Şimdi Ara

Format atamama, bir garip hdd ve ssd hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum dediğiniz linklerdeki dosyaları indirdim, Win 7 USB tool'u programını da yeniledim ama yine bir sonuç yok. Artık yarın tamirciye bırakacağım pc'yi yardımın için teşekkürler.
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm. Benzer bir sorun yaşayan arkadaş olursa faydası olur.

Yukarıda anlattığım gibi bu sorunu ssd aldıktan sonra yaşadım. Bazı windows sürümleri ssd'ler için gerekli bazı sata sürücülerini içermeyebiliyormuş. Bunun üzerine anakartın destek sayfasından gerekli driverı başka bir usb çubuğun içine attım ve onu da başka bir usb girişe taktım. Bu şekilde sorunsuz şekilde kurulumu yaptım.

Bu arada bazı usb aparatlar kurulumda sorun yaratabiliyor. Ben de klavyenin alıcısını öne getirmek için bir usb çoklayıcı vardı ve ilk denemede klavyenin alıcısı bunun üzerine takılıydı ve yine kuruluma geçemedim. Sonra usb alıcıyı anakarta doğrudan takınca kuruluma geçebildim. Buna da dikkat ediniz.
  • konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın bizde arkadaşa yeni ssd aldık şu hatayı alıyoruz error system service exception eski ssd sansung evo 850 500 yeni alınan ssd samsung evo 850 240 gb ama kurulum olmuyor akşama bi deneyelim dediklerinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @MühendisMurat Kusurs bakmayin konuyu hortlatmak gibi oldu ama cok benzer bir sorun ile karsi karsiyayim. Konu actim, acaba yardimci olabilir misiniz ? Siz bilgili bi abiye benziyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.