Şimdi Ara

format atarken dondu ve pc'yi bir daha açamadım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiçbir Beep sesi almıyorsanız ve BİOS ekranıda gelmiyorsa Anakart bozulmuş demektir. Ancak bir ihtimal CMOS Jumper'ı ile veya pili doğrudan çıkarın ve tabi bu esnada bilgisayarın tüm kablolarınıda kontrol edin çalışmasını elbette engeller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 10 Temmuz 2010; 23:55:05 >
  • dostlar yardımlarınız için teşekkürler pinleri bulamadım ama kasanın içi çok tozlanmıştı tozunu aldım parçaları taktım çıkardım şuan sorunsuz netteyim ama format atmadım atarken donuyor düzelmiyorda .s
  • HD Tune adlı program ile Benchmark testi yapıp sonucu ekler misiniz?
  • tmmdr

format atarken dondu ve pc'yi bir daha açamadım.
  • Değerler oldukça düşük muhtemelen badsectör mevcut birde error scan bölümünden tarama yapar mısınız? Format esnasında kilitlenme gibi sorun yaşamanız muhtemelen HDD'den kaynaklanıyor.
  • badsector, hdd ile ilgili bi konuydu değil mi ya daha bu sene gördüm ama unuttum ne olduğunu .s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O-Zee AKA Contecau -- 11 Temmuz 2010; 11:02:57 >
  • baska bir hdd ile format atmayı deneyebilirsn. aynı sorun yapacakmı bakalım
  • bulamamki başka bi hdd .s
  • HDD'nin her bölümünde badsectör yok belli ki max hız vasat en azından ancak Minumum bölüme bakarsanız 1.6 Mb düşmüş bu hız badsectör olduğunun kısacası bir sorun olduğunun belirtisidir, zaten format esnasında donma demek HDD'de sorun olduğuna işaret eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

HDD'nin her bölümünde badsectör yok belli ki max hız vasat en azından ancak Minumum bölüme bakarsanız 1.6 Mb düşmüş bu hız badsectör olduğunun kısacası bir sorun olduğunun belirtisidir, zaten format esnasında donma demek HDD'de sorun olduğuna işaret eder.

Teşekkürler makedonn şuan idare ediyorum tabi yakın zamanda kesin bi sorun oluşur hdd'yi değiştirmem gerek anladım.

avg diye bi virüs programı yükledim taradım falan copy.exe,svchost gibi programın virüs olarak belirttiği bu dosyaları sildim açılışta bunlarla alakalı sorunlar veriyor .s
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.