Şimdi Ara

Forma çok pahali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tam galatasaray konusuna bunu yazacaktım asgrai ücretin %10 una forma çok saçma değil mi? man utd e baktım 65 sterlin kur olarak çevirince 2 katı oluyor ama birim olarak bakıncada burası 4-5 katı olmuş oluyor benim için formaların kesinlekle 180 tl yi geçmemesi çocuk formalarının ise 50-60tl bazında olmasu lazım. Sonra lisanslı ürün satılmıyor derler. Dertleri kulübe para gelmesinden ziyade taraftarı düzmek millet nasıl lisanslı ürün alsın.
  • katılıyorum pahalı
    ingilterede asgari ücret 1500 birim olsa o parayla 23 tane forma alabiliyor bizde ise anca 7-8 tane forma alabiliyorsun asgari ücret ile en fazla 150tl olması lazım bizim formaların
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    euro 8.7 hocam ne bekliyordun ki. 30 euro falan yapıyor şuanki forma fiyatları
  • At Tarağı kullanıcısına yanıt
    Takım Türk Takımı ben Türkiyedeyim niye euro ile değerlendireyim ki ürünü? Tam emin olmamakla birlikte büyük ihtimalle fason olarak Türkiye'de üretiyorlar zaten. İlla euro ile değerlendireceksem birim olarak 300 birim ödemiş oluyorum.
  • Asıl saçmalık neden Adidas ? Ne zaman bitecek sponsorluk anlaşması?

Bence yapılması gereken Fenerium un kendi formasını tasarlaması. Çok zor olmasa gerek. Üstelik bütün kâr Fenerbahçe ye kalır.

• markalar kulüplere para ödüyor bildiğim kadarıla dolayısı ile profesyonel takımlardan hiç birinde bu dediğin durumu görme şansımız yok bence. Hem kesin para hemde satıştan komisyon almış oluyor kulüpler. Keşke dediğin gibi olsa kendileri üretseler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam haftanın 11 i yarısmasını yaparsınız aşağıdan cevapları internetten bakarak %20 indirim kazanırsınız.289TL de 57 lira indirim alırsınız.

• jagatai J kullanıcısına yanıt
    dost bu sadece forma için geçerli degil ki. şuan para verdigin ürünlerin bunlar gıda olsun ya da aldıgın hizmetler olsun elektrik vs her şeyin fiyatı dolar ya da euro üstünden hesaplanıyor. tamam takım türk takımı da formayı takım üretmiyork ki adidas üretiyor. adidas da euro üstünden iş yapıyor sonuçta
  • 3 çizgiye verdiğimiz para içler acısı. Fenerium kendi imkanları ile uygun fiyata satışa sunsa. 100 adidas satacağımıza 10000 fenerium satarız. Parada bize kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.