ne dalga gececekler ya... oraya reklam alamayanlar utansın
dalga gecenlere yeni stil, yeni klas, yeni moda böyle sen hangi devirde kaldın der geçersin
[simage][/simage]
quote:
Orijinalden alıntı: ufoufo
quote:
Orijinalden alıntı: dampire
arkadaslar dün "yolmaya" basladim. Ülkerän Ü sü gitti ama 1 saat falan sürdü. bunun daha kolay bi yolu yok mu?
zedelenme falan varmı? yapışkan izi falan gibi bişey yok dimi. birde o bölgeye yapıştırma uygulanmış sen onu çıkartıp başka bişey yazdırınca yapışkan tutar mı acaba bizi bilgilendir
sökülme yok temiz bi şekilde çıkıyo. Asetonun ekstra bi katkısı olu heralde. Olmadı, kosla oxi action kesin çözüm(Bi kere adidas baskılı bi tişörtümü 2 saat koslada unuttum, çıkardığımda ne baskısı vardı ne bişeyi, düz tişört olmuştu) üstüne biraz dökünce çözüleceğini umuyorum.
Çıkarttıktan sonra 1-2 kere yıkarsam, yapışkanın izi kalmayacağından rahatlıkla ELANO yazdırabilceğimi düşünüyorum. Çünkü arkası tamamen temiz oluyo hiçbişey kalmıyo. Benmkinde bişiler kaldı çnkü ben üstünkörü yaptım biraz. İşte formamın hali: 1 saat sonunda. Arada bir, değer mi diğe düşünmüyor değilim ama bu saatten sonra dönüş yok.
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
Fener'de de var bu Beşiktaş'ta isimler altta ama üstte reklam yok, karman çorman formalar oldu valla.
Demirören almıcaktı,büyük takımda olmaz diyodu.Fakat fb gs bilmiyorum belki ts de de olunca bizimkilerdede olucak muhtemelen.Kedi olalı bi fare tutucak derken..
Ben söktüm.Tek ihtiyaç bi kadın tırnağı...Sonra var gücünle sökecen...Uğraştırıcıdır...
İlk yapışkanı kalıyor sonra yıkayınca dümdüz.
Son Elano nerden geldi vs.. O yazı elbette çirkin..Parasal boyutu ile iş dönüyor.. Stad daha bitmeden ismini verdik kiraya..Olacak abi artık..Döner sermayeye alışalım..
yıkayınca gerçekten geçiyor mu? ben kosla oxi action aldım onunla silicektim önce bi yıkayalım o zaman. çok sağolun
son dakika: Kosla Axi Action hiçbi işe yaramıyo.yıkamayı deneyelim bide. Olmadı kaynar su dökecem artık. Kaynar su kumaşa zarar verir mi?
arkadaslar, aseton formayi cok yipratio, ya da kosla. formayi deldim artik arkaya yazi yazdirirken kapattirmaya calscam yoksa yenisini alcam. gitti canim forma. ülkerin ü sünün alt tarafinda, capi 0.5 cm fln
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme