklerini söylemesi biraz abesle iştigal doğrusu
quote:
Orijinalden alıntı: sah1903
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
ben hiç beşiktaşa gidemedim beşiktaşlı değil miyim yani
Sende bir hikaye yaz kendi hikayeni yaşa
ben en kralını yaşıyorum merak etme iyi ki beşiktaşlıyım diyecemde zaten başka tutubileceğim takım mı var:)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sah1903
Beşiktaşta semt pazatında gezmek, Dolmabahçede yürümek, Barbarostan meydan inmek, liman dan Kabataşa yürümek bir zevktir. demişsin.....
Beşiktaşı Senin mahellenin takımı olarak kalsın istiyorsan geç bunları arkadaş.
musakka senin gs ve fb li çok arkadaşın varsa bu senin sorunun. onlara git sevimli görün.
Ya iki günlük üyesin, tanımadan laf ediyorsun; ya da fake'in tekisin.
Yeni üye olman hiç sorun değil. Ama gelip bu şekilde giriş yapıyorsan seni zaten ciddiye almam. Burada birçok üye olabilir benimle zıt düşünen -ki var. Kendimizi ifade ediyoruz burada. Amaç saldırmaksa başka kapıya lütfen.
3 taneden 1 tanesini almış diye yazdığım cümleden dolayı 7 gün ceza almışım. 30 yaşına kadar paras yüzü görmedik. bu senelerde paramız olamaya başladı tüm hayallerimi gerçekleştirmeye başladım. forma alabildim ve bir çok taraftar ürünü. Ve en önemlisi Beşiktaşımın Kupa finaline 12 saatlik yoldan giddip. ve abartarak dolu dolu yaşadım geldim. Şimdiki hedefim inönüye gitmek. sonrada bir avrupa maçına gitmek. Niyemi yazdım öylesine. Kendi hikayemi yazıp kendi hikayemi yaşamak için.
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Büyük ihtimalle şu an maçlar falan başlamadığı için taraftarlar kendi aralarında eğleniyor, yarın öbür gün maçlar başlayıp da, iyi ya da kötü sonuçlar almaya başlayınca bu muhabbetler bitecektir diye düşünüyorum.
İkincisi, futbol bölümünde pek görülmeyen, mesaj atmayan, takımının hakkını savunmayan, bölüm cezaları olduğunda yanımızda olmayan üyelerin, şimdi gelip yeni sistemi beğenmediklerini söylemesi biraz abesle iştigal doğrusu
Kesinlikle. Kullanılan ifadelerin espri amaçlı olduğunu anlamak için beyin fırtınası yapmaya gerek yok. Ha çok da rahatsız oluyorsan özelden nazikce rahatsızlığını dile getirirsin. Ufak sebeplerden dolayı ulu orta sağa sola gider yaparak belli bir kesime şirin, bizlere antipatik gözükmeye çalışanların samimiyetine zerre kadar inanmıyorum.
musakka seni severim ismen de tanıyor olsam, bir kere bak sadece bir kere böyle hararetli Beşiktaş için konuş be arkadaşım. Seni her zaman ya Beşiktaş konuşulurken muhalefet yorumlarla görüyorum, yada Galatasaraylı arkadaşlarına ikinci elde orda burada avukatlık yaparken. Senin her türlü muhalefetine rağmen biz seni seviyoruz sanırım sorun olan bu.
quote:
Orijinalden alıntı: PR0_BJK
Siz derken 17 takım birleşseniz alamazsınız,bir Beşiktaş değilsiniz.Onlar dünya kulübü.Vizyonunuz yetmez.Demek istememişse ben bu işte art niyet ararım.
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
musakka seni severim ismen de tanıyor olsam, bir kere bak sadece bir kere böyle hararetli Beşiktaş için konuş be arkadaşım. Seni her zaman ya Beşiktaş konuşulurken muhalefet yorumlarla görüyorum, yada Galatasaraylı arkadaşlarına ikinci elde orda burada avukatlık yaparken. Senin her türlü muhalefetine rağmen biz seni seviyoruz sanırım sorun olan bu.
Hocam ben forumda kavga etmem. Gerektiğinde lafımı söylerim ama büyüyecek tartışmalara girmem, az çok tanıyorsun beni.
Sizin burada her dakika futbol için kavga ettiğiniz insanlarla ben gerçek hayatta tartışıyorum. İşin ilginci onlar da beni fanatik görüyorlar, durmadan sizi kolladığımı söylüyorlar. İsim vermeye gerek yok, az çok biliyorsundur zaten bu kişileri. Arkadaşım olabilirler ancak bu kimseye sevimli görünmemi gerektirmiyor, en nefret ettiğim şeydir yalakalık. Aksine arkadaşım olduğu için çatır çatır konuşurum.
Avukatlık yaptığımı söylediğin insanın keşke sabıka kaydına baksan da, en çok hangi adminin ceza verdiğini görsen... Her cezasında yine tartıştık ettik. Ama forum başka, özel hayat başka. Ömrümde de sırf arkadaşım diye yanlışa doğru demedim. Hatta biraz da o yüzden artık buradayım normal bir üye olarak.
Ben burada bizbizeyiz diye hafiften sorunumu anlatmaya çalıştım ama bana sarfedilen cümleleri sen görüyorsun. Derdimi söylemem bu kadar çok sorun oluyorsa, insanları "yalakalık" gibi saçma sapan düşüncelere sokuyorsa bir daha söylemem. Halbuki ben de sizden bu derdimizin sebebini sorgulamanızı beklerdim.
Diğer takım taraftarlarıyla kavgaya alışmışız onlar gidince kendi aramızda kavgaya başladık
quote:
Orijinalden alıntı: Tautou
belki bizim taraftarr burada nispet yapıyor bazı şeylere
sadece forum için konuşuyorum
geçen yaz hemen hemen her quaresma konusuna sebepsiz yere girip saçma sapan yorum yaptılar
sonuç; quaresma konularında aşırı bi artış oldu..
hatta ve hatta millet normalde eleştirmeye cesaret edemezken uğur melekenin konusunda içini dökme fırsatı buldu
vicroria ya golü dedem de atar dendi..
neden o takıma atılan gol resmi gol hükmü taşımıyor mu..
birileri çıkıp o golü atamasa dedeler ile küvette bulursun kendini heralde (dedem de atar diyene selam yolladım )
alakasız konularda beşiktaş üçüncü büyük dediler
sonuç;
bizim taraftar da onlara inat sürekli böyle konular açtı..
gs bjk kardeş diyenler
beşiktaş sayesinde kendileri kardeş oldu
her zaman kötü işler yapılmıyor burda demek
bakın forumda kardeşli dakikalar yaşatıyoruz
ama sonuç olarak burada birçok şey abartılıyor bu kabul
ama bunun da bi sebebi var bana göre
Tartışmaya gerek yok arkadaş durumu gayet güzel açıklamış bnce.
quote:
Futbol bölümünün yeni hali böyle demek... Neredeyse herkes insanları kendi takımından soğutma çabasında. Birşeyleri abartmak ne kadar da hoşumuza gidiyor.
Yönetici olsan bunu der miydin doğruyu söyle
Bu arada böyle konular açmaya gerek yok, asaletimiz suskunluğumuzda kalsın ;)
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Futbol bölümünün yeni hali böyle demek... Neredeyse herkes insanları kendi takımından soğutma çabasında. Birşeyleri abartmak ne kadar da hoşumuza gidiyor.
Yönetimin yaptığı değişikliğin kötü olduğu anlamına gelmiyor bu söylediklerim; üyelerin arasındaki bir durum olduğu için elbette söylerdim yine. Yönetimi ilgilendirdiği zaman da söylerdim ama o da yönetim bölümü içerisinde olurdu.
ligler başlasın ak koyun kara koyun ortaya çıkacaktır. galatasaray bu transfer politikasıyla geçen seneyi bile mumla arar.demedi deme ibrahim
quote:
quote:
quote:
Yönetimin yaptığı değişikliğin kötü olduğu anlamına gelmiyor bu söylediklerim; üyelerin arasındaki bir durum olduğu için elbette söylerdim yine. Yönetimi ilgilendirdiği zaman da söylerdim ama o da yönetim bölümü içerisinde olurdu.
:) Senin Beşiktaşlı olduğunu bilmiyordum bu arada, yakışır ...
Ben de sabırsızlanıyorum lig için, ben geçen sezon ne kadar kötü duruma düşsek de aynı zevkle aynı heyecanla izledim maçları, şampiyonluk şart değil, Beşiktaş'ı izlemek yeter.
quote:
quote:
quote:
quote:
:) Senin Beşiktaşlı olduğunu bilmiyordum bu arada, yakışır ...
Ben de sabırsızlanıyorum lig için, ben geçen sezon ne kadar kötü duruma düşsek de aynı zevkle aynı heyecanla izledim maçları, şampiyonluk şart değil, Beşiktaş'ı izlemek yeter.
Aynen katılıyorum. Beşiktaş maçlarını izlemek hiç bu kadar haz vermemişti şimdiye kadar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme