arkadaşlar herkes söylüyor herkes söylüyor ama, bu işi yapmış olan biri, şu ülker yazısını nasıl söktüğünü söylebilir mi? mor forma aldım ve arkadaki "damga"yla gezmek istemiorm. Aseton çözüm olur mu?
şaka gibi
Alan bazı arkadaşlar tırnaklarıyla kazıyarak çıkarmış. Biraz uzun sürmüş ama değmiş
Fener'de de var bu Beşiktaş'ta isimler altta ama üstte reklam yok, karman çorman formalar oldu valla.
quote:
Orijinalden alıntı: Punkn Roll
Alan bazı arkadaşlar tırnaklarıyla kazıyarak çıkarmış. Biraz uzun sürmüş ama değmiş
forma zarar görmez mi? yani şimdi kenardan biraz tırnakladım ama yarısı çıkar yarısı kalır iice rezil olurum die korktum. herkes birileri yapmş dio, kim bu birileri?
Al sana çıkarmış bi arkadaşın forması...
Adam sabırla tırnaklarımla çıkardım ve hiç iz kalmadı diyor. Zaten görünüyor. Sende itinayla tırnakla ve çıkar işte
Bu nası bi takıntıdır yahu. İlla bişe bulacaksınız ya gidip reklama takdınız. Al formanı giy bu kadar abartmaya ne gerek varki
Bu nası bi takıntıdır yahu. İlla bişe bulacaksınız ya gidip reklama takdınız. Al formanı giy bu kadar abartmaya ne gerek varki
Bence çok dandik durur millet :
-Adın ülker mi ? -Altına çokoprens yazdır ? -Altına numaranı yazdır da kaç para olduğunu anlayalım ?
gibi dalga geçme modelleri çıkarabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: FeLisLynx
quote:
Orijinalden alıntı: mascherano*
oha lan sen söyledin yarın çoluk cocuk agzından duyarız sil mesajı mümkünse
FeLisLynx
bu sanırım denenmemiş bir fikir. cidden sil çabuk o mesajı
quote:
quote:
-Adın ülker mi ? -Altına çokoprens yazdır ? -Altına numaranı yazdır da kaç para olduğunu anlayalım ?
kim dalga geçecek ? FB lilermi ? Onlarda koydu ülkeri ;) Bjk liler mi dünkü maçta gördün tam ülkerlik yer bırakmışlar raad ol yani:=)
quote:
quote:
iyi fikir
bjk herhalde hala reklam verecek yer bulamamışki orayı boş tutuyor,keşke bu alana reklam vermek 50 tl filan yazdırsalardı:D
içine ettiler
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan
quote:
quote:
kim dalga geçecek ? FB lilermi ? Onlarda koydu ülkeri ;) Bjk liler mi dünkü maçta gördün tam ülkerlik yer bırakmışlar raad ol yani:=)
Raad ne ya.
Şahsen gördüğümle dalga geçerim , bu formaya da para vermem.
avbrupa takımlarında reklam numara altında niyen bizde böyle absurd anlamadım..salak fedarasyon
arkadaslar dün "yolmaya" basladim. Ülkerän Ü sü gitti ama 1 saat falan sürdü. bunun daha kolay bi yolu yok mu?
arkadaşlar federasyonun yeni kuralına göre futbolcu isimleri numaranın altına yazılacakmış diye okudum..yani reklam alsanda almasanda isimler altta olacak..madem öyle bizde reklam almakla iyi yapmışız boş duracağına para getirsin.enayimiyiz
Fenerbahçeliler nasıl dalga geçecek ki ülker yazısıyla
arkadaslar dün "yolmaya" basladim. Ülkerän Ü sü gitti ama 1 saat falan sürdü. bunun daha kolay bi yolu yok mu?
zedelenme falan varmı? yapışkan izi falan gibi bişey yok dimi. birde o bölgeye yapıştırma uygulanmış sen onu çıkartıp başka bişey yazdırınca yapışkan tutar mı acaba bizi bilgilendir