Şimdi Ara

Forma alacağım ama... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun hocam.gelince çok beğeneceksin demedi deme güle güle kullan..
  • bende koleksiyon için 12-13 efsane çubuklu aldım dün kolunda avrupa ligi logosu olan yeni formalar hediye gelmişti almama gerek kalmadı onları zaten alsaydımda taraftarın gücünü alırdım sadece.
  • http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=12705

bunu almanızı tavsiye ederdim.
  • Çubukludaki berbat yazı fontu yüzünden beyaz formadan aldım. Ne olurdu fonta biraz özen gösterselerdi. :)
  • Dün değil önceki gün sipariş verdim, o gün baskısı vesaire yapıldı ve ertesi gün kargoya verildi, bugün sabah saatleri de teslim aldım, normal mağazadan alınmış gibi paketlenmişti, kısacası kargo konusunda da sıkıntı olmadı.

Bu arada, fotoğrafa bakıp da yanılgıya düşmeyin diye önceden söylüyorum, IPhone 3GS kullanıyorum, kamerası yeni nesle göre hayli kötü olduğundan - bizzat söylüyorum ki - fotoğraf ile gerçeği arasında %80 gibi bir fark var, internetteki fotoğraflarla formanın neredeyse alâkası yok, bir kere sarının tonu çok iyi tutturulmuş, laci de kabarık gibi çok hoş duruyor, sprey diyorlar ama yakından bakında desen çok hoş gözüküyor, armalar kabartma şeklinde çok hoş durmuş, açıkçası benim sadece arka taraf pek hoşuma gitmedi, alt taraf ön taraftan asimetrik bir şekilde kesilmiş gibi duruyor, gerçi bu benim takıntılarım ile alâkalı da olabilir :) Dediğim gibi fotoğraf ile gerçeği arasında %80'den daha fazla bir fark var, fotoğrafta renklerin tonu net olmadığı için ve formadaki derinliği göremediğiniz için hiç hoş gözükmüyor ama canlı canlı görünce gerçekten çok hoş gözüküyor.

Forma alacağım ama...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.