Şimdi Ara

Forma alacağım ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fenerium'un resmi sitesine forma alayım diye girmiştim ki birkaç konu aniden kafama takıldı.

Birincisi hepimizin malumu Fenerbahçe'nin 13/14 formaları berbat, 12/13 formalarından almayı düşündüm fakat zaten son formamı 09/10 sezonunda almıştım, o yüzden hazır yeni bir tane alıyorken yeni sezon forması olsun diyorum. Bundan mütevellit kararsız kaldım, sizin görüşleriniz neler? Ayrıca en başta çubuklu almayı planlıyordum fakat patronlar sağolsun efsane çubuklunun da adını batırdılar yani, neyse konuyu dağıtmayayım. Sezon + Forma Tipi tavsiyeleriniz neler?

İkinci sorum ise şu, dediğim gibi yakınlarda Fenerium olmadığından internetten alıyorum hâliyle deneme şansım olmuyor, boyum 1.80, kilom 72, sizce kaç beden almalıyım formayı?

• Beden l forma Fenerbahce güneşi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozn.

Merhaba arkadaşlar,

Fenerium'un resmi sitesine forma alayım diye girmiştim ki birkaç konu aniden kafama takıldı.

Birincisi hepimizin malumu Fenerbahçe'nin 13/14 formaları berbat, 12/13 formalarından almayı düşündüm fakat zaten son formamı 09/10 sezonunda almıştım, o yüzden hazır yeni bir tane alıyorken yeni sezon forması olsun diyorum. Bundan mütevellit kararsız kaldım, sizin görüşleriniz neler? Ayrıca en başta çubuklu almayı planlıyordum fakat patronlar sağolsun efsane çubuklunun da adını batırdılar yani, neyse konuyu dağıtmayayım. Sezon + Forma Tipi tavsiyeleriniz neler?

İkinci sorum ise şu, dediğim gibi yakınlarda Fenerium olmadığından internetten alıyorum hâliyle deneme şansım olmuyor, boyum 1.80, kilom 72, sizce kaç beden almalıyım formayı?

kardeşim sen yeni sezon çubuklu formayı gördünmü yakından.maden forma alıcaksın para çıkacak cebinden git yeni sezonun çubuklusunu al.milletin uzaktanda sallamasına bakma çok kötü bu sezonun formaları diye...taraftar forma evet berbat ama çubuklu bugune kadar üretilen en iyi çubuklulardan biri.yakından görsen anlarsın aslında dediğimi.forumdaki ve feneriumdaki o garip resimlere aldanma..ben forumdaki ve feneriumdaki resimlere baktım,saydım sövdüm bu ne rezalet diye.feneriuma girdim gördüm ve anında çubukluyu aldım

• M al gitsin kalıplar zaten çuval gibi.
    Ayrıca yeni sezon mavi formalar insanın üstünde cidden hoş duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

M al gitsin kalıplar zaten çuval gibi.
    Ayrıca yeni sezon mavi formalar insanın üstünde cidden hoş duruyor..

• Şimdi kararsız kaldım ben, Taraftarın Ruhu formasını mı alayım Çubuklu'yumu alayım? İki formayı da yakından görmedim, forma tanıtımında bayağı afilli duruyorlardı ama o tanıtım olduğundan hâliyle güvenemedim, DHdeki resimler de hayli rezalet olunca kararsız kaldım işte.
  • kardeşim sen git mis gibi çubuklunu al.taraftarın gücü forması çok karışık bi forma.karar senin ama çubuklu derim ben.üşenmedim bak senin için gece gece foto çektim faydası olur diye
     Forma alacağım ama...

Forma alacağım ama...

Forma alacağım ama...

Forma alacağım ama...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

quote:

Orijinalden alıntı: ozn.

Merhaba arkadaşlar,

kardeşim sen yeni sezon çubuklu formayı gördünmü yakından.maden forma alıcaksın para çıkacak cebinden git yeni sezonun çubuklusunu al.milletin uzaktanda sallamasına bakma çok kötü bu sezonun formaları diye...taraftar forma evet berbat ama çubuklu bugune kadar üretilen en iyi çubuklulardan biri.yakından görsen anlarsın aslında dediğimi.forumdaki ve feneriumdaki o garip resimlere aldanma..ben forumdaki ve feneriumdaki resimlere baktım,saydım sövdüm bu ne rezalet diye.feneriuma girdim gördüm ve anında çubukluyu aldım

imzamı atıyorum, aynısı oldu bende de, çubuklu cidden iyi

• Peki çok teşekkürler, Fenerium'dan M alsam, duruma göre sonra geri iade edip L getirtmem mümkün olur mu? Boy ve kilo bir yana, artistlik olmasın da az biraz omuz ve göğüs kası var :) Normalde minimium S beden baz alındığında M giyiyorum ama şimdi burada XS da olduğu için belli olmaz diye diyorum.
  • l sana baya büyük gelecektir. benim boy 1.85-87 falan kilo 75 m neredeyse büyük gelecek s yada m al
  • kardeş M beden al.üstteki forma s ile m arası.genç 176 beden.. benim omuzlar pek geniş değil azda göbek var yukardaki tam oluyor bana.m de omuzlar geniş geliyor bana.senin omuzlar genişse M beden al.
  • Peki arkadaşlar hepinize çok teşekkürler... En kısa zamanda Çubuklu'nun siparişini vereceğim
  • cubuklu al

bence 2010 2011 / 2011 2012 çubuklulari cok iyi

• Ben çubuklu aldım dün çok kötü durmuyor beyler yani fotoğraflarda ki kadar kötü değil.
  • beden L olabilir ama dar da olsa giyerim derse M olabilir.yeni sezon çubuklu almanı öneririm ben geçen sezon çubuklu aldığım için bu yıl çok kararsızım ama sen çubuklu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

kardeşim sen git mis gibi çubuklunu al.taraftarın gücü forması çok karışık bi forma.karar senin ama çubuklu derim ben.üşenmedim bak senin için gece gece foto çektim faydası olur diye
     Forma alacağım ama...

Forma alacağım ama...

Forma alacağım ama...

Forma alacağım ama...

Hocam Nike'ın Galatasaray formasıyla çok fark var ya.. Adidas yapamıyor bu işi sanki..

• quote:

Orijinalden alıntı: therion-x
    Hocam Nike'ın Galatasaray formasıyla çok fark var ya.. Adidas yapamıyor bu işi sanki..

Üzülerek de olsa ben de aynı şekilde düşünüyorum hocam.
  • Tekrardan merhaba arkadaşlar, çubukluyu alacağım az sonra Fenerium üzerinden, gözüme bir şey takıldı sanırım formanın arkasına isim ve numara yazdırabiliyoruz fakat bu yine orijinal formadaki font ve baskı ile mi olacak yoksa başka şekilde mi? Ayrıca yıkamada falan çıkar mı? Kötü bir görünüm olursa hem boş yere masraf çıkar hem de forma batar yani. Hoş duruyor mu yan, yaptıran falan var mı?
  • futbolcularda nasıl görüyorsan öyle baskısı. harf başı 50 krş rakam başı 1 tl ydi geçen sene. bu senede öyledir büyük ihtimalle. ben 1 senedir düzenli giyiyorum henüz bi çıkma belirtisi yok
  • Neyse artık çok da irdelemeden aldım formayı... Allah'tan adım 4 harfli de çok sıkıntı olmadı :) Yalnız iyice abartmışlar bu forma işini, imkanı olan var olmayan var bu kadar pahalı yapmaya gerek yok ki yani. Kargo parası ve baskı için ayrı para istemeleri de pek hoş olmamış gibi... Neyse gelince fotoğrafını çeker koyarım artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.