Şimdi Ara

Formalite evlilik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vatandaşlık için anlaşmalı evlilik yapmış birisi var mı aramızda acaba? Zamanı da varsa biraz muhabbet etmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• para karşılığı olursa iyi olur aslında...
  • Derman- D kullanıcısına yanıt
    Yalnız ben, kendisi herhangi bi ülke vatandaşlığı almak için anlaşmalı evlilik yapmış birini arıyorum. Tanıdığı biri olan da olur tabii. (Yanlış anlaşıldıysa diye...)

Sponsor eş sağlayan ajanslar ne kadar güvenilirdir mesela? Ya da eşin anlaşmaya bağlılığını kesin kılacak yöntemler var mı? Özellikle devlet, evliliğin kanıtı saydığı aktivitelerin kontrolünü nasıl yapıyor, gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C2C0CCADF

Yalnız ben, kendisi herhangi bi ülke vatandaşlığı almak için anlaşmalı evlilik yapmış birini arıyorum. Tanıdığı biri olan da olur tabii. (Yanlış anlaşıldıysa diye...)

Sponsor eş sağlayan ajanslar ne kadar güvenilirdir mesela? Ya da eşin anlaşmaya bağlılığını kesin kılacak yöntemler var mı? Özellikle devlet, evliliğin kanıtı saydığı aktivitelerin kontrolünü nasıl yapıyor, gibi...
    eyvallah usta anladım seni...
    ben şunu demek istedim hani tv de yahşi cazibe diye bir dizi vardı orda para karşlığı formelite evlilik oluyor ya onu demek istedim..
    peki şöyle birşey olursa nasıl olacak aslında bende düşünüyom bu konuyu kadın geldi yabancı uyruklu geldi senle evlendi türkyede kalmak için ama gidip başka erkeklerle takılıyor o nasıl olacak peki ? şahsen ben kabul etmem öyle birşeyi ???

• Derman- D kullanıcısına yanıt
    E yanlış anlamışsın işte :) anlatamadım belki. Ben gitmek istiyorum. Ben para vermek istiyorum birine. Ben o ülkede -hangisi olursa artık- vatandaşlık almak için o ülkenin vatandaşıyla evlenmek istiyorum. Zaten o adam gidip istediğiyle gezsin tozsun. Özel hayatlarımız ayrı olsun. Formaliteden kastımız biraz da bu değil mi?

• 28 yaşımdayım cinsel yönelimim farklı olduğu için kağıt üzerinde formalite bir evlilik istiyorum aile ve çevre baskısından dolayı. Aynı fikirde olan dışarıya karşı karı koca gibi gözükeceğimiz ama evde dost olacağımız birini arıyorum. Aynı arayışta olanlardan mesaj bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C2C0CCADF

E yanlış anlamışsın işte :) anlatamadım belki. Ben gitmek istiyorum. Ben para vermek istiyorum birine. Ben o ülkede -hangisi olursa artık- vatandaşlık almak için o ülkenin vatandaşıyla evlenmek istiyorum. Zaten o adam gidip istediğiyle gezsin tozsun. Özel hayatlarımız ayrı olsun. Formaliteden kastımız biraz da bu değil mi?
    Şunu diyeyim eskisi kadar kolay degil o işler devlet sizi devamli kontrol Eder eğer şüpelenir ise yatak odanizdan video dahi ister sahte evlilik oldugunu seks yapmanizdan bile anliyor uzmanlar. 5 yıl orada kalma zorunlulugu var evli kalmak zorundasin özellikle ayni evde kalacaksiniz faturalariniza hatta telefon kayitlariniza bile bakar lar. 1 kere yakalanir isen zaten daha vatandaşlik hakkin olmaz. iyi dusun derim Kadina hadi 10bin dolar verdin 2. Yil bir 10bin daha istemiyecegini bilemezsin. Tehtit Eder şikayet ederse zaten ona degil Sana bakar lar. Yani şansli olmak zorundasin ve en önemli si evli gibi yasiyacaksin çünki 5 yıl boyunca evine gelip kontrol ediyor lar vatandaşlik Alana kadar 40 takla attirirlar dikkat et soyulma bu yol ile soyulan çok var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evlilik Teklifi...
    7 yıl önce açıldı
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.