Şimdi Ara

gsstore.org da forma beden ölçülerinde hata mı var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forma sparişi verecekken gördüm. small bedende gögüs 50 cm yazmış. çocuk forması falan mı bunlar ? yoksa farklı bi esprisi mi var. forma ilk defa internetten alayım dedim görünce vazgeçtim. gidip görüp alıcam artık

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=13086

bedenler yazan yere tıklarsanız görürsünüz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

GS Store Forma Beden Ölçüleri: Hata Olasılığı

GS Store'dan forma satın almayı düşünüyorsanız, forma beden ölçülerinin doğru olduğundan emin olmanız önemlidir. Son zamanlarda, bazı müşterilerin GS Store'un forma beden tablolarındaki ölçülerin hatalı olabileceğine dair endişelerini dile getirdikleri bildirilmiştir.

GS Store'un forma beden ölçülerinin hatalı olup olmadığını kesin olarak söylemek mümkün değildir. Ancak, endişeleriniz varsa, forma satın almadan önce aşağıdaki adımları atmanız faydalı olabilir:

• GS Store Beden Tablolarını Kontrol Edin: GS Store'un web sitesinde yer alan forma beden tablolarını dikkatlice kontrol edin. Beden tablolarında boy, kilo, göğüs çevresi ve bel çevresi gibi ölçüler yer almaktadır.
    • Galatasaray Forma Beden Ölçülerini Karşılaştırın: Galatasaray'ın resmi web sitesindeki forma beden ölçüleriyle GS Store'un beden tablolarını karşılaştırın. Bu, tutarsızlıkları belirlemenize yardımcı olabilir.
    • Çocuk Beden Tablosunu İnceleyin: Çocuklar için forma satın alıyorsanız, GS Store'un çocuk beden tablosunu inceleyin. Çocuk bedenleri için özel ölçüler mevcuttur.
    • Müşteri Yorumlarını Okuyun: GS Store'dan forma satın almış müşterilerin yorumlarını okuyun. Diğer müşterilerin beden ölçüleriyle ilgili yaşadıkları herhangi bir sorun olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

GS Store'un forma beden ölçülerinde hata olabileceğini düşünüyorsanız, bir beden büyük veya küçük sipariş etmeyi düşünebilirsiniz. Ayrıca, formayı satın almadan önce bir mağazada deneyebilirsiniz.

GS Store'dan forma satın almadan önce bu önlemleri alarak, doğru bedende bir forma aldığınızdan emin olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar bulunduğum çevrede small bulamadım gsstore internet mağazasından alıcam yukarıda linkini verdiğim ürünü. bi bilgisi olan yok mu small alıcam 50 cm diyor göğüs ölçüsüne ya hayret bişi. daha önce internetten alan yok mu hiç bi bilgisi olan veya ???
  • Nike Storelerdekinin aynısı geliyordu hep
  • iyi de 50 cm ne hocam erkek mankenlerin genel olarak ölçüleri 100 cm göğüs çevresi, 90 bel falandır yani.

2XLarge: 70 cm
  • mezuro alıp göğüs çevreni ölçsene kaç çıkıyor,thsirt de kıyafet de bedenin small ise formadada smal olur sana
  • Göğüs çevresi değil demekki orada verilen rakamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

mezuro alıp göğüs çevreni ölçsene kaç çıkıyor,thsirt de kıyafet de bedenin small ise formadada smal olur sana

ölçmeme gerek yok biliyorum zaten 90 cm. her şeyde small giyerim zayıf biriyim zaten bazı small giysiler bile geniş geliyor bana.
    ne bileyim sitede göğüs kısmında 50 cm yazdığını görünce sparişten vazgeçtim bi anda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trendyol, markafoni, limango gibi sitelerde hep 90 lı 100 lü rakamlar la belirtiliyor ürünlerin ölçüleri. formalarda farklı bir durum söz konusu anlaşılan. 2 ile falan mı çarpılıyo acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

quote:

mezuro alıp göğüs çevreni ölçsene kaç çıkıyor,thsirt de kıyafet de bedenin small ise formadada smal olur sana

ölçmeme gerek yok biliyorum zaten 90 cm. her şeyde small giyerim zayıf biriyim zaten bazı small giysiler bile geniş geliyor bana.
    ne bileyim sitede göğüs kısmında 50 cm yazdığını görünce sparişten vazgeçtim bi anda

tam çap değil yarı çapını ölç,sırtla ön cephenin ortasından al mezurayı,yani koltuk altının ortasına denk geliyor

• Hocam formalar dikkat ettiysen futbolcuların vücudunu sarıyor. Kalıpları böyle. Eskisi gibi kocaman formalar yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

quote:

tam çap değil yarı çapını ölç,sırtla ön cephenin ortasından al mezurayı,yani koltuk altının ortasına denk geliyor

göğüs kafesinin ortasındaki çukurdan sırtın tam ortasına doğru ölçtüm 45 cm

sitedeki ölçüler ona göre mi diyorsun yani

• 50cm dediğini gögüs çapı olarak düşünme.. koltuk altından diğer koltuk altına kadar olan kısım.. şu verdiğim resimdeki gibi yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

50cm dediğini gögüs çapı olarak düşünme.. koltuk altından diğer koltuk altına kadar olan kısım.. şu verdiğim resimdeki gibi yani..

hmm bu resim güzel açıklamış hocam teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.